2777
2789
سلام ببخشید من مزاحمتون میشم قبلا هم ازتون سوال پرسیده بودم.من میخوام ربع سکه بخرم ،تو شهر ما سکه فر ...

باید سکه رو از صرافی مطمین بخرید.اگه تهران هستید که صرافی یاران خوبه و مطمئن اگه شهرستان هستید هم از طلا فروشی بخرید بگید  ربع سکه مدل ۸۶ میخوام

سلام خانم ها امروز بدترین روز زندگیمه کابوس بد ظهر یه پیام به گوشیم امد که ازت شکایت شده منم واقعیتش ...

زنگ میزدی پلیس فتا من این اتفاق پارسال افتاد پولم برگشت

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ، ممکنه بگین که اگه تهرانین کدوم شعبه رفتین ؟اخه من قبل عید شعبه مرکزی رفتم گفت باید ۶۰ گ ...

سلام گل من ساكن تهران نيستم

دقيقا مثل سال گذشته بود ٥٠گرم گذاشتم ٢٠ساعت ١٢ريختن البته ١٢٠بابت پوشه اينا كن كردن 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
من دیروز تصادف کردم خسارتشو با وام بلو و سود حساب کارگزاریم دادم😂

ای وای خدا رو شکر خودت سالمی🌹اصلا این چند روز خیلی ماه سنگینه

من رفتم با کد معر.ف شوهرم بلو ثبت نام کردم ۶۰ تومنو سریع زدم به کارت خودم الان موجودیم شده۲۰0😅

۳ تومن صبح از وام و... بهش قرض دادم هی میگم کی ۳ تومن منو میدی کچلش کردم😁

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام عزیزم کاری نداره داخل گوگل بزنید ام رسالت و وارد سایتش بشید و نام کاربری شماره موبایلتون هست و ...

خیلی ممنون عزیزم .

از ام رسالت وام بگیری دیگه سود نداره؟؟؟

پس بهتر اینه امتیاز نخرم

ای وای خدا رو شکر خودت سالمی🌹اصلا این چند روز خیلی ماه سنگینهمن رفتم با کد معر.ف شوهرم بلو ثبت نام ...

به مال بخوره به جون نخوره مهم نیست😁😍

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
یاسی جون بلا به دور ازت🌹

قربونت عزیزم چیزی نشد سپرش ترک خورد و دو بند انگشت رنگش رفت

تازه آقاهه مدارک همراهش نبود نذاشت به پلیس زنگ بزنم وگرنه یا بیمه میداد یا لازم نبود خسارت بدم

دیگه همونجا واسش کارت بکارت کردم آه کسی پشتم نباشه.بقول این تاپیک حق الناس😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام چرا تاپیک تعطیل بود چقدغصه خوردم چقدر ناراحت بودم الهی شکر دوباره برگشت خواهشاً جواب بدین چرا ت ...

یه عده گزارش میزنن به دلایل نامعلوم

2810