سلام سلام صبح زیبای آذر ماهیتون بخیروخوشی..
دوستان عزیزم دوستان گلم لطفالطفاجوتاپیک رو به قبلترش برگردونید...باگفتن برنامه هاتون...خریداتون...صرفه جویی هاتون..
گزارشهای جانانه تون...
خب بگم خودم ازابان ماهی که گذشت..
ماه بسیارپرخرج که البته چکی که داشتیم سنگینش کرده بود..
ولی خب بالاخره گدشت..
اقساط پرداخت شوچک هم پاس شد..ودراخرماه یه بار خوب برای همسرم خورد که خداروصدهزارمرتبه شکرررر میتونه اقساط اول ماهمونوپوشش بده ولی من حیفم میادکل پول بره برای قسط وبدهی. چون مسیرش بسیارطولانی بود میگم حداقل یه مقدارش روبزارم کنار..
برنامه ریزی این ماه....
پرداخت اقساط
خریدچندتیکه وسیله جزئی برای خونه مثل دمپایی حمام.دستمال برای خشک کردن ظرفها..خودمم دوسه تیکه لباس جزئی خریددارم.
یه باکس برای خریدعمده درنظرگرفتم روزی ۲۰میریزم داخلش بیشترازاین نمیتونم چون قسطامون زیاده..
دخترم اردومیخوابره که ۶۰۰کرایه میگیرن ..غذابایدهرکسی خودش درست کنه...البته همسرم میگه خودتم برو حواست به دخترمون باشه ولی من میگم دخترم تنهابره چون ماشالله دیگه بزرگ شده داره۱۱سالش میشه...و...
البته باید بنشینم باهمسرم صحبت کنم بعدتصمیم نهایی روبگیرم..
دوتکه پارچه خریدم برای آموزش شلوار یکیشوبه کمک مربی برش زدیم ودوخت میزنیم یکیشوخودم میخوام تنهایی انجامبدم ترسم بریزه انشاله...یه پارچه دامنی هم خریدم اونم خودم میخوام تنهایی بدوزم انشاله به امیدخداموفق میشم..
بعددد یه قرعه ۲۵۰۰رودیشب واریزکردم.. اولین قسط تارا روهم واریزکردم..یه قسط ۲۵۰تومنی هم مونده...اونم ماه بعدانشاله پرداخت کنم احتمالا ۱تومن اعتباربهم بده.
که باپولی که این ماه برای خریدعمده میزارم کنارباهم میرم خرید اینجوری بهتره...
بعدجونم بگه براتون..
یه حساب جداهم دارم که تیکه تیکه دارم جمع میکنم که موجودیش رو حالایابه۱۰تومن یا۲۰تومن برسونم خیالم راحت میشه..بعددوباره انشاله اگرقسطهااجازه بدن طلامیخرم..
چندتیکه هم مربیم برام لوازم خیاطی خریده حدود۵۰۰تومنی میشه اونم بایدپولشوبدم ..
راستی پارچه ای که داده بودم خیاط برام مانتوکتی وشلواربرای عیدبدوزه روازخیاطم گرفتم تابه امیدخداخودم بدوزم..
این ماه باید مرغ بخرم گوشت خورشتی میخوایم ...
ماه پیش یه کیسه برنج ۱۰کیلویی خریدم نصف مبلغش رو دادم نصفش مونده اونم چندروزه بدم وبرم یکی دیگه بیارم اینجوری تهش درنمیادبرکت دارمیشه..
مواد شوینده هم فعلا دارم احتمالا تااخرماه یه تایدویه مایع ظرفشویی بخرم ...روغن هم دوتامایع بزرگ دارم سعی دارم تا اخرماه برسونم بعد توخریدعمده میخرم دوباره..
واینکه تاپنجم باید۱۰تومن قسط بدیم که خداروشکرحدودیش جوره..
خیلی دوستدارم یه تیکه طلابخرم سعیمومیکنم البته اولویت اولم پرکردن کارت پس انداز نقدیه..
خب اول صبحی پرحرفی کردم ببخشیدعزیزان...منتظرگزارشهای پربارشماعزیزان هستم🥰🥰😉