2777
2789
سلام دوستان بعد از ظهرتون بخیر😍🥰من قراره امروز برم خونه ی دخترعمه ام. سری قبل که ایشون اومدن منزل ...

ببخشید ولی به نظرم ایده جالبی نیست شاید اصلا دوست نداشته باشن بهتره یه جعبه شیرینی یا شکلات یا دو کیلو میوه بخری و یک روز دیگه که قرار نبود جایی بری بدون خرج باشی به جبران امروز.. 

سلام سحر عزیزم ، شما خیلی خوب مدیریت میکنی و خرید تو بلک فرایدی واقعأ یه امتیاز بزرگ محسوب میشه که ا ...

سلام عزیزم

آره منم پول میذارم کنار برای خرید کلی تو این زمان 

عشقم من چرم مشهد کیف پول داشتم راضی بودم اما بقیه کارهاش بنظرم دوخت خوبی نداشت بخصوص برا کت و کاپشن

هم چرم‌های ایران هم پیرکاردین چرم مصنوعی و چرم طبیعی دارند

زارا هم عشقم اصل اصلی خودش رو چک کن ببین چقدر تخفیف گذاشته من امسال ازش خرید نکردم جنسی که انتخاب کردی رو به آنلاین شاپ بگو برات خرید کنه

و اینکه باهاتون موافقم آدم یه وسیله گرون بخره چند سال استفاده کنه خیلی به صرفه‌تر از اینکه جنس ارزون بخره و تند و تند خراب بشه حالا سوای اینکه استایل کار گرون خیلی شیک‌تر هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟مگه دلاری پرداخت نمیشه؟ کارت به کارت می‌کنی به حساب ایرانی؟

نه فدات شم

مبلغ رو به روز حساب میکنن تبدیل به ریال به شما میگن شماره کارت می‌فرستن واریز می‌کنین

مبارکت باشه به دل خوش عزیزم شصت تومن روچیکار کردی اخه مبلغ کمی نیست برای برباد دادن🥵منم یه دستبند ا ...

نه عزیزم قانع نشدم 

اگه استفاده میکردی باز به چیزی داری میری پول بدی به طلا که بذاری تو کمد خاک بخوره؟

اصلا کسی خونت نیاد مبل برا خودت بخر از خودت مهم‌تر هم مگه داریم؟🥰

الان زمین میشینی دو روز دیگه پادرد کمردرد میگیری

دیگه نشنوم بگی طلا میخواما

دفعه‌ی بعد دعوات می‌کنم😂❤️

مبارکتون باشه عزیزم هم وسایل جدید هم خونه جدیدخواستم ازتون بپرسم وسایلتون رو بعد از چند سال عوض کردی ...

ممنونم عزیزم سلامت باشین

بعد 11سال ولی خب چون همون 11سال پیش هم وسایل رو دست دوم خریده بودیم دیگه از رنگ و رو افتاده بودن اما سالم بودن و هیچ کدومش خراب نبود و همشون مارک‌ها وجنسهای خوبی بودن  و همه رو بخشیدیم به کسایی که نیاز داشتن 

سلام دوستان،امیدوارم حال همتون خوب باشه

بچه ها خیلی نظراتتون برام مهمه نمیدونم چکار کنم،ممنون میشم راهنماییم کنید

من قبلا اینجا گفتم که سه تا خونه داریم،یکی خودمون نشستیم،دو تا دادیم اجازه،یه ماشین پرایدم داریم،و۴۰۰ میلیون طلا و ۲۰۰ تومن پول نقد، حدودا ۹ سالی میشه ازدواج کردیم

ما دو تا هدف گذاشتیم

اول اینکه ماشین جدید بخریم بدون اینکه پراید رو بفروشیم

دوم اینکه حدود ۲۰۰ میلیون لازم داریم وسایل خونه رو عوض کنیم

همسرم میگه سه سال دیگه صبر کنیم،خونه ای که نشستیم رو ارتقا بدیم به یه خونه بزرگتر و سه خواب ،بعد وسیله عوض کنیم،ولی با ۴۰۰ طلا و ۲۰۰ نقد یه ماشین جدید بخریم

ولی من میگم ۲۰۰ تومن بدیم وسیله خونه عوض کنیم،چون مبلام داغونن۴۰۰ طلا هم نگه داریم یکی دو سال دیگه یه ماشین خوب بخریم

سلام دوستان،امیدوارم حال همتون خوب باشهبچه ها خیلی نظراتتون برام مهمه نمیدونم چکار کنم،ممنون میشم را ...

سلام عزیزم یه چندوقتی نبودی؟

بنظرم 400طلارونگه داربراتعویض خونه نیازمیشه 

200تومن سپرده کن ازروش وام بردار

باهاش ماشین بخرنهایتش کم اوردین یه مقدارم طلابزارروش اشکالی نداره 

وسایل خونه روهم بزاروقتی رفتی خونه جدیدبخر

سلام عزیزان

میشه بگید شما از چه پیجی برندهای خارجی رو میخرید؟ برای بلک فرایدی خیلی حراج میزنن من دوست دارم بخرم البته نه امسال چون پول براش نگذاشتم کنار.... مثلا سال بعد، اما اگر به برادرم بگم بخره پولش رو ازم نمیگیره. 

اگر پیج معتبری دارید ممنون‌میشم معرفی کنید چون برخی اجناس تا ۸۰ درصد تخفیف خوردن واقعا ارزش داره آدم بخره وسایلی که سالها میمونه مثل کیف و کفش و ساعت و عینک و ...

عزیزم من از آنلاین شاپ خریدم چند وقت پیش یکی از دوستان معرفی کرد که متاسفانه اسمشون رو فراموش کردم ک ...

عزیزم رفتم دایرکت همون برند امگا رو گفت ۹۰ تایی ۱۵۹۰ 

شما کی خرید زدید در واقع ۳ برابر اون قیمت و تعداد کمتر بهم اعلام کرد

یا امام رضا
سلام عزیزم یه چندوقتی نبودی؟بنظرم 400طلارونگه داربراتعویض خونه نیازمیشه 200تومن سپرده کن ازروش وام ب ...

سلام عزیزم،اره من دارم برا آزمون استخدامی میخونم،بخاطر همین زیاد نمیرسم بیام اینجا