2777
2789
اخه لیسانس رشته ای رو میخواستم بگیرم که همسرم توش سالها داره کار میکنه و خبره هست و دکتراشو داره میخ ...

نگین جون من جای شما باشم میرم یا سراغ لینکه جذب دانشگاه بشم یااا میرفتم سراغ شغل آزاد من خودمم دوست دارم دوباره یه کنکور دیگه بدم اما میگم یه دوره کلاس برم مثلا خیاطی بیشتر به دردم میخوره یا یه دوره شیرینی پزی 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام به همه عزیزان امیدوارم پرروزی باشید و اول ماه با حقوقتون حرکت عالی بزنید منم گزارش هفتگی ا ...

سلام روکین جان وقتت بخیر ♥️ خوبی جانم؟ 

پستت رو خوندم دلم نیومد ریپلای نزنم 

خواستم بگم خوشحال شدم از این بابت که داری حد و مرز آدمهای اطرافت رو مشخص میکنی خیلی خوبه که داری به اطرافیانت میفهمونی که خودت کار و مشغله داری نمیتونی بار دیگران رو هم ب دوش بکشی 

این موضوع چندین قدم بیشتر به موفقیت نزدیکت میکنه 

اینکه همه میدونن تو در قبال هیچکس هیچ وظیفه ای نداری و دلسوزی بیجا هم نمیکنی تا از خودت و کارهات بزنی به بقیه کمک کنی باعث میشه هیچوقت برای هیچ چیز رو تو حساب الکی باز نکنند و خیالت هم راحتتره . 

اولویت آدم اولین نفر خودش فداتشم🌸

خدای نکرده فردا روز اعضای بدنمونو چیزی بشه که از کار و زندگی بیوفتیم نه مادر!نه برادر و نه خواهر دردی از آدم دوا میکنه!!پس بهتره ب فکر خودمون باشیم قبل از اینکه پشیمونی بکشیم که خودت هم میدونی عزیزم پشیمونی سودی نخواهد داشت🌱

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
یه رشته مهندسی خوندم باهاش نمیشه کار افرینی کرد. وضعیت کاری تو جامعه اصلا خوب نیست ...

سلام عزیزم

الان شرکت های خصوصی بشدت دنبال نیروی مهندسی هستن

چرا اقدام نمیکنبد

واقعا هم شرایظشون بهتر از دولتی نباشه بدتر تیست

من خودم ارشد مهندسی خوندم و چندساله مشغول به کارم و راضیم خدا رو شکر

اصلا زمان رو از دست ندید،رزومه خوب درست کنید 

تو سایت جاب ویژن سرچ کنید موقعیت شغلی تونو بفرستید رزومه

ممنونم عزیزم از پیامتون شات گرفتم خدا بخواد اینم میذارم تو برنامه می‌دونی من دلم میخواد وسایل خونه ک ...

عزیزم حتما بخر بهترین وسیله‌ی ممکنه

چکی هم می‌فروشن نیاز نیست همه رو نقد بدی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام دوستان صبح همگی بخیر باشه

انشالله اگر خدا بخواد تصمیم دارم یه واحد کوچیک بگیرم،صبح رفتم بانک مسکن که شرایط و مبلغ وام رو بپرسم مسئول وام انگار دعوا داشت اصلا خوب توضیح نداد یه جوری توضیح میداد انگار داره با معلول ذهنی حرف میزنه  در کل رو اعصاب بود،دوستان خواهشا کسایی که به تازگی وام مسکن رو گرفتن یه توضیح کامل بدن،مثلا من نفهمیدم ۴۰۰ به هر زوج میدن ۱۶۰ جدا به عنوان جعاله هم میدن که میشه ۹۶۰ یا اینکه ۸۰۰ که جمع وام زوجین هست با این ۱۶۰ میشه ۸۰۰،و اینکه اصلا به بچه زیر بیست هم ایا مبلغی میدن یا نه،خواهشن منو از ابهام در بیارید میترسم برم قول نامه بنویسم کسری پولم بالا باشه چون اصلا نمیدونم بانک دقیقا چقدر میده،در ضمن یه پسر ۳ ساله هم دارم 

سلام دوستان صبح همگی بخیر باشهانشالله اگر خدا بخواد تصمیم دارم یه واحد کوچیک بگیرم،صبح رفتم بانک مسک ...

سلام عزیزم شما که سوال کردی متوجه نشدی برا خانومای شاغل هم میدن یا نه باید حتما سرپرست باشی یا به صورت زوج بگیری؟ قسط هاش چقدر میشه؟ 

سلام عزیزم شما که سوال کردی متوجه نشدی برا خانومای شاغل هم میدن یا نه باید حتما سرپرست باشی یا به صو ...

گلم چرا تو تابلو اعلاناتشون دیدم که نوشته بود وام زوجین و وام انفرادی،پس انفرادی هم میدن

گلم چرا تو تابلو اعلاناتشون دیدم که نوشته بود وام زوجین و وام انفرادی،پس انفرادی هم میدن

منم می خوام بگیرم ولی شرایطشو نمی دونم چیه؟ چقدر میدن و اینکه اقساطش چقدره ماهانه.  پول اوراق باید بدیم یا نه

سلام سلام به همه عزیزان امیدوارم پرروزی باشید و اول ماه با حقوقتون حرکت عالی بزنید منم گزارش هفتگی ا ...

آفرین خوب پیش رفتی همین روند رو ادامه بدی 

احتمالا از طرفشون رفتارهای بد و متفاوتی ببینی اصلا اهمیت نده

2810