2777
2789
بله.اون قسمت که نوشته افزایش موجودی...ازاون جانقدکردم بعدکه اومدداخل موجودیم انتقال دادم کارت دیگه

نمیشه که ،من برای ۲ میلیونی شما کارت ویپاد رو له عنوان مبدا میزنم مینویسه کارت معتبر نیست

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
سلام خانمای گلمنم یه گزارش از تولد دخترم بدم از یک سال پیش ماهی ۲۵۰کنار گذاشتم به نام باکس تولد دخمل ...

بادکنک هلیومی هم ۸۵قلبی ست تم و لباس که اونم بعد از تولد هوا کرد دخترم 

به عنوان یادبود تولد ۲۳تا سر مدادی کادو کردیم دوستاش به صف شدن و میومدن دخترم کادو میداد بهشون و لپ دخمل رو می‌بوسند میرفتن 

اینام از خواهرم خریدم قیمت خرید دونه ۵ جمعا ۱۱۵تومن شون 

شهر ما شام تولد در حد ساندویچ میدن ،۶۰تا باگت لقمه ای از کارگاه خریدم دونه ۱۵۰۰شد ۹۰تومن

خیارشور یه کیلو فله خریدم ۵۰،یک وونیم گوجه شب خریدم مناسب کیلو ۱۵،کالباس هم ۷۰۰

میوه هم شب خریدم کیلو ۵۰ سیب شلیل الو اونم ۱۷۰ 

ژله هم سه تا بلوبری از اکالا خریدم ۷۵ با ظرفش ۱۲۰ شد

ذرت هم خریدم با ۶۰مصرف شد اونم ۳۰بسته شد 

۶۰۰هم ۴کیلو کیک از یه کارگاه که کیلو ۱۵۰میزنه ،قنادیای دیگه ۲۵۰میزنن،فقط فیلینگش موز و گردو نبود و خامه شکلاتی و شکلات بود

مامان یکی از همکلاسی ها گفت از اینجا بگیرم بقیه هم از اینجا سفارش دادن

بشقاب و چنگال داشتم 

شمع تولد از خواهرم گرفتم از تولد دخترش داشت

لباسش هم شد ۷۶۰ با پولای عیدی خریده بودیم 

کادو هم یک تومن نوشت افزار کیوت  و آرایشی براش خریدم از خواهرم قیمت خرید

یه تک بچگونه هم ۷گرم و ۷۰۰سوت براش خریدم ولیرچون بچه س اون باکس بیشتر براش مهم بود 

الان خرید نوشت افزارش هم شده 

چون از ماهای قبل هر ماه یه چیزایی خریدم 

کادو که خریدیم بلاخره تولددهم نبود میخریدم 

لباس هم که تو مناسبت ها میپوشه

هزینه تولد همون دیزاین بود و پذیرایی و یادبود تولدش

کمتر از سه تومن شد 

اگه باکس بندی نبود احتمال کنسل شدن تولد زیاد بود چون موتور خراب شد موتور نو و ۴و۶۰۰خرج انداخت 

عکس تولد دخترم رو میزارم با لباس ۳ونیم شاید شده باشه خرجا 

با اون باکس کادوی خودم که اگه تولد هم نبود لازم بود بخرم ۴ونیم

۱و۳۰۰کادو گیرش اومد با کلی لباس و اسباب بازی

برا عید هم لباس کمتر میخرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم من خواننده خاموش اینجا بودم حدود دوسال هست کلی از نکات اینجا استفاده میکنم من هرروز ...

جفت و سقط بچه که ازش نمونه میگیرن و نمونه برداری رحم و این‌چیزا بنظرم اولش سخته بعد عادت میکنید

سلام من محل کارم60میلیون کارت اعتباری بهم دادن ماهی2500قسطش هست.سودش هم صفر درصد هست.24ماهه.میتونم ب ...

طلای دست دوم ندارن؟؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام به خانمای گل و با اراده من خیلی وقته اینجارو میخونم و باهاتون آشنا هستم ولی تا حالا پست نذاشته ...

سلام عزیزم 

شرایط خودت رو باید بسنجی 

مثلا برای من بدون ماشین بودن خیلی سخت یعنی اولویت با خرید ماشین بود بعد خرید خونه ای که بدم اجاره 

الان سال ها هم هست دو تو ماشین داریم حتی یه ماشین داشتن هم برامون واقعا سخته 

اگه میتونی یک سال بدون ماشین بودن رو تحمل کنی هر ماه بیست میلیون پس انداز رو تبدیل به طلا بکن بدون استثنا 

بگرد یه جا رو پیدا کن طلای کم اجرت بفروشن 

طلای نو نخر فقط طلای دست دوم یا حتی شکسته چون میخوای بفروشی بعد یک سال شاید هم کمتر میتونی بفروشی تبدیل به ماشین کنی 

ولی پول رو بدون تبدیل تو حسابت نگه ندار به عنوان جمع کردن 

عزیزم از پارسال شهریور ماه که تمام طلاهامون رو فروختم برای ماشین دوم بجز یکی دو تا طلای خیلی سبک در ...

واقعا افرین‌ داری

البته تو شوهرتم باهات موافقه

اونوقت شوهر من تا ببینه یه وام میخوام بگیرم فرت یه نقشه واسش میکشه از چنگ من خارجش کنه😅

سلام معصومه خانم اگه پیام منو دیدی ممنون میشم جواب بدی من چندوقته بسرم زده تو خونه قالی ببافم فقط چو ...

عزیزم همسایه های من واقعا خوب هستند واقعا مشکلی ندارند با کار کردن من میتونی تو هم یا اجازه بگیری از طبقه ی پایینت 

و بگی من بیمه هستم مجبور هستم کار کنم ...که بیمه ام قطع نشه 

زیرش و پشت قالی یونولیت بذار که خیلی صداش کم میشه 

هفته ی پیش از همسایه ی پایین تشکر میکردم که ببخش اگه سر و صدامون زیاد 

گفت نه اتفاقا اصلا صدات رو نمی‌شنوم ....

به خاطر یونولیت صدا کم تر میشه ...

اای جان😍 تبارک ا... احسن الخالقین مبارکش باشه همه چیز عالی دستتون گل

یاد تولد نه سالگی خودم افتادم که برای تولدو جشن تکلیفم بود

خاطره خوب همیشه ب یاد بچه ها میمونه

مادرم برام یه ست طلای فرشته گرفت اون زمان قیمتش از روی فاکتور۹۸۰هزارتومن بوده که الان بیستو یک میلیونه ویکی از قشنگترین هدایای موندنی منه

خب حالا یه گزارش بدم به احترام تاپیک و بانوانی که من بهشون میگم زن زندگی❤️😘

این ماه‍ه لیشتر مخارج با پدربود وتونستیم بیشتر پس انداز کنیم

و برای سیزده صفز میخوام یه پلاک پروانه بخرم

دوتا تولدی هم دارم که به هر کدوم سیصد تومن پول میدم

راستی قیمت طلا مناسب شده برای سیزدهم صفر شاید گرون بشه مثل من پیش پرداخت بدین طلای خودتونو ثبت کنید و بقیشو همون روز بدین

ان شالله همیشه بهترینا براتون و برای همه مون پیش بیاد

رویا جون کدوم پست شادی جون توضیح دادن میشه پستشو ریپ بزنی ببینم 💋💋

الیسا جان

عزیزز دلم کپی کردم تو تاپیک مدیریت های یکمون 

اونجا دوتا از آخرین پست ها متعلق به توضیحات وام هاست هر کسی هم سوال داشت میتونید ارجاعش بدین تا بره بخونه 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810