هر کاری میکنم نمیدونم چرا لایک نمیشه
چقدر این پیام هات دوست دارم عزیزم همیشه میخونم
هر کدومشون با سبک زندگی من سازگار عملی میکنم و راستش نمیدونم بخاطر مشغله زیاد یا چی… تا حالا خیلی ریز نشدم رو رفتار بقیه،زاویه دید شما به نوع رفتار و مسائل اطرافیانتون برام جالبه و مفید ممنون ازت 🌹😍
یه جریان دیگه هم از خودم بگم چند روز پیش یکی از بستگان باهام تماس گرفتند و قرار شد شام تشریف بیارند منزل ما من هم بیرون بودم و فرصت زیادی نداشتم…
این بگم که من قیمت یک کیلو خیار نمیدونم چقدر چون خیلییی بندرت خرید خونه میکنم …
برای اولین بار تو ذهنم داشتم حساب کتاب میکردم حدودی و فکر میکردم این خانواده دفعه قبل چطوری از ما پذیرایی کردند …(وای واقعا ار خودم خجالت میکشم 🥲)
هی همسرم گفت این بخرم اون بخرم گفتم نه همینایی که میگم فقط😖 خلاصه به یه جر و بحثی کشیده شد و همسرم اون لحظه حرف قشنگی بمن زدند گفتن خواهشا میکنم برای مهمان دو دو تا چار تا نکن میدونی صدبرابر برکتش میاد این حرف یه تلنگر بزرگی بود برام … دقیقا دیدگاه خودم انگار یه نفر بهم یادآوری کرد…(من به حرف همسرم خیلی وقت بود رسیده بودم ولی فکر میکردم راه و روش قبلم شاید درست نبوده باشه)
دوباره تو فکر رفتم دیدم اولا من نوع پذیرایی آدم ها اصلا نباید باهم قیاس کنم ! امکان داره شرایط مالی طرفین متفاوت باشه و اینکه واقعا شرایط طرف باید ببینی اون موقع متوجه میشی بحث خساست یا واقعا در حد خودشون خیلی هم عالی هستند …
تو زندگی ما اسراف و زیاده روی نیست واقعا …
همه این ها گفتم به اینجا برسم سبک و لایف استایل آدم ها باهم متفاوت این تاپیک هم یه بخشی از جامعه ماست … ولی قرار نیست همه صحبت ها ،راهکارها…در مورد زندگی هرکسی درست باشه و بدردش بخوره …
اگر یه جایی دیدید تناقضی با زندگی شما داره به این معنی نیست که حتما شما دارید اشتباه میرید مسیر …🌹🌹