2777
2789

سلام دوستان 

من برای صرفه جویی و پس انداز کردن 

سعی میکنم در سال دوتا یا یک دونه مانتو خوب بگیرم 

که هرجا میشه پوشید و شیک و اراسته و قشنگه

برای خودم نه تکراری میشن و نه پرز میدن و بد رنگ نمیشن جنسشون خوبه که میگیرم

از اونجایی که خواهرم در هفته دوبار میبینه منو 

و اون خیلی لباس میخره و توان مالیش خوبه

ولی اونم فقط به یه دونه یا دوتا پیله میشه و میپوشه

هربار با نگاه و حرفش یا خودش یا بچه هاش منو می ازارن

که ها خاله تو همش همینارو میپوشی

۱۰۰بارم گفتم ولی دیگه نمیگمشون 

که خاله شما کمد هاتون جا نمیگیره از لباس خداروشکر و همش میخریر ولی همش همین تکراری چند سال پیشو میپوشید و جدیدا رو کلا دوس ندارین و یا دارین میزارید کنار

یکم ناراحتم یکم دو دلم 

خه برای خودم تکراری نمیشن این دوتا مثلا مانتو یا شال و کیف و کفش 

سالی یه بار دوبار خیلی خوبه میخرم 

و هرسال عوض میکنم و قدیمی و سال قبلی ندارم چیزی 

کمد لباسهام خلوته و ارامش میده بهم 

؟؟؟کارم درسته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان من برای صرفه جویی و پس انداز کردن سعی میکنم در سال دوتا یا یک دونه مانتو خوب بگیرم که هر ...

بله این اصول کار من هفته پیش نشستم لباسایی ک نو بودن کوچیک شدن دادم ب نیازمند چقدر خوشحال شدن یه دودست لباس داشتم یکم خراش برداشتن منظم بریدمش برا پاک کردن چون نرم بودن برا رومیز تمیز کردن شیشه پاک کردن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

برای فردا وقت لیزر گرفتم( شارژ پشت لب و چونه) که با خودم فکر کردم برای شارژ ره به این دوری می خوام برم که کلی زمان صرف کنم برم و بیام + پول اسنپ

تصمیم گرفتم اگر خواستم انجام بدم نزدیک خونه برم که وقت هدر ندم پیاده برم و بیام که با یک تیر دو نشون بشه 

برای آرایشگاه هم جای دور می رفتم همین مسائل رو داشتم الان جا نزدیک می رم که خیلی برام راحت تر هست هزینه اسنپ نمی دم کلی زمان هم تو مسیر نیستم 

من کلا ترجیح میدم برای هر چیزی جای نزدیک رو پیدا کنم 

الان باشگاهم تا خونه ۳ دقیقه هم پیاده راه نداره 

هم انگیزه ام از بین نمیره برای ورزش کردن هم اینکه هزینه رفت و آمد ندارم 

2804
سلام دوستان من برای صرفه جویی و پس انداز کردن سعی میکنم در سال دوتا یا یک دونه مانتو خوب بگیرم که هر ...

سلام عزیزم 

خب این بستگی به خودتون داره منم اهل پس انداز و صرفه جویی ام ولی اینکه در طول یک سال فقط دوتا مانتو بپوشم اصلا نمیتونم حس بدی بهم میده🤕

اینم بگم من خیاطم و هر فصل چندتا پارچه میخرم واسه خودم میدوزم... 

الان چون باردارم و این چندوقت خیلی بدهی داشتیم هنوز نتونستم برم خرید و تو بارداری فقط ۳_۴ تا مانتو که جلوباز بود و پوشیدم چون بقیه لباسام تنگ شده بود فعلا جمع کردم ولی واقعا رو روانم تاثیر گذاشته که دیگه یه مانتو رو چقدر بپوشم؟ 🤐

خب من هر روز پسرم و میبرم مدرسه میارم سه روز در هفته هم میبرم باشگاه اینکه همش یه لباس تنم باشه حس بدی بهم میده... 

حالا این هفته قراره برم خرید و چند دست لباس بخرم که هم بدرد بارداریم بخوره و هم بعد زایمان، 

و چقدر بهم برمیخورد وقتی چند نفری بهم گفتن دیگه این دوماهم یه جوری سر کن الکی لباس نخر 😐😐😐واقعا احساس بدی بهم دادن با این حرفشون... 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
برای فردا وقت لیزر گرفتم( شارژ پشت لب و چونه) که با خودم فکر کردم برای شارژ ره به این دوری می خوام ب ...

برای لیزر منم یه ماه گفتم چه کاریه تا قلهک میرم سمت خونه مون هم داره رفتم و اگزما و قارچ گرفتم

جالبه هر چی هم بهشون زنگ زدم که برم پیش دکتر پوست همونجا ، همش پیچوندن

واقعا کار های زیبایی خیلی تاثیر داره کدوم مرکز بری از لحاظ تمیزی و...

سلام عزیزم خب این بستگی به خودتون داره منم اهل پس انداز و صرفه جویی ام ولی اینکه در طول یک سال فقط د ...

من تا یه سال پیش خیلی لباس میخریدم و فقط چنتا رو هی میپوشیدم

و الان یه ساله عادت به دوتا مانتو کردم اول سختم بود مثل شما ولی تو شهریم که منو خواهریم کسی مارو نمیبینه و اگه بخوام با کسی رفت و اومد کنم سختمه فقط با دوتا 

ولی یا پیاده رویم یا تو بازاربرای خرید خونه 

و فقط با خواهرم درتماسم که اونا این حرفو زدن 

گفتم حق با اوناست 

ولی اگه به اونا باشه باید ماهی یه مانتو و شال و ....بخرم 🙃🫶

سلام عزیزم خب این بستگی به خودتون داره منم اهل پس انداز و صرفه جویی ام ولی اینکه در طول یک سال فقط د ...

به تو گفتن نخر به من میگه بخر 

فعلا اوضاع مالی خطرناک شده

و برای پس انداز باید تحمل کنم و الان بعد یه سال سختم نیس 

قدیمی ها رو ننداز دور تا جایی که میشه استفاده کن
اینجوری تعداد بیشتری مانتو داری

در مورد رفتار خواهرت و بچه ها ش نظری ندارم.

عزیزم منم روال لباس پوشیدنم مثل شماس

دو دست ست لباس دارم شامل شال شومیز و شلواره. هرجا برم همینا رو میپوشم و خیلی هم راحتم باهاشون . بقیه هم میگن بهم میاد این رنگ و مدل. باور کن اینقد راحتم موقع بیرون رفتن چون دیگه دغدغه ست کردن لباس و اینکه آیا بهم میاد یا نه رو ندارم و الکی جلوی کمد وقتمو سر اینکه چی بپوشم تلف نمیکنم. لباس مهمونی و رستوران هم نهایت یکی دوتا دارم که همونا کافیه. هروقت خراب شدن راحت میرم مدل جدید میخرم و لذتشو میبرم

قبلا اینجوری نبودم هر سری بیرون میرفتم کلی لباس و کیف و کفش میخریدم و بلا استفاده می موند توی کمد.همیشه نگاشون میکردم و عذاب وجدان داشتم که اخ اخ حیفه این لباسا چقدم نو ان، اما از دلم می افتادن با یکی دو بار پوشیدن..  از اول امسال با تاپیک مینیمالست شدن، رویه م عوض شد همه لباسایی و وسایلی که دو سال بود استفاده نمیکردم دادم به نیازمند و خیال خودمو راحت کردم و تصمیم گرفتم کم بخرم با دقت بخرم و واقعااا استفاده کنم ازشون.

من تا یه سال پیش خیلی لباس میخریدم و فقط چنتا رو هی میپوشیدمو الان یه ساله عادت به دوتا مانتو کردم ا ...

خب پس اگه خودتون حالتون خوبه که به حرف هیچکس اهمیت نده، 

من چون زیاد میرم بیرون حتی مهمونی و اینور اونورم خیلی میرم نمیتونم واقعا با دوتا مانتو باشم، 

بعد واقعا با یه لحنی گفتن نخر که انگار مسخره ات کنن یا مثلا با دلسوزی بگن اگه وضعت خوب نیست نخر😁

منم هیچوقت شوهرمو بدعادت نمیکنم اتفاقا از چندوقت پیش هی تو گوشش خوندم چندساله بخاطر اینکه تو ماشین بخری قناعت کردم،  از پارسال تا الانم بخاطر خرید سواری و چک های سنگینمون درست حسابی چیزی نخریدیم، 

پس تا عید اولویت فقط خرید کمبودهاست هم لباس هم لوازم خونه هم مواد غذایی و... 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام عزیزم منم تجربه ام رو میگم شاید به دردتون خوردما یک ماه پیش یه سرویس خواب خریدیم که چون همسرم ن ...

ممنونم عزیزم 

مبارکتون باشه

با این حساب دیگه نگران نیستیم که اجباری باشه برای خالی کردن بار

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
خب پس اگه خودتون حالتون خوبه که به حرف هیچکس اهمیت نده، من چون زیاد میرم بیرون حتی مهمونی و اینور او ...

به من که میگن خواهرزاده ام و خواهرم که چه قد با یه دوتا مانتو هستی و اینا رو همش میپوشی و اینا دلمون زده ...خدایی برای من تکراری نمیشن من بجاش تو خونم لباس تو خونه ای دوس دارم و روزی دوبار لباس عوض باید کنم😅

2809