2777
2789
دوست عزیز منم ابرسان سیمپل میزنم پوستم تابستون چربه ولی الان زمستونا رو گونه هام خشکه زده کرم نمیخوا ...

نه عزیزم من این مشکل رو ندارم 

احتمالا بخاطر شامپو بچه باشه اخه میگن شامپو مناسب شستشو صورت نیست ph پوست رو ب هم میریزه و چربی پوست رو از بین میبره.

دوستان من دارم یک مهارتی رو خودم یاد می گیرم 

من براش هر روز تقریبا یک ساعت وقت می‌ذارم تو گوگل و هوش مصنوعی نکات رو یاد می گیرم و تمرینشون می کنم 

من یک دفتر خریدم نکات رو به تفکیک توش می نویسم که یادم نره 

بعد شنیدم یکی از دوستامون برای چند دقیقه مشاوره در مورد اطلاعاتی که رایگان تو گوگل هست ۲ میلیون داده 

اصلا گوگل و هوش مصنوعی رو دست کم نگیرید در مورد همه چی رایگان آموزش و کمک آموزشی داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من یه پیشنهاد دارم برای کمتر شدن مصرف نت.بسته نامحدود بخر خیلی خوبه . از یک صبح تا ۱۱ صبح ، بعد اون ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم😍

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
ایتستاگرامت رو پاک کن.نهایتا بخوای یکم استوری و پست دوستات رو ببینی، با اینستاگرام مرورگر وارد شو. ی ...

اینستاگرام زیاد نمیرم میرم 10 تا کلیپ انگیزشی میبینم و کلیپ هایی که برام فرستاده میشه و دو سه تا استوری.  یوتیوب خیلی زیاااد میرم برای فیلم های آموزشی که میبینم و چند رزوی یبار بسته اینترنتی میگیرم این ماه 400 تومن پول اینترنت و شارژ دادم☹️

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
پنکیک چطوری درست کنم نرم بشه؟؟

تاپیک آشپزی لطفا🙏🏻🙏🏻⛔️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
روتينت چيه دوست عزيزم به ما هم بگو من كرم دور چشم هيدرودرم ميزنم با گلاب روغن زيتون ضدافتاب مايفعلا ...

عزیزم من پوستم مختلطه و روتینم روزانه ام اینه : 

شوینده رفرشینگ سیمپل 

آبرسان مرطوب کننده مدل لایت سیمپل 

ضد افتاب فیوژن واتر ایزدین 

هفتگی : 

شوینده مو میزنم 

سرم پیلینگ اوردینری 

ماسک شیمیایی دانکی میلک 

یاهم ماسک خونگی : سفیده تخم مرغ 

ماسک ورقه ای 

و آبرسان مرطوب کننده ام رو میزنم . 

فعلا برای فیشال اقدامی نکردم اما تصمیم دارم از برج 12 ببعد شروع کنم برم فیشال . 

شما چه تونری میزنید که مناسب پوست مختلط هم باشه؟ چون هنوز نتونستم تونر خوب گیر بیارم برای پوستم . 

من خودم الان هدفم خرید یه واحد آپارتمان چرا فکر می کنی خونه تو محله ضعیف یا کوچک ارزش خرید نداره محل ...

سامیه جان آپارتمانتون کدوم فاز اندیشست؟ 

برای خرید یه واحدی که همین حدود رهن و اجاره بره و سند دار هم باشه تو اون محدوده چقدر لازمه؟ 

دوستان من دارم یک مهارتی رو خودم یاد می گیرم من براش هر روز تقریبا یک ساعت وقت می‌ذارم تو گوگل و هوش ...

سلام عزیزم میشه بگید چه مهارتی دارید اموزش میبیند البته اگه مقدوره بگید

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 

سلام بچه  هااااااا 

@masumehjoon@کاربرقدیمی،اماجدید@عشقم_محمدم‍ 

@مستانه7‍  و باقی دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی چون از حالم خبر داشتین دوست داشتم خوشیمو با شما شریک بشم 

من باااااااردااااااارمممممم 😭😭😭😭😭😭🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰بلاخره خدا به روی منم نگاه کرد 

خب اگه آدم ۱ میلیارد داشته باشه طلا بخره توی ۱۲ سال سودش بیشتر نیست ؟،،،

اگه این مبلغ پول داری طلا خیلی بیشتر سود میده ولی این مقدار طلارو چطوری و کجا میخوای نگه داری که در امان باشه؟ 

من به هیچ وجه نه پول میذارم بانک نه طلا. 

2810