2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر .عزیزان من تا حالا برای سرمایه گزاری طلا نو یا کهنه می خریدم .الان همسرم میگن سکه بخریم اما هیچ اطلاعاتی در این زمینه نداریم.به نظر شما عزیزان طلا خوب یا سکا برای سرمایه گذاری..ممنون میشم راهنمایی کنید 

سلام دوستان شبتون بخیر .عزیزان من تا حالا برای سرمایه گزاری طلا نو یا کهنه می خریدم .الان همسرم میگن ...

سلام

سکه نه

تقلبیش توی بازار پررره

ریسک نکنین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موتور ک نداریم گواهینامه هم نداره والا منم همینو بهش میگم میگه توخونه نشستی ازنون درآوردن خبرنداری ن ...

گواهینامه ی موتور رو یکروزه میدن 

میتونین چرخو بفروشین پیش قسط موتور بدین البته اگه علاقه داشته باشه

اما کلا وقتی با روزی ۷ ساعت کار میتونه ۱۴تومن بگیره با کلی مزایا،چرا واقعا انجامش نمیده؟

شاید یه اصلاح جزعی بدهوای نگو من 3،4 تا قرعه دارم که درنیومدن بجز یکی اونم 2ماه دیگه. دیگه توبه کردم ...

قرعه کوتاه مدت،، زیر ده ماه شرکت کن یا شش ماهه چون تورم خیلی زیاده .... قرعه طولانی مدت شرکت کنی ارزش پولت صفر میشه

شما نقد گرفتید؟؟ ایشون قسطی گرفتند با سود چها درصد

عزیزم قسطی  به نرخ حساب میکنن 

طلا شش ماه دیگه معلومه میشه 6مگه کسی دیونس بده نسیه قیمت 5200

ایشون هم سود گرفته هم طلا به روز حساب می‌کنه موقع تسویه 

آره عزیزم یه برنامه است بزن گوگل کن قشنگ متوجه میشی عزیزم در مورد برنامه هم ...چشم میگم که چیکار کنی ...

معصومه جان من منتظر راهنمایی های خواهرانه ات هستم 

همونیم ک گفتم ۳۴ سالمه گفتی هم سنیم 

گفتی کمک میکنی ولی بایدخودمم همت داشته باشم

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

آره عزیزم یه برنامه است بزن گوگل کن قشنگ متوجه میشی عزیزم در مورد برنامه هم ...چشم میگم که چیکار کنی ...

معصومه جان من منتظر راهنمایی های خواهرانه ات هستم 

همونیم ک گفتم ۳۴ سالمه گفتی هم سنیم 

گفتی کمک میکنی ولی بایدخودمم همت داشته باشم

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

سلام به همگی 

من چند روز پیش برای عصر مهمون داشتم 

علاوه بر پذیرایی قهوه و شیرینی و غیره 

آش رشته هم با حبوبات نیم آماده فریزر درست کردم که انصافا خیلی خوشمزه شده بود 

میوه هم فقط خیار و پرتقال داشتم همون رو آوردم 

همیشه خوبه یکم تخمه ای ذرتی چیزی تو خونه باشه برای مهمونی یک دفعه ای که آدم مجبور نشه فوری بره مغازه 

حالا من قبلا بودم با اینکه عصرونه بود کلی خرج می کردم 

من همه ی اینا رو از شما یاد گرفتم 

در ضمن سه هفته ای میشه که دارم سعی می کنم خونه رو همیشه مرتب نگه دارم هم ذهن خودمون راحت تر هست هم اگر ناخوانده کسی اومد آدم معذب نمیشه 

عزیزم قصد جسارت ندارم خواهرانه بهت میگم که یا شغلشونو عوض کنن یا اگه شهر کوچیک هستین حداقل چندسال مه ...

عزيزم حقوق معلما١٠ تومنه متاسفانه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست