2777
2789
خانمهامن خیلی مدیون این تایپک هستم انشالله رویاجون معصومه خانم ومامان سبحان جان و.......خیراززندگی و ...

امیدی نداشتم براخریدخونه وماشین دلخواهم همش منتظرسهم ارثیه امون بودم که دست پدرشوهرمه میگفتم سرموقع پدرشوهرم زمین هامون دادماهم میتونیم فلان خونه روبخریم که الان دیگه اصلن اینطوری نیستم وسعی میکنم باتلاش خودمون به چیزهایی که میخوایم برسیم اگه بده بهمون سهممون روکه چه بهترندادهم کابهشون نیازی نداریم وخودمون میتونیم تلاش کنیم براخواسته هامون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما من امروز برای بچه هام کیک تولد پختم هوس کرده بودن ۲۵۰ تومن هزینه برداشت خواهرم میگ همین ک ...

من یه مدت کیک درست میکردم حق باخواهرتونه تفاوت قیمتش کمه ولی خوشمزه تره

سلام به همه بچه های تاپیک

خب من امروز ۲۵میلیون وام ویپادوگرفتم وامشب اخر ماه صفر به نیت روزی زیاد رفتم طلا گرفتم ۷گرمو۲۴۰سوت شد ۲۷میلیونو۵۰۰ یه پلاک یه گوشواره ویه النگو ازاول سال ۳۳گرم طلاخریدم امیدوارم بتونم باتوکل به خدا تا اخرسال۵۰گرموبخرم

ببخشید این قسمتش که گفتید سه تا پنج میلیون حق عضویت میگیره یعنی چی؟یعنی ۱۵ میلیون میگیره و دیگه پس ن ...

برای وام پنجاه تومنی حدود پنج و خورده حق عضویت و برای وام سی تومنی سه و خورده حق عضویت میگیره

2810