2777
2789
عزیزم من چند سالی که این جا هستم من پستی ندیدم که درباره مهمان دودوتا چهار تا بشه . مگه اینکه زیر ق ...

اصل حرف من چیز دیگه بود که بگذریم …

من هم چند سال عضو تاپیک هستم و کاملا واقف هستم به صحبت ها…

و اینکه شما مگر تو زندگی من هستید که بدونید چند بار در ماه مهمان دارم و یا درآمد و میزان اقساطم به چه صورت …

پس نمیتونیم با یه پیام قضاوت کنیم زندگی ها…

و در آخر هر پیامی با دیدگاه ما متفاوت گذر کنیم طبق صحبت رویا جان ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبین؟؟؟یه مشورت میخواستم ازتون بگیرم اگه میشه راهنماییم کنید لطفا ...من یه کم پس انداز داشتم  دو روز پیش رفتم یه انگشتر ۱گرم و ۳۰۰سوتی خریدم با یه سکه پارسیان ۲۰۰سوتی ...حالا یک ماه پیش ۲۰تومن قرعه به اسمم درومد گذاشتم بانک همون موقع سودش ک برام اومده ۳۴۷هزاره ...بنظرتون همینجور بذارم بانک بمونه یا بدمش طلا؟؟؟؟؟

دوستان منم میخواستم ازتجربه ی امروزم بگم 

امروز من براناهار ماکارونی درست کردم کم و به اندازه ی خودمون فقط سس غذا آماده بود وماکارونی موقع آبکشش بود همسرم یه دفعه به مامانم اینا گفت بیاین اینجا اوناهم که نزدیک خونمون بودن سریع اومدن یه عادت بد هم که دارن اینه که بااینکه سرزده همه جامیرن اما انتظارم دارن غذا سریع آماده باشه 

منم نمیشد دیگه دوباره غذا کنم شنیده بودم ۷بار سوره ی کوثررو بخونی غذا برکت میکنه موقع آبکش و لایه لایه سس ریختنش خوندم و غذارو گذاشتم چندتاهم بادمجون داشتم سرخ کردم بااینکه مامانم اینا خیلی پرخورن وهمه هم ماکارونی زیادخوردن باورتون نمیشه اینقدر زیادشد حتی براشام هم ازش مونده اصلا باورم نمشد😍

البته اینم بگم من همیشه اول غذابسم الله میگم اونم خیلی تاثیرداره مثلا اگه یه اندازه من ومامانم غذادرست کنیم غذای مامانم هیچکسو سیرنمیکنه غذای من زیادمیاد امااینسری واقعا خیلی دیگه برکت داشت 

گفتم بگم اونایی که اعتقاددارن شاید دوس داشتن

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه میخواستم در مورد خرید وام از بانک رسالت کمکم کنی🙏 ما سپرده ندار ...

سلام عزیزم این مبلغ که بهتون برای خرید وام گفتن خیلی خوب هست اگر با بازپرداخت ۱۲ ماهه باشه که احتمالا هم همینطور هست .

برای مبالغ بالاتر هم سقف وام ۴۰۰ میلیون هست ولی شما باید اعتبارسنجی داخل سامانه مرآت انجام بدید و ببینید با توجه به مدارک شغلی مبلغ قسط رو چه قدر براتون مشخص میکنه .

برای ۴۰۰ میلیون قسطش ماهیانه حدود ۳۴ میلیون میشه با بازپرداخت یکساله .

اگر هم بخوان با بازپرداخت طولانی تر امتیاز بخرید اصلا به صرفه نیست چون خیلی از مبلغ وامتون کم میشه مثلا با بازپرداخت ۲ ساله به ازای هر ۱۰۰ میلیون ۳۴ میلیون باید امتیاز بخرید که اصلا به صرفه نیست . 

سلامممم و صد سلام خدمت دوستای گلم ❤️

وقتتون بخیر و نیکی باشه ❤️

حال و احوال اتون خوبه  دیگه انشالله؟😍

روزگار بر وفق مراد ؟امیدوارم که حال دلتون همیشه عالی عالی باشه ♥️

خب و اما اینکه دلم براتون تنگ شده بود ♥️

ولی چه کنم که وقت نمیکنم بیام سایت 👌

این روزا خیلی خیلی شلوغ هستم 😉

به زور ویتامین ها سر پا هستم ( ای...ب یک ...د ...و قرص آهن )علاوه بر قالی فقط این چند روز مهمون داشتم

یه روز فقط اون وسط دیشب خلوت بود خونمون 😉

و یه شب هم مهمون مادر همسرم بودیم ..مابقی روزا مهمون داشتم واسه شام

بماند .....می‌خوام دلیل کم اومدنم رو بنویسم براتون 👌

تقریبا یه هفته پیش که مشغول کار بودم 😉

صاحب کارم زنگ زد

سالهاست باهاش قرارداد دارم و براش کار میکنم👌

سلام و احوالپرسی که کردیم گفت معصومه خانم

قالی هایی رو دارم آماده میکنم که فقط مختص بافندگانی که به صورت حرفه ای کار میکنند 👌

و همینطور برای اونایی که جدی هستند تو کاراشون 👌

از اونجایی که شما هم بافنده حرفه ای حساب میشین هم یه جورایی باهم همکار هستیم 🌸

شمارو هم تو لیست اون افراد مینویسم 👌

پشتبندش گفت کار خواهین کرد ..؟..بعد قالی که تو دستتون ؟

گفتم خیلی ممنون ...شما لطف دارین ....گفتم صد در صد که کار خواهم کرد 😉

حالا خیلی مونده به بازنشستگی ام آقای محمدی 😊

تا جووونم باید کار کنم

که بعدا حسرت جوانی رو نخورم 👌

(وقتی خدا صحت بدن داده چرا باید بیکار بشینیم ؟)

حالا دوستان خیلی از هدف ها هستند که تیک نخوردن 😉

این هدف ها هم با تلاش و کوشش که تیک خواهند خورد

نه با نشستن و دست رو دست گذاشتن

الان زمونه،زمونه ی بدی شده

تک دست صدا نداره👌

چندین بار گفتم بازم میگم با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه 😉

باید کار کنی 👌زحمت بکشی 👌حرکت کنی 👌کسی در خونه ات رو نمیزنه ...بگه بیا این یه ملیون برو دنبال هدفت 👌

از پامون نکشن از دست گرفتنمون پیشکش 😉

علاوه بر کار و زحمت ...مدیریت که حرف اول و آخر رو میزنه 👌 در آمدم صد ملیون باشه ولی از اون صد ملیون

نتونم چیزی کنار بذارم ارزش نخواهد داشت 👌

خلاصه زیاد وراجی نکنم 😉

بعد که رج و رنگ و ...رو پرسیدم ...قیمت رو زود پرسیدم  گفتم  آقای محمدی قیمتاشون چقدر ؟

گفت صد و پنجاه ملیون دستمزد خواهم داد

حالا هر کسی زود تر هم تحویل داد

زیادتر میدم براش

پشت تلفن 😍🤩اینطوری چشمام اکلیلی شد

گفتم خب آقای محمدی ماها که در آمد داشتیم و عادت کردیم ...خودت میدونی که نمی‌تونیم صبر کنیم آخر سر تسویه کنی 😉اونوقت تا اتمام قالی ما باید بی پول بمونیم ؟

گفت فکر اونجاشو هم کردم

هر ماه هر چقدر ببافی ...پول نصفش رو میدم 😍

نصفش میمونه اون سر میدم ...بنده خدا ...خدا ازش راضی باشه اونسر هم همیشه ده درصد بیست درصد می‌کشه روش که برامون غنیمت میشه 👌

خلاصه سرتون رو درد نیارم

گفت آخر خرداد ماه ...یعنی این ماه ...تحویل میدم به اونایی که اعتماد دارم بهشون ♥️

از اونجایی هم که من نمی‌خوام از اون رقبا عقب بمونم

چون حرف پاداش این وسط😉😍

منم که فرصت رو هیچ وقت از دست نمیدم 🤪

حتی بدونم پونصد تا پاداش هستش باز میگم بی بهره نمونم 😉😃

هر چند پاداش هاشون ملیونی ...پونصد عدد فرضی بود

اومدم از اون روز که صاحب کارم زنگ زده

نشستم تقسیم بندی کردم که تا آخر خرداد ماه قالی که دستم تموم کنم

و با شور و شوق و ذوق بریم سراغ یه کار پر سود و پر درآمد 🤩😍

خلاصه که اصلا فرصت سر خاروندن ندارم

ولی الان گفتم که یه سلامی بکنم و ببینم در چه حالین

انشالله که هدف ها پا برجاست دیگه😉👌

سلام دوستان یه مشورت میخواستم ازتون بنظرتون طلا ارزشش بیشتره یا زمین مسکونی ؟؟  یه زمینی هست ...

صدرصد که ارزش زمین بیشتر از طلاست 

حالا اگه سند شش دانگ باشه که خیلی ارزشمند 

پول کم داشتی بده طلا 

پول زیاد شد به زمین 

زمین رو متری متری نمیشه بگیری

ولی طلا رو سوت سوت میتونی بگیری 

2810