2777
2789
سلام لیلیثث جان دست رو دلم نگذار که خونه من از کارم راضی نیستم و توصیه هم نمیکنم به دلایلی که خواهم ...

عزیزم،من چندین بار خواستم به شما بگم،حیفه داری با اسنپ کار میکنی،

خدایی نکرده از بین میری،

اون کاربریکه پیشنهاد فروش عطر و کرده بود خیلی پیشنهاد خوبی بود،

شما ماشاالله پشتکارتم خوبه،

فک و فامیلتم که همه پولدارن و اغلب لولشون بالاست،اول از همه از خواهر برادر های خودت شروع کن،به شرطی که حتی یکبارم بهشون مفتی و به عنوان و کادو و هدیه ندی،وجهه اشم به نظرم خیلی خیلی بهتر از اسنپ باشه،البته اسنپ رو زیره سوال نمیبرم ولی در مقام مقیاس میگم،

لطفا لطفا،خودت رو با کردن تو اسنپ حروم نکن،باور کن،اگه بری سراغ کاره دیگه ای جور میشه برات،مطمئنم،خدا کمکت میکنه،کلی هم پبشرفت میکنی،

کار کردن با اسنپ اصصصلا برلی شما مناسب نیست،چون بهتر از اون میتوتی کسب و کار و درآمد داشته باشی،منظورم همین ،خرید و فروش عطر و ادکلن و لوازم آرایشی بهداشتی هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمهای گل ‌. این پست برای اون دسته از خانمهایی هست ک دنبال یک کار توی خونه هستن . دوستان من تق ...

روکین عزیز،این پست رو میگم،

این دوستمون در مورد فروش عطر گذاشته به نظرم ایده خیلی خوبی هست،

عطرم که فاسد و اینا نمیشه،

جا هم کم میگیره،تازه کلی هم کلاس داره،

مشتریشم همیشه هست،خب به نسب قیمت هاش،

میتونی فعلا در کناره کار تو اسنپ،مثل این دوستمون یه چند تا بخری و امتحانی بفروشی،خواهر دوستم،چندین ساله عطر میفروشه،درآمدش هم خوبه،مغازه هم نداره

کافیه بیفتی تو مدارش،توکل به خدا داشته باش،

با اینهمه کمالات و تحصیلات بالا،تا کی میتونی با پراید کار کنی،

الهی که خدا یارو یاورت باشه و ببخش پر حرفی کردم،

الهی که خدا هم کمکت کنه و دلت شاد بشه و پر روزی باشی عزیزم❤

دوستان یه کد دعوت ویپاد می‌خوام

سلام دوست عزیز این کد دعوت ممنون میشم بزنید 

ERGEGH

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
سلام خانمهای گل ‌. این پست برای اون دسته از خانمهایی هست ک دنبال یک کار توی خونه هستن . دوستان من تق ...

خیلی خوشم اومد بعد مدتها یه پست عالی دیدم🫂🫂 ما جایی که از فی لتر تصفیه آب میخریم هم رو میزش شیشه های عطر وبساطش هست میفروشه...دقیقا سرمایه کمی میخواد و الانم همه به عطر وخوشبو بودن اهمیت میدن خیلی...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
روکین عزیز،این پست رو میگم،این دوستمون در مورد فروش عطر گذاشته به نظرم ایده خیلی خوبی هست،عطرم که فا ...

خداخیرت بده لنا جان

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم،من چندین بار خواستم به شما بگم،حیفه داری با اسنپ کار میکنی،خدایی نکرده از بین میری،اون کاربریک ...

سلام لنا جون شبت بخیر 

تو فکر انلاین شاپ هستم اما هنوز متاسفانه سرمایه اولیه م جور نشده یعنی هر چی پول جور میشه یهو یک اتفاقی میفته که مجبورم خرجش کنم.... اما ان شاالله تا قبل عید خدا بخواد بی حرف و پیش شروع میکنم .... 

البته از عطر سررشته ای ندارم . یکی از دوستانم تو این کار هست باید ازش بپرسم ببینم چجوریه سود داره و ....

اما چند تا کار هنری بلدم احتمالا چرم یا ترکیب شمع و سنگ مصنوعی را شروع کنم 

و دنبال انلاین شاپ روسری  هم هستم. حتی دوست دارم لوازم تحریر هم داشته باشم 

دیگه نمی دونم چی پیش میاد امیدوارم بتونم تا چند سال اینده از اسنپ خارج بشم و تو چند زمینه انلاین شاپ فعالیت کنم که مجموع درامدش کفاف زندگیمونو بده.... تا خدا برام چی بخواد 

سلام لنا جون شبت بخیر تو فکر انلاین شاپ هستم اما هنوز متاسفانه سرمایه اولیه م جور نشده یعنی هر چی پو ...

این هم که میبینی ذهنم به سمت چند تا رشته هست چون مردد هستم در فامیل هم کسی انلاین شاپ نداره که ببینم چه زمینه ای حاشیه امن خرید و فروش داره و ... برای همین خیلی مردد هستم که جنس بیارم و فروش نره چکار کنم....بخاطر محدودیت مادرم هم نمی تونم خیلی بازار گردی کنم یا جایی اشنا ندارم که برای اون بفروشم و درصدی شریک بشم 

سلام لنا جون شبت بخیر تو فکر انلاین شاپ هستم اما هنوز متاسفانه سرمایه اولیه م جور نشده یعنی هر چی پو ...

عزیزم من خودم چند ساله آنلاین شاپ دارم ،یه‌نفر به صورت پورسانتی با من کار می کنه 

من یه تخفیف کوچک بهش میدم خودش هم یه مبلغی می کشه روش به مشتری می فروشه 

سرمایه هم نیاز نداره 

می تونید در کنار اسنپ این کار رو شروع کنید ، از یک مغازه یا آنلاین شاپ که می شناسید به صورت امانت جنس بگیرید و‌بفروشید 

لازم نیست کلی سرمایه بزارید و جنس بخرید می تونید حتی یک دونه از یک محصول بگیرید روی فروشش کار کنید تونستید بفروشید این سری ۲ تا بخرید ... و به همین منوال کار رو ادامه بدید ، که اگه خدای نکرده فروش نداشتید ضرر هم نکنید

چون آنلاین شاپ چند سال طول می کشه تا بتونید مشتری جمع کنید و به درآمد برسید 

انشاالله اگه به درآمد دلخواهتون رسیدید اسنپ و ول کنید

خیلی از اسنپ بی دردسرتره

عزیزم من خودم چند ساله آنلاین شاپ دارم ،یه‌نفر به صورت پورسانتی با من کار می کنه من یه تخفیف کوچک به ...

سلام عزیزم بله این مدلی که شما میگین خیلی بهتره اگر ادم بتونه تولیدی یا فروشگاه خوب رو پیدا بکنه 

من تلاش خودم رو تو یکی دو تا زمینه که بهش علاقه هم دارم انجام میدم که چند سال دیگه با حسرت نگم اگر انجام میدادم چقدر خوب بود 

میخوام نهایت  تلاشم رو بکنم دیگه بقیه ش هم به خدا می سپارم تا ببینم چی برامون خواسته 

خوبیش اینه من کم خوابم و برای کار، نیمه شب هم وقت دارم فقط باید کار باشه 

مثلا تو ایام کرونا تایپ و پیاده کردن صوت خیلی پول توش بود منم یهو مثلا همه درسهای یک رشته رو میگرفتم که صوت پیاده کنم تایپ شده تحویل بدم قشنگ شبها تا صبح پای کار بودم، یا تو مقاله نوشتن کمک میکردم دستمزد میگرفتم و ...

یا وقتی ادمین بودم باید دوره هایی که میفروختیم را هم خودم یاد میگرفتم شبها کلی وقت میگذاشتم سرچ میکردم ویدیو میدیدم ... تمرین میکردم 

یعنی میگم از حجم کار نمی ترسم فقط ترس از دست دادن سرمایه رو فعلا دارم که فکر کنم تو هر کاری اولش طبیعیه 

جهت اقتصادی شدن پست هم بگم با اینکه به نظر میاد درامدم جوابگو نیست لااقل این چند ماه اخیر و اتفاقاتی که افتاده ...اما تصمیم گرفتم یه کم تو سبک زندگیمون تغییر بدم که روزانه ده درصد رو دارم پس انداز میکنم از اول این ماه و پول نقد میارم بالا که تو کارت نباشه وسوسه بشم خرج بکنم... اخر ماه گزارشش رو میدم حتما🤗🤗

سلام دوستای عزیزم 

الهی حال دل تون خوب باشه تن تون سالم جیب هاتون پر پول گنجه هاتون پر از طلا😍😍😍😍😍

خانم ها من اسنپ بهم ۲میلیون اعتبار داده به نظرتون طلا بخرم یا پارسیان بار اولم هست لطفاً کمکم کنید.....

اطلاعات تارا رو چطور بزنم تا اعتبار بیشتر بهم بده من خانه دار هستم؟