2777
2789

سلام خانوما،یه سوال داشتم،

خربد خونه ما به عهده همسرم هست ولی من همیشه بهش میگم چیا بخره و همیشه باهم خرید میکنیم ولی هیچوقت یه جا مبلغ کلی واسه خریدهای من بهم نمیداد،با این حال من هر از چند گاهی به بهونه اینکه چیزی لازم دارم ازش پول میخواستم و به کارتم پول میزد،

امروز بهش گفتم اول هفته است و بیا ۱ میلیون به کارتم بریز واسه خریدهای روزانه این هفته یعنی تا اخره جمعه،فکر نیکردم اینجوری بهتر میتونم پس انداز کنم

اما خودم فکر میکنم کم هست واسه یه هفته ۱ میلیون و اینجوری اصصلا نمیتونم پس انداز کنم،

تعدادمونم ۳ نفر هستیم و بچه ام ۱۰ سالشه،

به نظرتون چیکار کنم،هفته تموم شد بگم منصرف شدم

خانوما ما حدود ۱۰۰ تومن برای رهن خونه جمع کردیم اما صاحبخونه رهن نمیخواد و باید اجاره بدیم.من به همس ...

نظر من اینه ک طلای آب شده و یا سکه تمام بخرید

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویپاد شبیه بلو نیست؟ یعنی نمیشه بدون کارمزد پول انتقال داد به حساب خودمون؟ یعنی کارت مثلا بلو رو شا ...

برای منم از بلو نمیتونم شارژ کنم، ما دوتامونم ویپاد داریم، تو یکی پول گذاشتیم سکه جمع کنیم تو یکی پول روزمره مون هستش، انتقال از ویپاد به ویپاد هم کارمزد نداره، حالا اگه بچه داشتی باشی میتونی برای اون هم زیپاد باز کنی، فک کنم از زیپاد به ویپاد هم کارمزد نداشته باشه، 

عزیزم ارسال طلا ها به چه صورته؟ مثل دی جی کالا خودت روز و ساعت تحویل رو مشخص میکنی؟ همش میترسم ارس ...

زمان تعیین می کنی

بستگی به فروشگاه داره کی میفرسته

منم تهرانم 

سکه ۲ گرمی زیر ۳ ساعت اومد

ولی این ۱ گرمی رو زودترین تایم رو زده بود ۸ روز که من ۱شنبه هفته ی بعد زدم 

من استرس نداشتم😁

before i die i want to be happy and make others happy

خانما راجع به ویپاد تو تاپیک 

@reyhanebanoooooo   صحبت کنبد

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خانما راجع به ویپاد تو تاپیک  @reyhanebanoooooo   صحبت کنبد

فک کنم اشتباه تگ کردم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
۱۴ نفر کامنتمو لایک کردین ولی درییییییییغ از یه راهنمایی🥲🥲🥲 سلام خانم های گل و با درایت🌺 لط ...

فقط میشه بگی چررراااااا وام ازدواجتو همسرت برداشت؟  اونو راحت کردی خودت رفتی تو فشار؟ ؟؟؟؟؟

چشم به راه...
عزیزم ک_د تخفیف براتون ارسال شد یا توی تبلیغ اسنپ دیدین؟ یه تبلیغ در اپ اسنپ پی هست که اگه اولین ...

ببخشید من جواب میدم،،تا مرحله ی آخر پرداخت برید اونجا هم میاره که اگه کد ت خ ف ی ف دارید وارد کنید

همونجا بزن اعمال میشه

سلام عزیزم، منم نظرمو میگم، اونطور که آمار نشون میده، رشد سکه ی امامی حتی از مسکن هم خیلی بهتره، بحث ...

ممنون از نظرتون،

تاحالا سکه امامی نخریدم و هیچ اطلاعی ندارم چجوریه،حتی عکسشم ندیدم تاحالا🙈همین ماهای پیش طلافروشی شهرمون رفتم ،میخواستم راجب سکه امامی اطلاعات جمع کنم انقدر منو ترسوندن از خریذش که خودم پا پس کشیدم،گفتن اگه دولت طرح سکه جدید بده چی؟یا امکان تقلبی بودنش خیلی زیاده.

راستش چون منم تحمل این ریسک هارو ندارم خیییییلی میترسم،

و گفتم که پول دستمون اومد همون طلای دست دوم با۷درصد پیدا کنیم و بخریم که اونم نمیدونم مثلا اگه دویست میلیون داشتم همرو یکجا خرید کنم یا نه؟خلاصه که بعد مدتها میخوایم یه حرکتی کنیم ولی انقدر ترسو استرس دارم که خدا میدونه

2810