2777
2789
[QUOTE=362084289][QUOTE=362082389]صحیح هیچوقت ناپرهیزی نمیکردم اما خب خیلی دلم پیشش مونده بودو😆گول ...

والا من 18 درصد اجرت ساخت و 7 درصد سود فروش خریدم. 

کارهای ظریف اجرت ساختش زیاده 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
صد در صد موافقم🫠بیشتر از هزار بار من این حرفها رو بهش گفتم ولی خوب متاسفانه افکار عجیب و غریبی داره ...

میخوای منم خفه کنی راحت بشم ؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقم درخواست نیومده براماز ٨٠ نه ولی نزدیک ١٠٠ ماشین یکم لرزش میگیره طبیعیه ماشین شهریه

دادم چندباردرخواست

ن یکم نیست  کنترل ماشین سخت میشه انگارشوت میشه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام عزیزم وقت بخیر♥️خیلی قشنگه و ب دستت میاد مبارکت باشه😍تو خوشیا بندازی دستت ان شاالله سری بیشترش ...

مرررسی مهربون جان😘🥰😍😍😍واقعا لطف داری همچنین شما

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

خانوما واقعا چشم و هم چشمی و مقایسه باعث میشه هم خودمون از نظر روانی اذیت بشیم هم خرج های اضافه بسیاری کنیم 

من خودم یکساعت توی ذهنم درگیر این هستم

و واقعا حس کلافگی میکنم 

من لباس زیاد نمیگیرم و بسیار لباس دارم حتی داشتم لباس های سال قبل در آوردم پوشیدم اما اطرافیانم همیشه لباس بروز دارند و هرسال لباس های نو دور میندازن و دوباره میخرن

داشتم به این فکر میکردم نکنه مورد قضاوت قرار بگیرم 

اعتماد به نفسم پایین اومد

با اینکه از نظر ظاهری هیچ نقصی ندارم و هیکل خوبی دارم

دوباره گفتم مهم نیست اگر بخوای به حرف مردم زندگی کنی و فکر کنی اینطور نمیشه 

البته اینم بگم لباس بد نمیپوشم معمولی و ساده می‌پوشم 

همیشه ام یک آرایش خیلی ملیح دارم 

حتی سعی میکنم به پوستم برسم پوست خوبی داشته بشم و به غیر ضد آفتاب هیچی نمیزنم

عطر مخصوص خودم دارم

و لباس هام همیشه تمیز و اتو کشیده ش

نظر شما چیه 

خانوما واقعا چشم و هم چشمی و مقایسه باعث میشه هم خودمون از نظر روانی اذیت بشیم هم خرج های اضافه بسیا ...

بنظرم در مناسبت های خاص مثلا عید نوروز یا یلدا که همه جمع هستند شما هم هزینه کنید و لباس خاصی بپوشید حداقل یکبار در سال معمولی نپوشید بهتره

سلام خوشگلای مهربون....ببخشید اگه کسی میدونه بی زحمت کمک کنه ...خانما از برگ چغندر چه استفاده ای میش ...

سلام عزیزم من هرسال خشک میکنم برای اش وقورمه سبزی استفاده میکنم خیلی لعاب داره

سلام عزیزم نمیدونم منظورت از کادر درمان منم یا نه.چون حس میکنم همچین موضوعی رو گفتماگر من باشم که کا ...

کارت چیه عزیزم؟؟ می‌گی کادر  درمان یعنی پرستاری ولی از یه طرف هم میگی درس نخوندی !؟

سلام خوشگلای مهربون....ببخشید اگه کسی میدونه بی زحمت کمک کنه ...خانما از برگ چغندر چه استفاده ای میش ...

ما سرخش میکنیم با پیازداغ و ماشین و با نون میخوریم آش چغندر هم درست میکنیم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان