2777
2789
سلام عزیزم اگر اعتبار نداشته باشن از طریق سامانه بام هم اقدام کنید همون ۱۰۰ میلیون رو بهتون میدن .ال ...

سلام عزیزم خوبی؟

میشه راهنماییم کنید یعنی امیدم به شماست و دوستان 

دی ج ی پی رو نصب کردم برای برداشت وام میپاد تا مرحله اخرش میرم هی اینو میزنه خطا در استعلام هویت کارت چیکارکنم؟؟

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی؟میشه راهنماییم کنید یعنی امیدم به شماست و دوستان دی ج ی پی رو نصب کردم برای برداشت و ...

سلام عزیزم داخل تنظیمات د ی ج ی پی یک قسمت احراز هویت داره ، احتمالا اون مرحله رو کامل انجام ندادید .

سلام دوستای خوبم شبتون بخیر...

من جدیدا به جمع تون پیوستم، خوشحالم که تاپیک به این خوبی رو پیدا کردم، کاش زودتر باهاتون آشنا میشدم، 

گزارش من:

این مدت ی مقدار پس انداز کرده بودم از پویایی که همسرم میزد به کارتم برا مخارج خونه و....

ولی چند روزه مهمون برام اومده، خانواده خودم هستن، 

چون ما مرکز استانیم، برا دکتر اومدن از یکشنبه هفته پیش هستن، نمیدونم تا کی بمونن،خانوادم خیلی برام زحمت کشیدن و من واقعا مدیون شون هستم

ولی واقعا هزینه ها خیلی بالاست و ناچار شدم از کارت پس اندازم برداشت کنم، 

خیلی هم سعی کردم مدیریت کنم، ولی خوب تو خانواده ما این چیزا جا نیفتاده،صرفه جویی معنا نداره، از وقتی یادم میاد هیچ مدیریتی نبوده تو خانواده مون برا مسائل اقتصادی 

از همیشه مهمون زیاد داشتیم، همیشه کلی آدم میومدن خونمون میخوردن و میرفتن و بعد از فوت بابام فهمیدیم بهیچ دردی نمیخورن

تمام مراسم هاشون مامانم و بابای خدابیامرزم طلا میبردن، ولی بعد که موقع جبران شد میبینی ۵۰تومن صد تومن میذاشتن تو پاکت میدادن

خدای بزرگ رو شاکرم که با این تاپیک آشنا شدم و قدر پول رو میدونم،البته که هنوز خیلی راه دارم تا به اون نقطه ایده آل برسم ولی برای شروع خوبه 

۲۰وخرده ای سیو کرده بودم این چند روز خیلی خرج شد، یکی دو تا هزینه ناخواسته دیگه هم بهم تحمیل شد، شبی زنگ زدم به دوستم که طلافروشی دارن با همسرش باهم کار میکنن، گفتم من طلا میخوام ولی اجرت ۳درصد، ۷درصد نمیخوام 

اونم چند تا عکس فرستاد گفتم نهایتا بشه ۲۰تومن، تا عاقبت بین اونا ی ست کارتیر انتخاب کردم گفت میشه ۲۴ت گفتم اشکال نداره

ی مقدار برا هزینه ها ته کارتم میذارم ، ی مقدار هم از دوستم قرض گرفتم که ۴شنبه حقوقم رو دادن پس بدم بهش، چون برام مهم بود حتما فردا خرید کنم طلا رو 

تو پست بعدی عکسش و میفرستم ببینید شما که حساب کتاب تون اوکی هست این دوستم گولم نزده باشه 😅😅😅😅

دوستان عزیزم من کمی از گوشت های فروشگاهی میترسم. شما گوشت هاتون رو از کدام فروشگاه میخرید و به سالم ...

من گوشت یخ زده برزیلی از فروشگاه خریدم

اولین بارم بود

خورشت درست کردم خیلی بدمزه بود

حالا میخوام چرخش کنم واسه کتلت 

انشالله قابل تحمل باشه

کیلویی ۳۹۰ خریدم

خواهشاً نگو از من گذشته ...خواهشاً نگو معصومه هم فکرش به چیا هست 😉خواهش نگو طرف از خدا خواسته فقط ف ...

مممنون معصومه جان عزیزم که صادقانه و خواهرانه مارو راهنمایی میکنید،واقعا من به شخصه حرف های شما رو قبول دارم چون خودم به عینه این موضوع رو تو زندگی خودم تجربه کردم،من وقتی تازه ازدواج کرده بودم یکی از دوستای سن بالام بهم گفت اگه به شکم و ببخشید زیر شکم مردا خوب برسی زندگی برات بهشته،واقعا الان میبینم که حتی گزینه دوم از اولی هم مهمتره

اگر مورد دوم خوب بوده باشه حتی غذا باب میل شوهر هم نباشه باز مشکلی پیش نمیاد

سلام عزیزم داخل تنظیمات د ی ج ی پی یک قسمت احراز هویت داره ، احتمالا اون مرحله رو کامل انجام ندادید ...

عزیزم اگه میشه میتوتی یه عکی بدی اخه برای من احراز هویت نداره که🥺

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
کارت به نام خودتون هست ؟و د ی ج ی پی رو هم به نام خودتون نصب کردید ؟

اره عزیزم ولی پولی که کارت ویپادو شارژ کردم بنام خودم نبود

من گوشت یخ زده برزیلی از فروشگاه خریدماولین بارم بودخورشت درست کردم خیلی بدمزه بودحالا میخوام چرخش ک ...

گوشت برزیلی فقط برا چنجه من استفاده دارم، دو سه روز میخوابونم تو ماست و نمک و فلفل سیاه و ی کوچولو ابلیمو، نیم ساعت قبل از سیخ کشیدن هم ی دونه کیوی رنده میکنم روش خیلی عالی میشه، 

مبارکتون باشه دوست عزیز ، خیلی خوب حساب کرده همون ۳ درصد .

مممنونم عزیزم ایشالا پر برکت باشید مامان سبحان جان، مرسی که برام حساب کردین، من سحر هستم از آشنایی با همه تون خوشحالم، میتونید سحر صدام کنید ❤️❤️❤️❤️

من گوشت یخ زده برزیلی از فروشگاه خریدماولین بارم بودخورشت درست کردم خیلی بدمزه بودحالا میخوام چرخش ک ...

عزیزم اگه چرخ کردی حتما دنبه بزن سعی کن کمی بیشترین بزنی چون با دنبه زیاد بهتر میشه وگرنه اگه چرخ کنی خودش تنها بازم بدمزه میشه

مممنون معصومه جان عزیزم که صادقانه و خواهرانه مارو راهنمایی میکنید،واقعا من به شخصه حرف های شما رو ق ...

قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری 

دقیقاااا عزیزم ❤️ به جرات میگم دومی بله از اولی خیلی مهمتر 

2810