2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهرا کسی میدونه چجوری میشه از دندانپزشکی بیمارستان میلاد نوبت گرفت؟ اینترنتی میزنه نوبت خالیه ...

سلام عزیزم، منم تلفنی نوبت میگیرم همیشه، راس همون هفت و نیم که شروع میشه تند تند زنگ بزن، چند روز امتحان کن و ناامید نشو ، حتما میتونی نوبت بگیری

ما ویلامون بعد از نوشهر نرسیده به محمود آباد هر بار میریم از این جا میوه و سبزی و همه چی بار می کنیم ...

بعد قشم هم گرونی بندره عزیزم 

ک مارو رسماً فلج کرده

اکثرا همکاران مون از شهرستان های دیگه ان

و همه شون مواد فاسده نشدنی شون از شهرشون میارن 

یکی شون ک کلا مرغ ماهی و گوشت هم می آورد 

فکر کن اینجا منبع ماهیه ولی میگفت شهرستان مناسبتره

حتی پزشکی شون هم میرن شهرشون میگن هزینه آزمایش ها و .... اونجا کمتره 

الان نمی دونم چقدر ما سال ۹۹ خریدیم ولی پیشرفتش از ملک تو تهران بهتر بوده ولی شمال ویلا یا زمین خرید ...

مگه سال ۹۹ چندخریدید ک الان ۲میلیلرد میخوان فقط برای وکالت زمین

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

سلام دوستان روزتون بخیر 

ما امروز مجبور شدیم ماشینی هم که داشتیم بفروشیم 

البته زیاد تعجب نکردم چون با روندی که شوهرم در پیش گرفته تا آخر عمر باید ماشین چکی بخریم و بفروشیم و این وسط فقط جیب دلالا و بنگاهیا رو پر کنیم 

من تنها هنری که دارم کیک پزی ( خامه کشی بلد نیستم ) کیک های کافیشاپی و کوکی و چیز کیک ایناس که دوره خریدم 

دانشگاه هم میرفتم که الان دیگه ماشین نداریم باید با تاکسی برم و بیام 

کسی میدونه چجوری کسب درآمد کنم؟ هیچ امیدی هست که خودم به درآمد خوبی برسم؟ 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
خیلی ممنون عزیزم🙏امیدوارم باکس بندی رو یادبگیرم ازتون

خواهش میکنم عزیزم🌷

اگه ریز ورودی ها وخرجی هات وقسط و...

رو ریز به ریز به معصومه جون بگی برات حساب می‌کنه وکمکت میکنه،تگش کن بگو😘

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ممنون میخواستم ببینم از ویپاد وام با چک گرفتین که اونم دیشب به لطف خدا وام ۱۵۰ میلیونی با بازپرداخت ...

به سلامتی و دل خوش استفاده کنی عزیزم.

مراحل گرفتن چک الکترونیک راحت بود؟ اگر ممکنه یه توضیح کلی در مورد گرفتن این وام میدی

سلام به نظر شما کی این وام باز میشه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن