2777
2789

سلام عزیزان 

برا گرفتن وام رسالت ، حق عضویت انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه میخواد پرداخت کنی ؟؟؟  برا ما زده ۴۸۲۰۰۰ تومن !!!  

@مامان سبحان

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.فردا سومین سالگرد ازدواجمونه من که اصلا دل و دماغ نداشتم کاری کنم اما از همسرم توقع دارم😄😄حداقل یه پول درست و حسابی بده. پس انداز ۲۰ تومن دارم بتونم یه حرکت طلا بزنم

البته فکرنکنم ازاین خبرا باشه

دوستان خوب دیشب با صاحبخونمون صحبت کردیم درباره ی تمدید یا اثاث کشی الان رهن خونه ۱۵۰میلیونه با ۵۰۰ک ...

خوب اگر صد میلیون رو بذاری بانک بهتون چقدر سود میده؟ 

که با همون سود بخشی از اجاره رو پرداخت کنید

شما خودت هم کار می کنی؟ 

داشتم کتاب می خوندم یک نکته خیلی قشنگی داشت 

یکسری محقق اومده بودند بدهکاری یک سری افراد رو پرداخت کرده بودند 

و بعد زندگی و نحوه زندگی این افراد رو تحت نظر گرفتند 

نکته جالب این بوده که مجدد افراد خودشون رو بدهکار کرده بودند 

و این نکته یعنی اینکه تا روند رفتاری ما تغییر نکنه هیچ اتفاقی نمی افته 

ما اگر نتونیم یک میلیون تومان رو مدیریت کنیم چطور توقع داریم که بتونیم ده میلیون // صد میلیون و یک میلیارد رو مدیریت کنیم؟؟؟؟؟؟

من همیشه سعی می کنم موقع کار خونه پادکست گوش بدم که از وقتم درست استفاده کنم 

هر روز شده ده دقیقه در رابطه با موضوعات مورد علاقه ام پادکست یا کتاب صوتی گوش میدم 

سلام عزیزم ، من داخل این چالش نیستم .یکی دیگه از دوستان بودن فکر میکنم به نام گل آفتابگردون که اعلام ...

مامان سبحان عزیزدل ممنون میشم بفرمایید سقف وام  امتیازی که بر اساس معدل حساب داده میشه در مهر ایران و رسالت بدون ضامن چقدر هستش؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام عزیزان برا گرفتن وام رسالت ، حق عضویت انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه میخواد پرداخت کنی ؟؟؟ برا ...

اگر از ام رسالت وام بگیرید 

باید حق عضویت بدین دیگه درصد سود نداره

من بار اول که وام گرفتم قسطی انتخاب کردم

اما سری دوم گزینه قسطی نداشت

تولد دومش رو خانواده خودم رو دعوت کردم چون ما ۴ ساله ازدواج کردیم توی این ۴ سال نه مهمونی گرفتیم و ن ...

آفرین عزیزم وقتی چک و قسط داره یعنی داره کار می کنه 

خوبه که فهمیدی باید به نیاز های خودت هم برسی 

فقط برای دخترت طلا نخر به وضع ظاهری و سلامتی خودت هم برس

ورزش کن/ لباس بخر/ آرایشگاه برو( حالا اینا همه در حد مالی خودت اما همه چیزت رو نذار برای دخترت)

دوستان خوب دیشب با صاحبخونمون صحبت کردیم درباره ی تمدید یا اثاث کشی الان رهن خونه ۱۵۰میلیونه با ۵۰۰ک ...

به نظر من تو همین خونه فعلی  بمونید بهتره

با اون ۱۰۰ تومن هم میتونید یه حرکت اقتصادی بزنید 

یا طلا بخرید

یا تو بانک سپرده کنید وام جدید بگیرید

برای جابجایی باید پول پیش رو بیشتر کنیدو معلوم نیست صاحبخونه جدید چه مدلی باشه 

اگر از صاحب خونه راضی هستین بمونید

بازم خودتون سبک سنگین کنید که نفع تون در چی هست

الان پایینه بهترین فرصته واسه خرید...تو اینستا هم چندتا کارشناس درموردش گفتن

پایین تر نمیاد یعنی؟چون تو یکی از تحلیل های سایت طلا خوندم شاید پایین تر بیاد البته نمیدونم چقدر معتبر هست حرفشون .اتفاقی اون تحلیل رو دیدم،بخاطر همین گفتم شاید پایینتر بیاد بقیه دوستان اطلاع داشته باشن

مامان سبحان عزیزدل ممنون میشم بفرمایید سقف وام امتیازی که بر اساس معدل حساب داده میشه در مهر ایران ...

عزیزم بانک مهر ایران رو من دقیق نمیدونم بدون ضامن به غیر از اون وام ۵۰ میلیون فوری چطوری هست .

ولی رسالت اگر شرایط اعتبارسنجی مناسب باشه تا سقف ۴۰۰ میلیون هم میشه بدون ضامن وام گرفت .

من الان خودم تا سقف ۴۰۰ میلیون میتونم بدون ضامن از رسالت وام میگیرم تازه هم اعتبارسنجی جدید انجام دادم . 

عزیز جان طلاهات مبارک باشهاز ته دلم ارزو میکنم هی بیشتر بخری و به شادی استفاده کنیفقط میشه بگی زنجیر ...

زهرا جان من حدود ۹ ماه پیش یک زنجیر حدود یک و نیم گرم از د ی ج ی کالا خریدم که البته قبل از عید با طلاهای دیگه ام برای کاری فروختم ولی فوق العاده زنجیر محکم و قشنگی بود یعنی من زنجیر با وزن های حدود ۶ گرم هم داشتم قبلا ولی این زنجیر به نسبت وزنش فوق العاده بود فقط اجرتش بالا بود . 

2810