2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از نظرتون، تاحالا سکه امامی نخریدم و هیچ اطلاعی ندارم چجوریه،حتی عکسشم ندیدم تاحالا🙈همین ماه ...

سلام قشنگا 

یه تجربه از‌من 

تو این مدت من خیلی طلا و سکه فروختم 

اول از همه یه سکه کامل داشتم برای قبل از ۸۵

ک از شهرستان خریدم یک میلیون ارزونتر از تهران به قیمت۳۵۶۰۰ 

و برام عجیب بود 

متاسفانه تو همون زمان نیاز شدید به پول پیدا کردم و هفته بعدش سکه تا ۴۶میلیون رفت 

و مجبور شدم تو همون شهر بفروشم ک هر طلا فروشی میرفتم میگفتن سکه بانکی خرید نداریم و تو این شهر خرید و فروش نمیشه

در حالی ک تهران همون سکه رو ۴۲خریدن از من 

ولی شهرستان نهایتا میگفتن۳۵اونم با هزار ترس

و واقعا خرید و فروش نمیشد و سکه مخصوص به خودشون رو داشتن

و خب من سکه رو با پست فرستادم تهران و اینجا به قیمت اصلی فروختم 

مورد دوم طلا با عیار بالا در شهرایی ک طرفدار نداره شدیدا زیر قیمت فروش میره 

اگه طلا عیار بالاتر از ۱۸دارید سعی کنید تو شهری ک خریدید بفروشید 

خیلی بالاتر از قیمت بقیه شهرا میتونید بفروشید

مورد سوم  

برای طلاهای نگین دار حتما حواستون رو جمع کنید 

خیلی خیلی

من چند تیکه طلای نگین دار داشتم 

مورد اول یه انگشتر تقریبا سه گرمی بود ک به یه طلافروش اشنا فروختم و گفت یک گرم و نیم نگین داره 

و من جاهای دیگه نپرسیدم و بعد فهمیدم دروغ گفته و نهایتا ۲۰۰ سوت شاید نگین داشته باشه 

مورد دوم باز رفتیم پیش یه اشنای دیگه،طلاهای قبلی رو به قیمت عالی ازم خریده بود و فاکتور دار بود،ولی یه سرویس سنگین داشتم ک فاکتورش رو گم کرده بودم و نگین دار بود 

این اقا اومد نگینا رو شمرد و گفت ۸گرم و نیم نگین داره و قیمت کل ۲۳۵میلیون اونم با منت 

فهمیدم ک داره از موقعیتی ک گیر کردم و اجباری ک تو فروش داریم سواستفاده میکنه 

طلا رو برداشتم و چند جای دیگه نشون دادم و همشون گفتن نهایتا ۳ونیم گرم نگین داره ولی چون بدون فاکتور بود خرید نداشتن ک اونم خداروشکر یه اشنا پیدا کردم و ۲۵۵فروختم 

یعنی ۲۰میلیون بالاتر از قیمت طلافروش قبلی

اینروزا شدیدا حواستون به مالتون باشه گرگ بازاری شده واقعا

و اینکه من این چندساله پارسیان زیاد خریدم و از جای مختلف خداروشکر با پارسیان هیچوقت به مشکل نخوردم و هر شهری رفتم خواستم بفروشم پول نقد بوده برام

سلام دوستان عزیز راهنمایی بفرمایید لطفا 40 میلیون وام خونگی برامون دراومده 4 ماهه دیگه هم باید بر ...

دوست عزیز خواستم نظرمو بگم شما ۲۰ میلیون از پول رو طلا بخر که الان خیلی قیمت خوبه بعد ۲۰ میلیون دیگه رو بزار بانک ۴ ماه بمونه برات امتیاز وام تا حدود ۲۰ و خورده ای میده اونوقت میتونی  لب تاپ هم بخری البته این هم بسته به این داره که میتونی قسط بدی یانه 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
ممنون از نظرتون، تاحالا سکه امامی نخریدم و هیچ اطلاعی ندارم چجوریه،حتی عکسشم ندیدم تاحالا🙈همین ماه ...

نه عزیزم اینطوری نیست، سکه امامی پرچمداره هیچوقت ارزشش کم نمیشه، از جای معتبر هم بخری دیگه استرس تقلبی بودن نداری، طلای دسته دوم تا بیاد پول اجرتش رو در بیاره طول میکشه، مثلا پول زیادی بود دستت میتونی از جای معتبر آبشده هم بخری

سلام دوستان عزیز راهنمایی بفرمایید لطفا 40 میلیون وام خونگی برامون دراومده 4 ماهه دیگه هم باید بر ...

سلام. لب تاپ رو چرا الان نمیخرید؟ شاید تا ۴ماه دیگه قیمتها عوض بشه، این یه ماه رد بشه معلوم نیست چه اتفاقی بیوفته

تنها چیزی که تقلبی نداره سکه امامیه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دوستان اگه شما مشکل جا بر نگه داری طلا داشته باشید مثلا خونه طبقه اول که میگن خطرناکه  حاضرید ...

ن من ندیدم اینقدر چیزای وحشتناکی دیدم که چشمم ترسیده ب شمام پیشنهاد میدم اول هر کاری قشنگ فکر کن

سلام دوستان بیاین از غذاهای اقتصادی و خوشمزه ای که درست میکنین بگین 

من خودم پیراشکی درست میکنم با سیب زمینی ویه کم سوسیس و قارچ و فلفل دلمه 

و سیب زمینی نگینی و پیاز نگینی و یه کوچولو سینه مرغ نگینی همشو تفت میدم با نون میخوریم

سلام دوستان روزتون بخیر  من یه بن خرید از هاکوپیان دارم ۲۰میلیون بنظرتون چطور بفروشمش؟توی دیو ...

سلام عزیزم یعنی باید ۲۰ میلیون هم خودمون بزاریم و ۴۰ تومن خرید کنیم؟؟

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
2810