2777
2789

علیرغم تذکرات مکرر در مورد عدم  خرید طلا از پلتفرم های مجازی و کانال های مربوط به طلافروشی های حتی مجوز دار  ، برخی از دوستان همچنان بی توجه به این تذکرات نسبت به خرید اقدام می‌کنند و متاسفانه برای تعدادی از این عزیزان در گروه  مشکلات زیادی به وجود آمده. باز هم تاکید میکنم به غیر از صندوق‌های طلا که امنیت اون تا حد زیادی تضمین شده هست به هیچ عنوان از پلت فرم های آنلاین و کانال ها و اینستاگرام طلا فروشی ها و سایت هایی مثل دیوار و شیپور و .. خرید نکنید و هر خرید طلا رو حضوری با دریافت فاکتور از طلافروشی معتبر انجام بدید. به سرمایه ای که با زحمت بدست آوردید احترام بگذارید

مرد بازار👆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قدیمی ها رو ننداز دور تا جایی که میشه استفاده کناینجوری تعداد بیشتری مانتو داریدر مورد رفتار خواهرت ...

اره خب ولی اونا بعد یه سال برام تکرارین مثلا یا رنگشون میره یا دلم پسشون میزنه و تو دهنم میگم ۱ساله دارم 

2804
دخترا اگ بتونین از اسنپ پارسیان 500سوتی بخرین میخرین؟ مثلا هرماه بتونین بخرین 500 میخرییاصبرمیکنیداع ...

چطوری میشه بگی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خواهش میکنم عزیزم ...انشاله هرچی که خیره...ماچندسال پیش هم نیسان داشتیم ولی همسرم اشتباه کردوفروخت ا ...

سلام دوست عزیز 

میخواستم ازتون کمک بگیرم با بابت حمل بار نیسان

همسرتون خارج از شهر میره؟یا داخلی بار جابه جا میکنه؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
برای لیزر منم یه ماه گفتم چه کاریه تا قلهک میرم سمت خونه مون هم داره رفتم و اگزما و قارچ گرفتمجالبه ...

بله درسته 

دوست خودم هم همین جوری زگیل زده بود به خاطر دستگاه و اپراتور بد 

شاید هم بذارم چند تا کار جمع بشه بعد یکدفعه برم انجام بدم 

الان برای یک شارژ چونه زورم میاد تا اونجا برم 

ممنون از تجربه آن که گفتی 

سلام دوستان من برای صرفه جویی و پس انداز کردن سعی میکنم در سال دوتا یا یک دونه مانتو خوب بگیرم که هر ...

ببین دوست عزیز منم سالی یه مانتو بیشتر نمیخرم 

ولی لباس پوشیدنم خیلی متنوع هست💚

مثلا یک مانتو شلوار مجلسی کرب دارم جنس خوب چند ساله میپوشم هنوز ببینی مثل روز اولشه چون شاید سالی دوبار بپوشمش🩵

هودی پارسال خریدم جنس کشمیر 

پالتو سال قبلش خریدم تو آف جنس خوب

مانتوهای سالهای قبلم دارم همشون خوب و نو موندن🤎

یه روز شلوار چسب میپوشم با کفش ونس😇

یه روز پاشنه دار با شلوار پارچه ای 😇

یه روز شال کشمیر میپوشم یه روز نخی 😇

یه روز تیپ اسپرت میزنم 😇

یه روز هودی میپوشم تیپ تینجیری میزنم😊

کفش هم چند مدل دارم جور واجور و رنگارنگ میپوشم مثلا پالتو مشکی دارم 🫠

پالتوی بژ دارم پالتوی سبز دارم هر کدومو دورهای میپوشم🤗

کاپشن خریدم سه  سال پیش فکر میکنی دیروز خریدی😜

و اما ترفند من برای اینکه لباس زیاد نمیخرم ولی تنوع دارم تو پوشیدن 🤗

رنگ مشکی طوسی کرم سفید و صورتی روشن تو همه لباسهام شالهام و شلوارهام دارم 😊

کیف کرم سفید مشکی و طوسی دارم 

شاید باورتون نشه من شال ده سال قبلمو دارم و میپوشم و هنوز نو هست چون من لباسامو دوره ای میپوشم واسه همین اصطلاحا از سکه نمیوفته 😉

تو استفاده از وسایل خونه هم همین طورم مثلا یه ماه آرکوپال استفاده میکنم باز خسته شدم جمع میکنم پیرکس میارم یا چینی 🙃

واسه همین برام خسته کننده نمیشه هر روز تو بازارا بچرخم از همه وسایلم هم استفاده میکنم خوشم نمیاد چیزی رو کنار بزارم چیزی برای مهمون کنار نمیزارم بهترین ها رو خودم استفاده میکنم 

حتی تو گلسر و کش و گیره هم همینطور عمل میکنم واسه همین هنوز گیره های ده سال قبلمو دارم فلزی و رنگ ثابت خریدم 🫠

باور کنید خیلی وقتها میرم خونه مامانم میگه مثلا شالت مبارک باشه میگم مال سه سال پیشه باور نمیکنن اصلا یادشون نمیاد 😇

توی این چرخه هم چیزهایی که کیفیت خودشون رو از دست میدن و کهنه بشن حذف و جایگزین میشن البته من سایزم از اول ۳۸ تا ۴۰ بوده واسه همین هم هیچی برام تنگ و کوچیک نشده 🤭

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام.عزیزم هردو ..هم خارج ازشهر هم داخلی

من خارج از شهر میترسم راستش

کجا بار میگیرن؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
ببین دوست عزیز منم سالی یه مانتو بیشتر نمیخرم ولی لباس پوشیدنم خیلی متنوع هست💚مثلا یک مانتو شلوار م ...

چه جالب و چه خوب که همه رو استفاده میکنید

من قبلا زیاد میخریدم و همه رو دوس نداشتم و سالی یبار میپوشیدم برای این چون کمدو خالی کردم و همه رو بخشیدم و فقط سالی دوتا از هرچی میخرم و اونا رو بازنشست میکنم🤭😄و برام تکراری نمیشن 

ولی برای اطرفیان چرا خسته کننده میشم

الان کمدم خیلی خلوته  و قدرت انتخابم دوتا اس 🙃

شما از شلوغی و از اینکه کمد کلی لباسه اذیت نیستین ؟

البته من کل خونه ام رو پاکسازی کردم و منیمال شدم

اصلا چیز بلااستفاده و لب پریده و جور واجور ندارم 

یه جور انگار همیشه آماده باش برای مهمانی دادنم 

و همیشه هرجا بخوام برم همون کشو لباس تو چمدون میریزم و میرم لباس زیرام جینی ۶تایی برمیدارم تیشرت هامم ۶تایی سالونه میخرم 

سلام عزیزم خب این بستگی به خودتون داره منم اهل پس انداز و صرفه جویی ام ولی اینکه در طول یک سال فقط د ...

سلام عزیزم.اریاناجان چندوقت طول کشیدتاخیاطی روحرفه ای یادگرفتید؟

من هنوز اوایلشم.سعی هم میکنم حواسموجمع کنم هیچ نکته ای رو ازدست ندم توکلاس..

من میخوام که بعدها ازخیاطی که واقعاهنر هستش وسختی خودشوداره بعنوان یه منبع درآمد بهش نگاه کنم ودخترامو همراه خودم بکنم..

دو سرویس دارم از ظروف 

قابلمه هام مثلا دوتا ماهیتابه کوچیک و بزرگ

دوتا دیگه کوچیک و دوتا متوسط و دوتا بزرگتر

ظروف اشپزخونه هم دوتا دست از هرچی

۱۲تا مثلا بشقاب برنج خوری و ۱۲تا میوه خوری......

2809