2777
2789
آره عزیزم منم با برخوردهای بد مواجه میشم اما اینبار دیگه کوتاه نمیام زمزمه هایی میشنوم که بعد صد و ب ...

شما اصلا از برنامه هات به بقیه چیزی نگو 

همه ی سوال ها رو با ایشالا ماشالا جواب بده 

چون اگر ببینن تو سرت اینه که برای خودت مستقل بشی تا جایی که بتونن جلو پات سنگ می ندازن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیزشما برای خرید طلا تنها میرید؟نمیدونم چیکارکنم کسی نیست باهام بیادمیترسم سرم کلاه بزا ...

من گاهی خودم تنها رفتم 

اوایل خیلی استرس می گرفتم با اینکه میشد مبلغ پایینی می خواستم خرید کنم😂😂 چند بار بری اوکی میشی 

من خیلی سخت نمی گرفتم 

به طلا فروش می گفتم انقدر تومن دارم طلا بدون اجرت می خوام 

خودش راهنمایی می کرد 

فقط یکبار جهت تایید آخر می گفتم اجرت این کار ۷ درصد به بالا که نیست؟؟؟ 😂😂😂 دیگه خودم حساب نمی کردم 

همیشه هم طلاها خرج کاارها و پیشرفت های بهتر شد 

زیاد سخت می گرفتم پول خرد خرد خرج میشد میرفت

سلام دوستان عزیزشما برای خرید طلا تنها میرید؟نمیدونم چیکارکنم کسی نیست باهام بیادمیترسم سرم کلاه بزا ...

بله عزیزم  اول که اگر کم اجرت یا بی اجرت میخواید بگید بهشون  معمولا ۷ درصده کم اجرتا

بعدم قیمت طلا ضربدر وزن طلا کنید بعلاوه درصدی ک بهتون میگه هر عددی درومد همونو باید به طلافروش بدید 

اگر بیشتر گفت یعنی داره زیادتر میگیره 

مثلا طلا گرمی ۳۵۰۰  وزن طلا ۲گرم و۱۵۰ سوت  بعلاوه سود ۷درصد 

۳۵۰۰×۲.۱۵۰+ 7درصد = هشت ملیونو پنجاه و یک هزار تومن

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜
2805
سلام دوستان صبح همگی بخیر باشهانشالله اگر خدا بخواد تصمیم دارم یه واحد کوچیک بگیرم،صبح رفتم بانک مسک ...

800وام زوجین هست و 160 هم به فرزندتون میدن که جمعا میشه 960

که تقریبا 240 هزینه اوراق و دفترخانه و کارشناس میشه. 

اقساط تقریبا ماهی 20.

هر بچه زیر 18 سال فکر کنم 160 بیشتر میدن. 

منم انشالله بعد عید این وامو میگیرم. الان. خونه خریدیم قرار بر این شد که هر وقت سند اومد 960 وام بگیرم و بهشون بدم. 

سلام دوستان صبح همگی بخیر باشهانشالله اگر خدا بخواد تصمیم دارم یه واحد کوچیک بگیرم،صبح رفتم بانک مسک ...

اگه کرج هستید برید شعبه میدان تره بار. اینقد خلوته که درجا کارتونو راه میندازن. و رئیس بانک با حوصله همه چیو توضیح میده واستون. 

بچها بچها ..

انگار اینجا با دور همی اشتباه گرفتین فقط دارین درد دل میکنید 

گروه دیگه جذابیت قبل نداره از ص ۲۷۰۰ تا ۲۷۱۰ خوندم همش درد دل بابا نکات اقتصادی بگین رویااا جون بیا یه فکری کن من شاکیم از دست دخترات

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

سلام عزیزم

من چون همین ماه قبل وام رو گرفتم مینویسم انشالا کمکت کنه 

خونه حتما باید سندو پایان کار داشته باشه و سال ساختشم مهمه

باید بری بانک اول حساب باز کنی حدود ۲۰۰ تومن اونجا ازمون گرفتن.بعد رفتیم فیش حقوقی آوردیم.خیلی به ما سخت گرفتن گفتن هر دو شاغل باشید و فیش بیارید تازه یه چکم ازمون گرفتن

بعد گفتن برید بهتون خبر میدیم و خودمون خیلی پیگیری کردیم اوراق بردیم و ارزیاب فرستادن ارزیابی کرد اونجام نزدیک ۱۰ تومن بانک ازمون گرفت.ما خداروشکر ۱۰ روزه وامو گرفتیم

وام ۸۰۰ زوجین و ۱۶۰ بخاطر فرزند دادن.باید نفری ۹۶۰۰۰۰تا اوراق بخرید یعنی ۹۶۰۰۰۰ تا خانم و همینقدر آقا.قیمت اوراق وابسته به بورسه.اون روزی که ما گرفتیم تقریبا ۲۱۷ ملیون شد.

روز محضر خونه نماینده بانک اومد چک رو داد به فروشنده.۳۳ میلیونم اونجا دفترخونه ازمون گرفت.

یعنی ما ۲۶۰ میلیون تقریبا هزینه گرفتن واممون شد .تازه ما تو ارزانترین روزای بورس اوراق گرفته بودیم.

برای ۸۰۰ میلیون ۱۰ ساله ۱۶۸۰۰ حدودا قسطمون شد.برای ۱۶۰ هم گفتن ۵ ساله است و ۴۴۰۰ و خورده ای.یعنی ۲۱۳۰۰ حدودا قسطشه

بیشترم میتونستیم بگیریم تا ۱۰۵۰ ولی قسطاش سنگین بود.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

یچهاکسی ویپاد نگرفته یعنی چرا جواب نمیدین پ

دو روز تومرحله اعتبارسنجی چک صیادمونده ی تومنیشو گرفتم تسویه کردم دارم دو تومنیشو میگیرم چرا مونده درحال بررسی؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

دوستان از امروز تا جمعه‌ی هفته‌ی بعد بلک فرایدی هست همه‌ی محصولات تخفیف خوبی میخورن

هم ایران هم کارهای خارجی که آنلاین شاپ‌ها میارن

بهترین فرصت برای خریده

اسنپ‌پی هم تخفیف میزنه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام 

بله تنها میرم حتی همسرم گاهی میگه نرو باهم میریم  خیلی شیک میپیچونمش 

چرا میترسی سرت کلاه بره الان به صورت آنلاین محاسبه قیمت طلا هم هست وقتی میکه این درصد حساب کردم خودتم بزن  تو گوگل سرچ کنی برات میاره 

دوستان از امروز تا جمعه‌ی هفته‌ی بعد بلک فرایدی هست همه‌ی محصولات تخفیف خوبی میخورنهم ایران هم کارها ...

دختر من خیلی از شخصیت شما خوشم 

شایدم ب خاطر اینکه دختر مستقل مث خودمی

و قوی 

میتونم بپرسم چند سالته و شغلته؟ 

ممنونم دوستان که کامل توضیح دادید،انشالله منم باید برم بیوفتم دنبال کارای وام،میدونی من یه جا اشتباه حساب میکردم فکر میکردم علاوه بر ۱۶۰ که وام جعاله هست یه ۱۲۰ جدا برای هر بچه جداگانه میدن،الان یعنی بیشتر از ۱۰۰ تومن کم دارم که نمیدونم این کسری رو چطور باید تهیه کنم  

من هم چند روز به بچه دوم خیلی فکر می کنم ولی خیلی مسائل دارم که باید حل بشه پسرم که به دنیا اومد ماد ...

الان منوتوصیف کردی

اصلاخواب ندارم ،روحیه ام کمه،ازنظراقتصادی هم واقعا بایدهزینه کنید برای بچه 

سال بعدهم ان شاالله مرخصی بدون حقوق احتمال زیادبگیرم اگر خدابخواد 

به قول شمادستمم ازتوجیبم درمیاد وسخته

ولی اگرواقعا تصمیم به تک فرزندی نداری سریعتربیارکه هرچی بگذره سختترمیشه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810