2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام چند روزی به تاپیک سر زدم ببینم معصومه خانم حضور دارن که متاسفانه نبودن والان یکی از دوستان گفتن کاربری شون حذف کردن 

من چند سال خواننده این تاپیک بودم شاید ۵ بار این جا پیام گذاشته بودم 

معصومه خانم خیلی تا خیلی به این تاپیک لطف داشتن من همیشه قدردان کسایی بودم تجربه شون در اختیارم گذاشتن الانم قدر دان ایشون هستم 

خیلی به من کمک کردن منم همیشه سر گذشت ایشون برا اطرافیانم تعریف می کردم روی اونا هم تاثیر گذاشت 

ولی چیزی که برای من جالب اینکه 

من خیلی به این تاپیک سر میزنم شاید تو این مدت ۲۰ بار گفتن معصومه خانم قهر کردن نیستن 

ایشون خانم مقتصد آگاهی هستن به نظر شخصی من ایشون اصلا انتقاد پذیر نیستن شاید الان با کاربری دیگه ای این جا حضور داشته باشن پیام منو بخونن

متاسفانه دوستی ما خانما چه تو دنیای مجازی و چه واقعی هیچ وقت موندگار نبوده

ایشون یه بارم تو ایتا کاربری شون حذف کردن 

و این به نظر من بی احترامی به این اعضای این تاپیک هستش 

می تونن خیلی محترمانه با یه پست خدافظی کن و کسی منتظر شون نباشه 

لطفاً کسی ریپ نزنه نظم بهم می ریزه ممکن گزارش بخوره من راضی بهم خوردن این جا نیستم 

واقعا این حرف رو دلم مونده بود 

سلام چند روزی به تاپیک سر زدم ببینم معصومه خانم حضور دارن که متاسفانه نبودن والان یکی از دوستان گفتن ...

"آدم ها بدون عکس العمل شما، هیچ قدرتی ندارند"

من خودم قبلا خیلی زودرنج و حساس و به هرچیزی واکنش نشون بده بودم. دیدم اینجوری فقط خود آدم ضرر میکنه و اذیت میشه گذاشتمش کنار‌. اطرافیانم تهش یکی دوبار نازتون رو بکشن بعدش خسته میشن

بعدم وقتی چند نفر و چندین بار به آدم میگن یجای کارش ایراد داره باید بپذیره دیگه...

اینا تجربیات شخصی خودم هستن بازم تاکید میکنم این ویژگی رو خودم داشتم و خیلی بهم ضربه زد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها کمک 🥺

وام پشتوانه پنج تومنیشو از طریق درگاه انتقال دادم برداشت شده ولی واریز نشده چیکار کنم 

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
چی بگم🥲دوستام که همشون ازدواج کردن خیلی راحتن یا پدراشون خیلی ساپورتشون میکننتو تقدیر منم مستقل بود ...

دخترایی که از مجردی مستقلن خیلی زنای قوی و با جسارتی میشن

انشالله اینقد خدا بهت ببخشه که خودت کمک کنی به خانوادت

و محتاج هیچ کس جز خدا نباشی

سلام چند روزی به تاپیک سر زدم ببینم معصومه خانم حضور دارن که متاسفانه نبودن والان یکی از دوستان گفتن ...

کاملا با نظر شما موافقم .

معصومه خانم ، عزیزم ، انسان هرچه قدر بزرگتر میشه ، باید متواضع تر باشه ، 

تواضع به معنی اینکه ، در راه رضای خدا علم شو و آگاهیشو در اختیار بندگان خدا قرار بده ، 

و منتظر تعریف و تمجید از دیگران نباشه ، که اگر کسی باب میلش سخن نگفت ، قهر کنه 

شما نیاز دارید از درون خودتون را قوی کنید ، و سخن دیگران بر رضایت و عدم رضایت شما جهت حضور تاثیر گزار نباشه .

در ضمن بنده کارآفرینی هستم ، که حدود ۳۶ نقر نیروی انسانی فقط در لیست کارفرمایی بنده حضور دارند .

هزاران بار انتقاد شنیدم ، هرچه بالاتر بری ، منتقدین شما بیشتر می‌شوند. 

به جای عوض کردن آدم های دور و بر خودتون ، و یا خروج زدن از تایپیک ، دیدتون را نسبت به مسائل بازتر کنید .

البته بنده به راهنمایی های شما نیازی ندارم ، چون کلا سبک درآمدی و ورژن زندگیم با شما متفاوته .

اما احترام بزارید به کسانی که ، زندگیشون را بر طبق معیارها و زندگی شما مطابقت دادن .

خداقوت ، موفق باشید. 

[QUOTE=352596546]کاملا با نظر شما موافقم . معصومه خانم ، عزیزم ، انسان هرچه قدر بزرگتر میشه ، باید متواضع تر باشه ...[/QUOTبله موافقم. انتقاد پذیری خیلی خوبه نباید اجازه بدیم اگر به جایگاهی رسیدیم دچار کبر و غرور بشیم

کاملا با نظر شما موافقم .معصومه خانم ، عزیزم ، انسان هرچه قدر بزرگتر میشه ، باید متواضع تر باشه ، تو ...

ببخشید جسارت نباشه سنتون و یه خورده راجع به شغلتون و چی شد که کار آفرین شدین و اول زندگیتون چطور بود در کل داستان زندگیتون رو میگین باید جالب باشه

میشه سرگذشتت ب منم بگی 

کنجکاو شدم

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
2810