2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بانک سپه مدرک شغلی میخواد؟ضامن بازنشسته هم قبول میکنن؟یا نه؟

نمیدونم راجب شرایط ضامن نپرسیدم چون خودم شغل شوهرم طوریه که میدونم بیشتربانکهاقبولش میکنن نپرسیدم شرایط ضمانتش

من خودمو شوهرم کارمندیم گفت یکیتون چک بده یکی نامه کسر از حقوق بیاره

بانک صادرات یه مقداراقساطش سنگین میشه برامون وگرنه خیلی خوبه وزودترازبانک سپه وام میده شماچقدرگرفتی ازصادرات وقسطش چقدرشد

بانک صادرات یه مقداراقساطش سنگین میشه برامون وگرنه خیلی خوبه وزودترازبانک سپه وام میده شماچقدرگرفتی ...

عزیزم من ده روز دیگه نوبت وامم هست حدود ۱۰۰ تومنی میانگینم میشه با سود ۲۳ درصد تقریبا قسطی حدود ۶۸۰۰ میفته

خداجونم هزاران بار شکرت🙏

سلام خانما من امروز برای بچه هام کیک تولد پختم هوس کرده بودن ۲۵۰ تومن هزینه برداشت خواهرم میگ همین کیلو حاضری میخریدم به صرفه تر بود من یه کیلو خامه زدم وزنشو نمیدونم ولی تیکه تیکه میکنم میذارم فریزر عکسشم میذارم بنظرتون آیت اندازه کیک چنده بیرون؟من پر ملات درست کردم

عزیزم بانک صادرات(طرح سنا) ۱۰۰ تومن بزارید بعد از دوماه ۱۰۰ تومن با اقساط ۱۸ ماهه میتونید بگیرید.(یع ...

درسته شما گفتید این طرح رو ولی من دقیق یادم نبود چطوری هست .

ممنون که توضیح دادی عزیزم . 😍😍😍😍😍

بانک صادرات یه طرحی هم داره به اسم ثناهرچقدربزارین بعددوماه همون مبلغ ومیده بابازپرداخت 18ماهه وبعدس ...

چه قدر خوب عزیزم ، ممنون که اطلاع دادی .

من دیگه خودم چون با ملی و رسالت کار میکنم برای وام و دیگه طوری هم شده که همه کارهای هر دو تا بانک اینترنتی هست و من هم نمیرسم برم بانک برای ضامن کلا سراغ طرح های دیگه وام ها نرفتم بپرسم .

باز هر کسی اطلاعی داشته باشه بگذاره برای دوستان دیگه خیلی هم خوب هست . 🥰🥰🥰🥰🥰

چه قدر خوب عزیزم ، ممنون که اطلاع دادی .من دیگه خودم چون با ملی و رسالت کار میکنم برای وام و دیگه طو ...

قربونت عزیزم شماهم خیلی زحمت میکشی کلی ازسوالهای بانکی ومربوط به وام جواب میدیی منم این کالاکارت بام ازشمایادگرفتم برنامه بام نصب کردم یه شب زیروروکردم باورم نمیشدبهم 14تومن تعلق گرفت وهفته پیش کارتش رسید

سلام خانما من امروز برای بچه هام کیک تولد پختم هوس کرده بودن ۲۵۰ تومن هزینه برداشت خواهرم میگ همین ک ...

خواهرتون درست گفته همین قیمته تقریبن ولی خانگی احتمالا باکیفیت ترباشه 

دیجی پی رو. نصب کن مرحله به مرحله توضیح داده وام سی تومنی با سفته هست پنجاه تومنی با چک قبلش هم سه ت ...

ببخشید این قسمتش که گفتید سه تا پنج میلیون حق عضویت میگیره یعنی چی؟یعنی ۱۵ میلیون میگیره و دیگه پس نمیده

عزیزم به نظر من گوشی بگیرین این بچه‌های برای نسل تکنولوژی هستند باید از ابتدا با تکنولوژی بزرگ بشن و ...

عزیزم تکنولوژی فقط گوشی نیست 

کف سواد تو دنیا کار با کامپیوتر 

گوشی مانع رشد هیپوفیز مغز میشه 

بهتر گوشی ندیم 

اینقدر نرم افزارهای جالب است 

خانمهامن خیلی مدیون این تایپک هستم انشالله رویاجون معصومه خانم ومامان سبحان جان و.......

خیراززندگی ومالتون ببینیدکه انقدرماروراهنمایی کردین درمسیردرست زندگی قراردادین واقعن من یکی که اصلن مدیریت نداشتم روی درامدومصرف موادغذایی که کلی اصراف میکردم کلی دورریزداشتم هروزهروزگوشت ومرغ وبرنجم براه بوداصلن تنوع نمیدادم گیاهی خیلی خیلی کم میپختم ماهیانه 5تومن ازسوپری فقط تنقلات میگرفتم چیپس وپفک ونوشابه هروزتوپلاسکوبودم وچیزهای چرت وپرت مبگرفتم طلاهاموچندسال قبل براخونه فروخته بودم وهبچی طلانداشتم پولهای ریزاصلن به چشمم نمیومدومنتظربه مبلغ گنده بودم براخریدطلا درحالی که ازعیدتاحالاباهمون حقوق وهمون مقدارقسط تونستم 19گرم طلابخرم که میشدبیشترم بشه ولی برا وام سپرده پول نقدمبخواستم ودیگه طلانخریدم و17گرم هم ازشون فروختم براوام سپرده کردم

کلی سرچیزهای پیش پاافتاده باهمسرم بحث میکردم صبوری وسیاست زنانه ازمعصومه جون یادگرغتم

2810