سلام لیلیثث جان دست رو دلم نگذار که خونه
من از کارم راضی نیستم و توصیه هم نمیکنم به دلایلی که خواهم گفت فقط بخاطر شرایطم خداروشکر میکنم که فعلا تا بنزین کرون نشده این هست و دستم جلوی کسی دراز نیست.
اول از متناسب سازی کرایه ها بگم که خوب پایین نگه داشتنش باعث میشه درامد کم باشه مثلا همین امروز من تو اوج رفت و امد تو کرج یعنی ساعت ۶ تا ۹ونیم فقط ۱۹۰ تومن کار کردم. مسافر نیست یا مسیرش تهرانه که تو ساعت صبح با هیچ قیمتی نمی ارزه ادم بیفته تو شلوغی یا مسیر طولانی داخلی با کرایه کم. یعنی فقط خرج خورد و خوراکه.... دیگه نمیشه پس انداز کرد
حالا یکی میگه خوب خواهرجان من روزی ۱۲ ساعت کار میکنم. میتونم ۱ تومن کار کنم ۵۰۰ رو پس انداز کنم
اما اینجوری نیست. ماشین خیلی استهلاک داره و خرجش بیش از حر زیاد میشه من الان تند تند دارم خرج ماشین میکنم سرویس که ۲ هفته یکباره سالی یکبارم خرج اساسی داره یکبارم که لنت تموم میشه لاستیک زود خراب میشه باتری زود ضعیف میشه کمکها زود خراب میشه صفحه کلاج زود تموم میشه یعنی بعد یکی دو سال ادم میبینه که دائم پاش تو تعمیرگاهه..یا مثلا برای من خیلی پیش اومده تو کوچه های تنگ مالیده شده ماشینم و خط افتاده الان چند تا خط روی در داره چند روز پیش یه بچه به مامانش میگفت من نمیخوام سوار پراید خراب بشم🤣🤣🤣🤣
دایم باید دستمال دستت باشه که تا نم بارون زد ماشینو بشوری که مسافر نمره منفی نده حالا شما فکر کن تو پاییز صبح ها دایم از اون نمه بارونهایی هست که زمین خیس نمیشه اما ماشین کثیف میشه
دیگه هم من خودم کاملا عزت نفسم پایمال سده من نازپرورده ای بودم که دخترای فامیل و همسایه به جایگاه من غیطه میخوردن الان گاهی مسافر بخاطر هزار تومن انقدر ادم رو حواله میده به قبر و قیامت که حد نداره باید اعصابت هم قوی باشه مثلا خیلی شده کرایه ۱۹ تومن بوده مسافر ۲۰ تومن داده من گفتم با عرض پوزش من هزاری ندارم امقدر تیکه انداخته که مجبور شدم ۵ تومنی بدم تا فقط دهنش رو ببنده و پیاده بشه
و چقدر زیادن در طول هفته کسایی که اسنپ میگیذن و پول نمیدن.... شماره کارت میگیرن که الان واریز میکنیم و تمام
خلاصه با تمام این اوصاف من به کسی برای پس انداز یا درامد بیشتر توصیه نمیکنم مگر کسی مثل من هیییییچ چاره ای نداشته باشه