2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان تجربمو از وام ویپاد میگم شاید به درد کسی بخوره ،،وام یک تومنی رو فعال کردم ،، بعد از طریق افزایش موجودی برنامه ویپاد و انتخاب درگاه بانکی ، مشخصات کارت ویپادم رو وارد کردم . مبلغ ۲ میلیون .برداشت موفق بود اما واریز ناموفق!!یعنی پول رو از قسمت تسهیلات برداشت کرد اما در قسمت موجودی نیومد . داشتم سکته میزدم ، بعد از نیم ساعت پول رو بگشت زد . رفتم از تو برنامه آپ ، افزایش موجودی زدم ۲ تومن،، تسهیلات رو کامل برداشت کردم ، بعدش هم واریز کردم ب کارتم . دوستانی ک بار اولشون هست ریسک نکنن .واز طریق برنامه آپ به راحتی برداشت کنن در همون لحظه هم میشه واریز کرد ب هر کارت یا  حساب . فقط باید ۳ هزار تومن در کیف پول آب موجودی داشته باشین

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

بچه ها ما سه ساله پیش مسکن ملی ثبت نام کردیم داداشامم همینطور بعد داداشم اسمش اومد الان آخرای ساخته .....من باید کجا مراجعه کنم یا کسی مثل ما هست ک اسمش نیومده باشه ...بعد شوهرم خدمت نرفته این راسته ک بهش تعلق نمیگیره ممنون میشم راهنمایی کنید

یکی از دوستان هم یادم نیست اسمشون ولی گفته بودن با.ن.ک سا.م.ان ربطی به ب.لو نداره . اگر وارد خود برنامه ب.لو بشین نوشته ک زیر نظر بانک س.ام.ان هست . من اسکرین گرفتم میفرستم . اگ تحت نظر بانک نباشن نمیتونن ب شبکه شتاب متصل بشن

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

باید سکه رو از صرافی مطمین بخرید.اگه تهران هستید که صرافی یاران خوبه و مطمئن اگه شهرستان هستید هم از ...

تهران نیستم.سکه بانکی با غیر بانکی فرق داره؟تو وکیوم ربع سکه باید به چیزی دقت کنم؟

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

عزیزم ک د تخ فیف از کجا میارین چرا من ک د تخ فیف نگرفتم تا بحال

کد اولین سفر رو از تو نت پیدا کردم ۳۰ تومن.

خودشونم هر چند وقت یکبار بهم پیام میدن کد ت.خفیفو.نمیدونم بر چه اساسه

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

بچه ها ی دوستی بود اینجا گفت از افق کوروش گوشت گرم میگیرم 300بعد گفتیم چ اختلاف قیمتی داره با قصابی ها من افق کوروش رفتم سر زدم دوتا جا بهم گفتن ک این گوشتای سیصدی اولا گوشت ایرانی نیست وارداتیه وبهش میگن برزیلی وبیشتر رستوران ها غذا خوری ها میبرن برا کوبیده وقورمه سبزی وبعد گفت کسی نمیدونه شاید اصلا گوشت گاو و گوسفند هم نباشه...ولی قصابی ها پیش خودت سر میبرن ومطمعنی تازه هست پس هیچ ارزانی بی دلیل نی

خیلی ممنون عزیزم .از ام رسالت وام بگیری دیگه سود نداره؟؟؟پس بهتر اینه امتیاز نخرم

خواهش میکنم عزیزم .

خیر سود نداره فقط موقع درخواست وام یک کارمزد کمی باید همون داخل ام رسالت پرداخت کنید .

بله چون شما قسط رو بیشتر از ۶ میلیون نمیتونید بدید بهتر هست همین امتیاز خودتون رو بگیرید اونطوری خیلی ضرر میکنید . 

سلام یعنی ما که از طریق همراه بانک درخواست میدیم ضرر میکنیم؟

سلام عزیزم بله اونطوری سودش قبلا ۲ دزصد سالیانه بود که فکر کنم ۴ درصد شده .

ولی ام رسالت فقط کارمزد کمی داره که نهایت شاید یک درصد بشه . 

2810