2777
2789
سلام عزیزم، منم این چند وقت مشغول کارهای دندانپزشکی هستم و مثل شما تامین اجتماعی به درد نخور🤭 دارم ...

ممنون عزیزم لطف کردی برام وقت گذاشتی 

انشاالله بهترینا برات اتفاق بیفته 

وقت گیریش هم بهم میگی چجوریه ممنون میشم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این مدل کارهای خاص دندون رو تامین پوشش نمیده تامین در حد جرمگیری و کشیدن ساده و بعضی پرکردن های خیلی ...

درسته عزیزم 

کار دندون هم خیلی مهمه هم متاسفانه هزینه بر 

چون تازه بیمه تامین اجتماعی رو فعال کردیم 

گفتم شاید یجاهایی بشه ازش استفاده کرد 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام عزیزمدقیقا عین شوهر منه مخصوصا رانندگیش و اون قسمتش که هیچی یاد نمیگیره و از همه چی میترسه من ب ...

منم ازش ناامید شدم چون اگر قرار بود کاری کنه تو این ۱۵سال زندگی بااین همه راه حل و کمک و ترفند یه کاری مبکرد 

پذیرفتم ک نمیتونه 

خودم موندم چیکارکنم 

شما چیکار میکنی سرکار میری ؟

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

دقیقا شوهر منه متاسفانه منم چون یه بچه دارم مجبورم بسوزمو بسازم با این که خودمم شاغلمو خیلی در تلاشم ...

کاملا میفهممت

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

[QUOTE=366987471] با پیامت تموم تن و بدنم لرزید ما هم قرار انتقال اعتبار بزنیم از ام رسالت امکان پذیر لطفا اول م ...[/QUOTEسلام گلم چرا تنو بدنت لرزيد؟ 

از چي مطمعن بشيم 

لطفا هر اطلاعاتي داري بهم بگو گلم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

به دوستانی که در مورد وام سوال داشتن بگم

من از صندوق کارآفرینی امید وام گرفتم براساس میانگین حساب با سود چهار درصد

سه ماه پولتون بخابه معادل نود درصد پولتون 18 ماهه وام میدن

من سیصد تومان 36 ماهه درخواست دادم خوبیش اینه 4 درصده و از مهر امتیاز دهیش خیلی بهتره

گفتم هر دو ماه بزار روهم بخر طلا یه گرمی ویک ونیم گرمی هم هست.

باید همینکارو کنم ،اگه بگم چیکار میکنم کتکم میزنید 

همش خرج لباس میکنم یعنی همش و کاملا، 😅!یا هر روز من میرم کافه یه چیز خیلی ارزون سفارش میدم ۶۰ تومن ، حساب کردم دیدم در ماه دو میلیون پول دمنوش میدم تو کافه 😨،فقط اون دورانی پول جمع میکردم واسه گوشی میزاشتم کنار 

الان یعنی شما از چهار تومن یک تومن هر ماه پول لباس میزارین کنار یک میلیون پول تفریح ؟ بقیشم یه مبالغی واسه هدیه و لباس مجلسی ؟

برگشت به آزادی🕊

تو خونه برای یه تولیدی خیاطی میکنم

خدا بهت سلامتی بده عزیزم

خانوما سلام خوبین خیلی وقت یود نمیتونستم بیام سایت و دلتنگتون بودم ان شالله همگی شاد و موفق باشن 💚� ...

چقد و چند ماه بايد بخوابونيم عزيزم؟

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
دخترا من یه وام ازدواج نیاز دارم بخرمهر کسی میدونه خواهشا بگه ممنونم@مامان_سبحان7 دوستان لطفا راهنم ...

عزیزم یکی از دوستان میگفتن فلکه صادقیه یک دفتری هست که وام ازدواج میشه از اونجا بخرید. 

@لیلیث

کاربری شون رو نمیتونم تگ کنم .