2777
2789

سلام شب و روزتون بخیر دخترا طبق رسم چند هفته ی اخیر آخر هفته ها تاپیک رو میبندم تا هم دوستانی که صفحات رو کلی عقب افتادن بدونن بخونن و برسن بهمون 

تا هم ….😔😔😔😔😔

بشینید و به‌کاراتون فکررر کنید ☹️

به چتای نامرتبط و دردل وارتون فکرررررکنید 

واقعاااا خودم دیگه خجالت میکشم تذکررر بدم 

فکر میکنم به اندازه ی کافی تذکر داده شده 

امشب  اومدم اعلاناتمو باز کردم

دیدم پنج شش نفر تو شخصی پیام دادن

و از بیهوده جلو رفتن تا پیک کلی گله کردن 🥺😔

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام شب و روزتون بخیر دخترا طبق رسم چند هفته ی اخیر آخر هفته ها تاپیک رو میبندم تا هم دوستانی که صفح ...

بله متاسفانه نصف پیامها در حد یه کلمه دو‌کلمه  بیشتر نیست و اونم در خصوص وام هست

کدوم وام بگیزم؟

امتیازم خوبه؟

امتیازم خوبه؟؟

چون برخی دوستان یهو از قسمت پربازدیدها میان فقط سوال میکنن و ….

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام دخترا صبح اول هفته تون بخیر و شادی 

امیدوارم  هفته ی پیش رو تون پر از

سلامتی🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

رزق و روزی💰💰💰💰

و پر برکت باشه🧿🧿🧿🧿

برای هممون و خداوند بهترین مقدراتش رو برامون 

در نظر گرفته باشیه🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 

بچه هااا لطفاااا خودتون مراعات کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

و هر گونه پست غیر مرتبط رو به تاپیک دورهمی انتقال بدید

بریم که شروع کنیم هفته ی پر بار و پر تلاشمون رو 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلاام صبح بخیر

۱۰ م اعتبار اسنپ داشتم 

یه سکه ۲ گرمی پارسیان سفارش دادم 

راجع به تجربه خرید طلا از اسنپ بگم ، که گرونتر از بیرون هست 

طلاهاش که حساب می کردم اجرت هاش ۴۰ درصد به بالا بود

پارسیان رو من با تخفیف ۱۴ درصد خریدم ، بعدش دیدم ۱۱ درصدی هم هست برای سکه یه گرمی که بعدا میخرم

چون شرایطش اقساطی هست خریدم وگرته هرگز تو این قیمت ها چیزی نمیخرم

پارسیان رو من قبلا از مغازه دبگه ۲ الی ۴ درصد می گرفتم

before i die i want to be happy and make others happy

سلام دوستان خوبید من هم خواننده خاموش بودم دیشب آنلاین اولین سکه پارسیان ۵۰ سوتی خریدم ۱۹۶ ت با هزینه ارسال ۲۴۵ ت از فروشگاه اسنپ 

فقط اینکه یه چیزی من خیلی وقته از اینو استفاده میکنم و امتیازی بالاست اما اعتبار اسنپ پی برام فعال نشده چیکار کنم فعال شه دوستان؟

سلام دوستان خوبید من هم خواننده خاموش بودم دیشب آنلاین اولین سکه پارسیان ۵۰ سوتی خریدم ۱۹۶ ت با هزین ...

البته ما طلا فروشی و اینا نزدیکمون هست خریدم بلکه اعتبار اسنپ پی برام فعال بشه بتونم طلا قسطی بردارم 

سلام دوستان چالش طلا مربوط به خرداد و تیرماه هست؟

من از اول خرداد یه مقدار پول نگه داشتم انشالله تا آخر تیرماه 

من آدم پس اندازی نبودم ولی اینبار به خودم قول دادم هر ده روز هر چی جمع کنم همون مقدار میزارم روش پارسیان میخرم حتی شده باشه پنجاه سوت و تا پایان تیرماه میام اعلام میکنم 

متاسفانه من تو مدت طولانی نمیتونم و بیخیال میشم

سلاام صبح بخیر ۱۰ م اعتبار اسنپ داشتم  یه سکه ۲ گرمی پارسیان سفارش دادم  راجع به تجربه ...

سلام عزیزم

سکه دوگرمی رو چه قیمتی خریدین؟

مبارک هم باشه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

@royayezendegi    

@masumehjoon    

سلام وقتتون بخیر

همونم که گفتم ۶ تومن حقوق میگیرم و ۴ تومن همسرم میده.

و ۵۰ تومن جهیزیه ام مونده بخرم.

الان ۱۵ تومن جمع کردم برم النگو بخرم یا دو تیکه وسیله جهیزیه امو بخرم؟

عروسیمم معلوم نیس کی بگیریم که بگم جهیزیه واجبه الان واسم 

لطفا راهنمایی کنین🌺🌺🌺

سلام به دوستای قشنگ و هدفمندم😍

دوستان تا حالا کسی از طریق گلدان طلای حقانی طلا خریده؟ 

چجوری میشه با طلای جمع شده توی گلدان سکه پارسیان خرید؟ 

گزینه خاصی توی برنامه داره؟ 

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
چندسالشه؟ ...فقط تنها راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که مثلا تا چندین ماه،بزارید حقوقش رو همینجور خر ...

میشه بگی وقتی بچه هستن چطوری آموزش بدیم بهشون؟ اخه میگن سن کم مثلا هفت سال، هشت سال ذهن بچه رو با پول و قناعت و اینکه الان داریم یا نداریم پر نکنین، از اینطرف باز بزرگ بشن فک میکنن پدر و مادر وظیفه اشونه تمام خواسته های این نسل رو برآورده کنه😢😢

هفته ی پیش مهمونی داشتم که میوه زیاد بود اگر می موند تو یخچال خراب میشد 

گذاشتم تو ظرف فریز کردم 

دیروز که رفتیم پیاده روی یکم از میوه ها بردم( خودم تجربه ی اولم بود) مثل یخ در بهشت شده بود بعد پیاده روی خیلی چسبید 

اگر قبلا بود می موند تو یخچال نصفش خراب میشد 

همسرم هم کلی تعریف کرد و گفت فکر نمی کردم انقدر خوشمزه بشه و مزه بده ( چون بعد پیاده روی قشنگ دما بدن رو آورد پایین)

سلام خانم ها ،ازتون راهنمایی میخوام لطفا هرکی‌که پیامم رو خوند منو راهنمایی کنه.

مستاجریم و یه بچه سه ساله دارم،با فروش ماشینمون و وام مسکن زوجین و یکم هم خودمون بزاریم روش میشه یه واحد در یکی از شهرای دیگه بخریم ،که بدیم رهن و خودمون تو شهر خودمون مستاجر بمونیم ولی شوهرم مخالفه میگه خونه خرید کردن تو شهر دیگه سخته،هی باید رفت امد کنیم،مستاجر خونه رو داغون میکنه،،باید صبر کنیم شهر خودمون خونه بخریم.

حالا تو شهری که میخوایم خونه بخریم اقوام درجه یک شوهرم هستن که اگه کاری بود یکدفعه ما نتونستیم بریم اون میره.

و یه مسئله دیگه اینکه اگه شوهرمو راضی کنم خونه رو بخریم به شددددددددت میریم زیر قسط که من ازاین همه قسط میترسم تا حالا انقدر قسط نداشتیمممم،چون از قبل هم قسط داریم و قسط مسکن هم بیاد رو قسطامون خیلی بهمون فشااار میاد و خب این فشار تا دوسال هست که بعد دوسال قسط های خودمون تمومه ولی قسط مسکن همچنان ادامه داره😩.

حالا با این قضیه ها من ترسو کنار بزارم و  شوهمو راضی کنم به خرید خونه و زیر این همه قسط بریم؟؟یا اینکه بیخیال خونه بشیم و ماشینمون رو بفروشیم و یه چندمدل پایینتر بخریم و بقیشو من طلا بخرم بزارم برای یکی دوسال دیگه که بعدا تو شهر خودمون خونه بخریم،

به دلایلی باید ماشینمون رو بفروشیم و چون نمیخوام بقیه پول از دستمون بره میخوام سریع  طلا بخرم.

نظر شما برام خیلی برام مهمه که خواهرانه راهنماییم کنید.

سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه و روزگار بر وقف مراد باشه❤️

چند وقتیه بخاطر امتحانا خیلی اینجا نیومدم😅

ولی خب دیروز من نات کوین هام رو وقتی قیمت ثابت شد فروختم 8.650ت که 650 شو دادم برای خودم قرص اهن و... 

8م رو هم یه گوشواره میخی 0.7 گرمی که با اجرت 15.5 درصد و کارمزد 2 درصد شد 2.800 و 5.200 که هم اضافه اومد رو گذاشتم روی دفترچه طلام که پیشه طلا فروش هست و شد 1.54 گرم

و من کلا الان 5 گرم پیش طلا فروش دارم یکی از گوسفند هامم(بچه بود) فروختم 6م و هنوز پولش دستم نیومده هر وقت میزارم روی دفترچه و یه چیز درست برمیدارم

....💖!

سلام صبح شنبه تون بخیر 

امیدوارم یک هفته عالی پیش رو داشته باشید 

من تو گزارش دادن ضعیفم اما دارم سعی میکنم یاد بگیرم و همراه باشم 

ما هنوز حقوق ماه قبلمونو دریافت نکردیم متاسفانه و همسرم یه تومن داد که برم باهاش خرید خونه رو انجام بدم 

یه گونی برنج داداشم داد دستش درد نکنه خدا به مالش و عمرش برکت بده از خرید این غول بزرگ راحت شدم خداروشکر 

میمونه مرغ و صیفی جات و سبزی خورشتی و روغن 

رفتم میوه فروشی یهو یادم افتاد همسرم چندین بار ترشی مخلوط از سوپری خریده که کلا دو سه تا گل کلم داخلش بوده و ۴-۵ تا هویج بفیه اش هم که اصلا خورده نمیشدن تو خونه ما 

🔵هویج و خیارگوجه و گل کلم و سیب زمینی و درختی گرفتم شد ۲۶۹ هزارتومن 

🟢بعد رفتم مغازه یه دبه سرکه گرفتم و مواد شوینده برای سرویس ها چون میخوام کم کم دخترم رو با محیط دسشویی اشنا کنم برای از پوشک گرفتن حساسم رو تمیزی اونجا برای بهداشت دخترم و دوتا بستنی بعد ۴۰ روز شد ۲۰۷ هزارتومن که دخترم همون تو مغازه بستنی رو خورد 😂 

🔴مرغم تموم کرده بودیم یه مرغ گرفتم با یه دونه سینه که بیام خونه چرخ کنم برای شامی مرغ ببینم دخترم علاقمند نمیشه به ناهار🤦🏻‍♀️ 

که اینا هم شدن ۳۴۵ هزارتومن 

🟠سبزی خورشتی هم به اندازه ۱۰۰ هزارتومن خریدم اماده 

من بخاطر شیطنت های دخترم نمیتونم سبزی پاک کنم پس اماده میخرم و تو هزینه اعصابم صرفه جویی میشه😄 

باقی مونده پول هم گذاشتم که حقوق رو دادن برم روغن بگیرم که اخرشه 

حالا شاید بگین کجاش صرفه جویی بود؟ همه جاش🤗 

با این ۱ تومن شوهرم میرفت نوشابه و انرژی زا میگرفت و ما میموندیم و یه گونی برنج خالی با گوشت هایی که مادرشوهرم میفرسته 

البته ما ۶ ماهه گوشت چرخ کرده نکرفتیم چون شوهرم از قصابی بدش میاد و میگه از مادرم گوشت چرخی میگیرم که توی این ۵ سال زندگی فقط یبار گوشت چرخی دادن اون بنده خداها 

حالا تصمیم دارم رو مغزش کار کنم که رضایت بده 🤦🏻‍♀️ 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
2810