2777
2789

سلام به همگی

خانما راه تشخیص اصل بودن پارسیان چی هست؟

اینترنتی خریدم به طلافروشی نشون بدم متوجه میشه بهم بگه دلم شور می نه تقلبی باشه.

ممنون میشم اگر اطلاع دارید بهم بگید.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
نه ثابت نیاز نیست بمونه به ازاری هر ۲۴ساعتی ک پول تو حساب میمونه قبل از ۱۲شب تا بعد از ۱۲شب فرداشبرا ...

ببخشید عزیزم من پول ریختم ب کارت پاسارگادم همون ک تو ویپاد هست ولی الان موجودیم تو ویپاد نیومده شما میدونی کدوم قسمتو باید ببینم؟کارته ویپاد همون مفید کارته ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید عزیزم من پول ریختم ب کارت پاسارگادم همون ک تو ویپاد هست ولی الان موجودیم تو ویپاد نیومده شما ...

از چ طریق فرستادین؟اگه مبلغ بالا باشه و پایا یا ساتنا کرده باشید کمی طول میکشه 

من مفید کارت رو اطلاعی ندارم

سلام عزیزان

من پنجاه و شیش گرم طلا خریدم چون فروخته بودم شوهرم جبران کرد

سه تا سکه پارسیان  یک گرمی و هشت صد سوتی خریدم

شروع به دوخت لباس  کردم دوست دارم برای فروش هم بذارم فعلا اعتماد به نفسش رو ندارم

هنوز هم بر سر قولم هستم و لب به قند مصنوعی از هر نوعی نزدم فقط خرما و عسل

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
آفرین عزیزم مبارکت باشه به سلامتی و خوشی 🌹منم مثل خودت مجردم ولی چجوری تلاش کنیم کو کار؟ من با اینک ...

از هیچی که بهتره قطعا

پولاتو جمع کن یحایی بدردت میخوره

صرفا مقدار پول ک مهم نیست

باید بدونی از تمون پول کم چطور میتونی پیشرفت کنی

درراه اموزش یه مهارت خرجش کنی همون میشه پله ترقی

ضمنا صرف داشتن مدرک نمیشه منتظر کار موند گل من

باید مهارتت زیاد باشه

ببین بازار به چه مهارتی نیاز داره

برهمون اساس میتونی یه مهارتی رو اموزش ببینی

ببخش درهم برهم نوشتم 

امیوارم تونسته باشم منظورمو برسونم 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلامم دختراااامن برگشتمممماز اول سال درگیر خرید خونه بودم که برای بچه هایی که یادشون نیست میگم که خو ...

مرمری عزیزم

چقدر خوشحال شدم که این هدفت هم بهش رسیدی. یادمه که چقدر براش اذیت شدی اما تموم شد   

از ته دلم برات دعا میکنم که توی اون خونه فقط خوشحالی و اشک شوق برات پیش بیاد.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام بچه هاطلای دست دوم که یه جا ۷ درصد حساب میکنه منطقیه؟

بله عزیزم

من دیروز خریدم دست دوم با 7 درصد

گفتم بهشون که لطفا کمتر حساب کنید. خب دست دومه دیگه.

گفتش که طبق قانون جدید فروش دست دوم ممنوع شده. این هقت درصد هم کمترین مقداری هست که ما میتونیم بفروشیم. چون کمترش کنیم دیگه مالیات و بقیه چیزها که پیش میاد من هم ضرر میکنم.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
مرمری عزیزمچقدر خوشحال شدم که این هدفت هم بهش رسیدی. یادمه که چقدر براش اذیت شدی اما تموم شد از ته ...

مررررسی عزیزدلمممم

منم شمارو یادمه

گل دختر😍😍😍😍

انشالله بهترش واسه خودت اتفاق بیفته

خیلی خیلی سخت گذشت

قشنگگگ پوووستم کنده شد تا پولهامو جفت و جور کردم

یک ماه اخر شبها با استرس میخوابیدم ک بتونم سر موقع پولهامو از محل کارهام و بدهکارهام بگیرم وگرنه جریمه میشدم

خلاصه واقعا واقعا سخت گذشت ولی به خوشی تموم شد😊😊😙😘

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلامم دختراااامن برگشتمممماز اول سال درگیر خرید خونه بودم که برای بچه هایی که یادشون نیست میگم که خو ...

خیلی تبریک میگم انشالله اخری نباشه عزیزم

و چقد دلچسب و شیرینِ نتیجه تلاش سخت و مداومتون

من سالها کاربری شمارو تو تاپیکهای پس انداز میبینم فکر میکردم متاهل باشید 

الان که فهمیدم مجردید خوشحالترم

که حاصل فقط دسترنج خودتونِ بدون منت هیچ کسی

از ی کارتم با آپ کارت ب کارت کردم نه بالا نبود

عزیزم شما ی تومن ریختی تو کارتت یه تومن هم ب صورت اعتبار برات فعال شده همون وام. ولی تو موجودی نشون نمیده 

الان شما دوتومن موجودی دارین ک باید با دستگاه کارتخوان کسی  بکشید ک اون طرف بهتون پول بده. یا باهاش خرید کنید 

یا اینکه دی جی پی رو نصب کنید اون دوتومن بریزید تو کیف پول از اونجا هم ب هرکارتی ک خواستین واریز کنید از این قسمت اول افزایش موجودی بزنید و بقیه مراحل شماره کارت پاسارگاد بعد ک پول اومد تو کیف پول انتقال و برداشت بزنید ب هرکارتی خواستین واریز کنید  

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

از چ طریق فرستادین؟اگه مبلغ بالا باشه و پایا یا ساتنا کرده باشید کمی طول میکشه من مفید کارت رو اطلاع ...

سلام ،شما اطلاع دارین چه جور میشه وام ویپاد رو انتقال داد،

چون تو کارتخوان همسرم میکشم ،میترسم مالیات بندازه

از هیچی که بهتره قطعاپولاتو جمع کن یحایی بدردت میخورهصرفا مقدار پول ک مهم نیستباید بدونی از تمون پول ...

درسته عزیزم ولی دوره آموزشی و مهارت مرتبط کلی دوره دیدم مدرک و پروانه هم دارم ولی خب خوداشتغالی هم سرمایه و تجربه زیاد میخواد که سخته، کار دولتی دوست داشتم که نیست چند بارم آزمون استخدامی شرکت کردم که رقابت زیاده یکی دو نفر بیشتر نمیخواستند قبول نشدم

2810