2777
2789
آره عزیزم یه برنامه است بزن گوگل کن قشنگ متوجه میشی عزیزم در مورد برنامه هم ...چشم میگم که چیکار کنی ...

معصومه جون کجا موندی 

جواب همه رودادی جز من 

از دیروز منتظرم 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

@masumehjoon    

سلام بانو جان وقتت بخیر

یه زحمتی برات دارم اگر وقت کردی لطفاً برام انجام بده.

من از این ماه خرج خونه رو با 25تومن به عهده گرفتم بماند که با هزار غر و بحث تونستم همسرمو راضی کنم که خرج رو در اختیارم بزاره.و بهم گفت میدم بهت ولی تو از پیش برنمیای

یجورایی حیثیتی شده این موضوع برام

حالا از شانسم خیلی از هزینه های هم که در طول سال یکبار پیش میاد همین ماه اتفاق افتاده

حالا میخام برات ریز ورودی و خروجی ها رو بزارم شما برام درصد بندی و باکسبندی منی.منو البته شرمنده می‌کنی و ازت ممنونم

اینم بگم ما درآمدمون سالیانه هست و ماه های اول بعد از گرفتن پول معمولا خوب خرج میکنیم ماه های آخر سال کمی اوضاع سخت میشه.این موضوع باعث شد من به همسرم ایراد بگیرم که چرا متعادل نیستیم گاهی اضافه خرج داریم و گاهی به سختی می‌افتیم.

اول هم قرار بود ماهی 30تومن در اختیارم باشه ولی بعد از یه هفته گفت 25میدم .علاوه بر این پول 4500هم پول اجاره خونه هست که هر ماه به عنوان پول جیبی خودم و دوتا دخترام هر ماه می‌گرفتم که باز هم میگیرم.

پس ورودی 25+4.5هست

ما خونه و ماشین داریم.

اینم بگم که ماهم از صفر مطلق شروع کردیم و الان بعد از 18سال صاحب سه واحد خونه و دوتا ماشین و دوتا باغ بزرگ هستیم

یعنی همسرم خیلی تلاش کرده و منم صرفه جویی تا تونستیم اینها رو داشته باشیم بگذریم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پف فیل. برا مهمون نمیارم چون هر جا رفتم برا پذیرایی نمیارن جلوم میگم من بیارم زشته

چه استدلال عجیبی 

به هر حال هر کی یک نظری داره 

من هر بار برای پذیرایی آوردم استقبال شده 

چه خودم درست کرده باشم 

چه آماده خریده باشم

یعنی همسرم خیلی تلاش کرده و منم صرفه جویی تا تونستیم اینها رو داشته باشیم بگذریم..

ولی من بعد از اینهمه سال هیچ پولی دستم نیست.طلا حدود ۱۵۰گرم فقط دارم.دندون خراب دارم که خیلی واجبه.خیلی وقتها برای لباس مجلسی و...برای خودم کم گذاشتم.جهیزیه بچه هام رو شروع نکردم.لوازم خونه خیلی چیزها مثل ظرفشویی ندارم و یه سری خورده ریز

خروجی هامو برات مینویسم

2میلیون قسط بانک

۶۰۰قبوض

۶۰۰مشاوره کنکور

۲۸۰۰پانسیون دخترم که فقط دی ماه و از عید تا کنکور برقراره

۳۴۰قسط لوازم خونه دارم

۲۳۲۰ قسط بیمه

۶۰۰پول تو جیبی دختر بزرگ

۶۰۰پول تو جیبی دختر کوچک

آره عزیزم کار باهاش راحت قشنگ نصب کن بالای برنامه قیمت طلا رو نوشته ...هر وقت دیدی مساعد هستی برو قس ...

سلام عزیزم آدرس سایتش رو اینجا کپی می‌کنی برامون ،؟ منم میخام ثبت نام کنم ،بقیه دوستان بگن لطفا راضی هستید از میلی؟😍 کلی ذوق دارم براش،و یسوال دیگه مثلا پیش میاد که همسرم بخاد ۵۰ گرم یکجا طلا بخره،کارمزدش چقدره؟ و اینکه قابل اعتماد هست برای مبالغ بالاتر ؟⁦♥️⁩⁦♥️⁩

توکل ب خدا .خیلی دعام کنید واقعا دست تنهام مغزم قفل کرده شوهرم ب شدت ترسو

سلام عزیزم نمیدونم کدوم شهری اما من تهرانم کوتاه شلوار کمتر از ۵۰ نیست

شوهرتون اگه یه زیرپله اجاره کنه تعمیرات کنه درآمدش خیلی خیلی بیشتره

کوتاهی لباس مجلسی ۳۰۰ الی ۵۰۰

من کسی رو می شناسم مزون داره هم خیاط آقا دارا هم خانوم روزی ۱۵۰۰ تازه مزون هستن نه تولیدی که کارش زیاده 

شغلش رو عوض کنه بهتره

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
چه استدلال عجیبی به هر حال هر کی یک نظری داره من هر بار برای پذیرایی آوردم استقبال شده چه خودم درست ...

منم اگه برم جایی ببینم خوشحال هم میشم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
اگه اقا بشان و معلمهمه شغل دوم دارن

دقیقا 

حالا خانم خونه می‌تونه بگه من با همون ده تومن سر می کنم 

ولی آقابون باید شغل دوم داشته باشند 

من خودم هم دو تا شغل دارم 

مدرسه هم تمام روزهام رو تا ساعت دو پر کردم 

سی و هشت ساعت در هفته درس میدم 

به علاوه اینکه همش در حال تدریس خصوصی هستم پنجشنبه و جمعه هم نداره پول وقتی هست باید درآورد 

بعضی وقتها میگم خوب من میتونم به همون حقوق مدرسه اکتفا کنم عصرها و پنجشنبه جمعه هم تو خونه باشم 

ولی کار می کنم تا وقتی شاگرد خصوصی هست چرا پول درنیارم 

اگه خصوصی هم نبود یه کار دیگه می کردم که درآمد داشته باشم 

دیگه آقایون که وظیفه خونه زندگی و بچه هم باهاشون نیست 

به نظرم تا ساعت دوازده و نیم برای آموزگاری سرکار بودن 

یا سه روز در هفته تو دبیری سرکار رفتن خیلی کمه 

حتی اگه درآمد خوبی هم داشتن باید از بقیه روزشون استفاده می کردن 

سلام سامیه جوندلم نیومد نگمخیلی از شخصیتت خوشم میاد😍😍😍من آدم‌های چند وجهی رو خیلی دوست دارم کسایی ...

قربونت عزیز دلم 

نظر لطفته 

خود شما هم ماشاالله خیلی دختر خودساخته و قوی هستی 

آدم توان کار کردنش خیلی زیاد 

و یه چیزی هم که هست هر چی بیشتر کار کنی و فعالیت کنی پر انرژی تر هستی و هر چی بیشتر بخوابی و استراحت کنی کم انرژی و کم توان تر میشی 

شما هم می بینم با این همه کار چقدر پر انرژی هستی و از انجام دادن هر کاری که در شانت باشه استقبال می کنی 

خودش طلا فروشه همه زیر بم طلا سکه دلار ارز دارع

خود طلا فروش ها هم نمیدونند طلا بالا می‌ره یا میاد پایین 

به صورت کاملا ریسکی اینکارو انجام میدن 

قیمت طلا و دلار دست طلا فروش صراف که نیست 

انس که به چیز جهانیه 

دلار هم کاملا یه چیز سیاسی هست 

و این دو تا میشه قیمت طلا 

معصومه جون کجا موندی جواب همه رودادی جز من از دیروز منتظرم

سلام دوست عزیز

شما در مرحله اول ی دفتر بردار 

مخارجت رو بنویس 

چ چیزایی رو در ی ماه میخری 

مبلغ بیمه و اجاره ها با همسرتونه؟ 

مرغ و گوشت و برنج ک خرج عمده هس چجوری میخری؟ ماهیانه یا برا چند ماه ی جا میخری؟ 

چ چیزایی تو خونت داری چ چیزایی تموم شده و باید خرید کنی؟ 

و درنهایت هزینه پوشاکتون چطوره ؟ با همسره یا با همین پوله؟ 

باز همون لباسا رو هم چک کن بنویس چی نیاز داری چیا داری 

هم مال خودت هم بچه ها و همسر 

پس شد موجودی خونت از لباس و مواد غذایی و شوینده چک کن بنویس چیا نداری و چیا داری 

هزینه شارژ و نت و قبوض چی؟ با همسره یا خودت؟ 

بعد خرج و مخارج ی ماهت رو بنویس ک بدونی پول رو صرف خرید چی میکنی 

بعد بشین برنامه ریزی کن ک مثلا فلان مبلغ رو از فلان وسیله ک تو خونه تموم شده بخرم و بقیش رو خرج روزانه کنم 

این روند کاره

@masumehjoon سلام بانو جان وقتت بخیریه زحمتی برات دارم اگر وقت کردی لطفاً برام انجام بده.من از این ...

عزیزم من جای شما باشم کلش رو خرج خودم و زندگیم میکنم 

ماشالا شما به نقطه‌ی امن رسیدین دیگه سخت نگیرین لذت ببرین از زندگی 

مسافرت برین خوب بخورین و بگردین و به خودتون برسین

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال