2777
2789

سلام دوستان حالتون خوبه 

لطفا جو تاپیک رو بهم نریزین معصومه خانم نیومدنشون اصلا به اون دلیلی  که شماها دارین عنوان میکنین نیست

معصومه خانم خودشون به یه سری مسائل معتقد بودن و اینو هم عنوان کردن یکی از کاربرا هم راهنمایی شون کردن و ایشون هم پذیرفتن

حالا جبهه گیری یه عده رو متوجه نمیشم

همین عده اگه توی خیابون کسی بزنه بهشون دیه اسلامی رو از حلقوم طرف میکشن بیرون 

به وقتش مهریه اسلامی رو میگیرن 

نذری های اسلامی رو تا یک ماه فریز میکنن

اما نوبت به حجاب اسلامی که میرسه میگن قضاوت نکنین و بدن خودمونه و اله و بله

خب عزیز من از دین فقط به نفع خودت برداشت نکن 

یا زنگی زنگ یا رومی روم

ببخشید رویا جان از متن غیر اقتصادیم🙏🙏🙏

سلاممن اومدمممم بقول یکی از دوستان خسیس خانمای من چطورن؟؟🩷قلب صورتی با گزارشش وارد میشه🩷خب دوستای ...

وای وای این خسیس خانوما گفتن رو یادمه من قبلا میگفتم اون روز دیدم روکین هم تو پیامش نوشته بود🤣🤣❤❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هرچی که بخوای بخری جدول سایز بندی داره من پام ۴٠ هست میشه ۶.۵ به سایز انگلیسکفش اصولا وزنش بال ...

عزیزم،میسه بیشتر و با جزئیاتش بگی،خرید از آنلاین شاپ رو که میگی،محصولاتش خارجیه

پیج اینستا یا یاکانال تلگرام داره؟

چند بار خرید کردی؟

مطمئنه؟

میدونی این تاپیک تنها تاپیکیه که میخونم آدم حسودی نیستما از خرید دیگران خوشحال میشم بچه ها چیزی خرید ...

پس پولاشو چیکار میکنه؟😐

ای وای خیلی سخته خدا بهت صبر بده بهش بگو کجا میخوای ببری ؟🤨

من یادمه شما خودت شاغل بودی  برای دلت خودت خرج کن کلا نادیده بگیرش آدمهای خسیس تغییر نمیکنن 🥲چون ریشه از کودکیشون داره این اخلاق😐😑

منم یه دوستی دارم دقیقا همینطوره گیر یه مرد به شدت خسیس افتاده عذر میخوام دستشویی نمیره که گرسنش نشه جایی میرن تولد مهمونی عروسی هییچچچی نمیخره 🤨

برای بچه هاش یه قرون خرج نمیکنه ۴ تا بچه داره خلاصه نگم از وضعش که مثل بدبختها زندگی میکنه مردک🤐🤨

تا دو سال پیش دوستم از برادرش پول قرض کرد یه آنلاین شاپ لباس زیر راه انداخت😊 بعد هم لباس بچه و الان مغازه اجاره کرده خوب شده وضعیتش

ولی مرده نکبت دیگه همون خرید هم واسه خونه نمیکنه دیگه همه چی خودش میخره🤐😡😠

خودش میگه مردیش برای من همینه که بگه چرا دیر اومدی چرا غذا حاضر نیست و اخم کنه و قیافه بگیره کارد بخوره الهی😉😜

خییییلی اذیتش کرد ولی خوب ما یه مثل داریم که میگه خدا سرما رو به اندازه پوشاک میده 😇اینم دوستم خیلی صبور هستش البته من بهش میگم پوست کلفت😬 چون هر کس باید به شان و منزلت خودش اهمیت بده 🫤

هیچکس مهمتر از خودت نیست🫠

برای خورشید پس از شبهای طولانی
پس پولاشو چیکار میکنه؟😐ای وای خیلی سخته خدا بهت صبر بده بهش بگو کجا میخوای ببری ؟🤨من یادمه شما خود ...

میدونی جالبیش اینه پیش همه پز هم میده ما اینجوری خرج میکنیم ال و بل

همیشه سعی میکنم لباس خوب بپوشم البته به هزینه خودممم اما واقعا یه کاپشن حقم نیست ؟؟؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام خانوما خوبید 🌷مناسفانه بدون اینکه هیچ حرف و حرکتی بزنم کاربری منو نی نی سایت تعلیق کرده ونمیدو ...

سلام عزیزم 11 درصد اجرت ساخت گرفته و 7 درصد سود فروش 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

سلام دوستای خوبم

خواستم گزارش این ماه بدم

مدیریت کردم و طبق لیست نیاز ها خرید خونه انجام دادم تا اینجای کار اول ماه یهو فیکس چهار میلیون خرج شد

مرغ و گوشت✅✅

تره بار✅✅✅

خشکبار✅✅

و وسایل سوپری هرچی نیاز داشتم گرفتم

چون من اول ماه خرید کلی انجام میدم 

طی ماه مدیریت میکنم 

اگر خرج اضافه پیش نیاد و رستوران و مهمونی در کار نباشه خدا رو شکر دیگه نیازی نداریم

اول ماه جشن تولد داشتیم یک کیک عصرونه درست کردم و دیزاین ساده و مینمال کردم یک ژله که بیست پنج تومن بود هیفده تومن آف خورده بود خریدم قالب زدم 

شام خودم کوبیده درست کردم

چند تا عکس خوشگل کنار هم گرفتیم خدا رو شکر خوش گذشت

اگر میخاستم کیک از بیرون بگیرم میشد حدودا چهارصد 

اگر شام رستوران می‌رفتیم حداقل شیصد میشد

✅✅✅✅

چون همسرم برام طلا خریده بود از پس انداز خودم تا هفتم ماه خرج کردم

سلام عزیزم 11 درصد اجرت ساخت گرفته و 7 درصد سود فروش

صحیح هیچوقت ناپرهیزی نمیکردم

اما خب خیلی دلم پیشش مونده بودو😆گول خوردمم

مرسی عزیزم لطف کردین🌷🙏🏻

خب بابت گزارش اقتصادی باید بگم تموم سعیمو کردم تا دوازده گرم امسال طلا بخرم خب درامدم ناچیزیه☹️اما موفق شدم

سع ماه اخرسال باید به فکر پروتیین تراپی موهام(هم ریزش دارع هم خیلی خشک و بیجونه)یه چکاپ کامل و خرید عید باشم.

غروب میخوام برم چرم مشهد آف های خوبی زده یه بوت بخرم

قسط خانومی رو‌پرداخت کنم و لوازم بهداشتی ارایشی بگیرم.

برای روز مادر یه سر برم فروشگاهها ببینم برای بلک فرادی چیزی میشع گیراورد.مناسب و خوشگل باشه❤️

برای شماهم بهترینها وبیشترینارو میخوام عزیزان

معصومه جون گاهی سر بزن

@masomejooon    

مامان سبحانم که میدونم سرش شلوغه با کار ومدرسه بچهها 

آبی آسمانی نی نی دارشدی به به مبارکهه

رویا جون بابت خونه به به مبارکهه عزیزم

یاسی جون مهاجرت کردی به به مبارکهه خیرباشه

اسامی دیگع یادم نیست ولی قلبم پیش شماس گل ب روی همتون

صحیح هیچوقت ناپرهیزی نمیکردم اما خب خیلی دلم پیشش مونده بودو😆گول خوردمممرسی عزیزم لطف کردین🌷🙏🏻خب ...

عزیزم خیلی خوب گرفتید چرا فکر می‌کنید گول خوردید 🥲

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
[QUOTE=362082389]صحیح هیچوقت ناپرهیزی نمیکردم اما خب خیلی دلم پیشش مونده بودو😆گول خوردمممرسی عزیزم ...

واقعا خوبه؟ اخه همیشه تا نه درصد نهایت گرفته بودم اما این دفعه از بس خوشحال بودم هیچی نپرسیدم 

هیجده تومن قرعه کشی بود که۱۶/۵اینطوری خرید کردم

مرسی که نظر دارید

تا چه حد اجرت و..... بابت خرید طلا بدیم خوبه؟

سلاممن اومدمممم بقول یکی از دوستان خسیس خانمای من چطورن؟؟🩷قلب صورتی با گزارشش وارد میشه🩷خب دوستای ...

به‌به نوش جونت با این مدیریت خویی که کردی 😍😍😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
دقیقا لیلیث عزیز من بخاطر کارم نه میتونم لاک بزنم نه ناخن بذارم ولی قضاوت کردن دیگران کار درستی نیست ...

اصلا من نمی‌دونم مردم چرا انقدر دوست دارن تو کارهای هم دخالت کنن

به یکی میگن چرا ازدواج کردی به یکی دیگه چرا ازدواج نمیکنی

بچه‌دار میشی چرا بچه آوردی نمیاری میگن چرا بچه نمیاری

همین ناخن 

من اصلا مذهبی نیستم اما دوست مذهبی دارم کلیم بهمون خوش میگذره من بدون حجاب میرم اون با چادر میاد چه اشکالی داره آخه 

دیگه کلا هرکار کنی یکی پیدا میشه بیاد حرف بزنه بنظرم تنها کاری که میتونیم بکنیم اینکه انقدر خودمون رو قوی کنیم تا هرکس هرچی گفت حتی ناراحت هم نشیم خیلی چیزها آنقدر کوچک و حقیر هستند که حتی ارزش نداره آدم بخاطرش ناراحت بشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال