2777
2789
چندسالشه؟ ...فقط تنها راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که مثلا تا چندین ماه،بزارید حقوقش رو همینجور خر ...

بابا این قبل کرونا اومده الان رفته تعطیلات کسی که شاغله از همه خواهرا قرض گرفته من ندادم گفتم پول دستم نگه نمیدارم از همسرم گرفته 

اصلا انگار شان و شخصیت قائل نیستن برای خودشون یعنی با کاراش یاد بابام میفتم فقط،میگم نگاه اون ۷۰ سالشه بچه هاش زیادن هر کی ۵۰۰ میده تو میخوای چی کار کنی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
چندسالشه؟ ...فقط تنها راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که مثلا تا چندین ماه،بزارید حقوقش رو همینجور خر ...

۱۸ سالشه 

قبلا فقط تابستونا میومد بعد کرونا ترک تحصی کرد 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب!!! چه قدر داستان بدی داشتین.خیلی ناراحت شدم براتون.بالاخره دلیل اینکارای خاهرتون چی بود؟؟؟ چرا ...

بله درسته حرف تون 

ما هم تو‌خونواده پشت هم نیستیم و حتی چشم دیدن پیشرفت همو نداریم البته من اینطور نیستم برای خدا معلوم که من با خواهرم اینطور نبودم 

یادمه قبل این اتفاق اومدم همینجا با یه کاربری دیگه تاپیک زدم و مشورت خواستم میخواستم همین مقدار پس انداز و به تیکه طلا بگیرم امانت بدم دست همین خواهرم تا ازش استفاده کنه چون طلا نداشت اینقدر براش دلسوز بودم دقیقا همون زمانی که اون برا من نقشه میکشید 

دقیقا همین بدگویی ها رو پشت سر منم کرده بود 

از پیش شوهرم و پدرو مادر و خواهر و برادر ها 

هر کدوم به یه نحوی هر کدوم رو به جوری از من دلخور کرده بود 

حتی به پدر و مادرم گفته بود که من بهش گفتم بیا پس اندازت رو بده مامان دستش تنگ بران سیسمونی بگیره اما اون نداده و با اینکه این همه پول داشته مادرم مدتها از من دلخور بود 

در حالی که مادرم به همه دختراش از پول بابام سیسمونی درست کرده بود این خواهرم به مادرم گفته بود اون زمان شما وضع تون خوب بوده ولی العان باید خودش هزینه های سیسمونی رو میداد. شما فکر کن چه حرفا که پشت من نزد 

به شوهرم گفته بود زنت پول ازت قایم کرده و مخفیانه این کارو کرده 

همه پشت منو خالی کردن 

کلا منو به غلط کردن انداخت از پس انداز کردن 

واقعا دعا میکنم به همین زودی جواب کارشو ببینه و سرش بیاد 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
من دوش گرفتم و در حالی که داشتم از خستگی بیهوش میشدم گفتم یکم ولو شم تا شوهر بیاد.  اما قبلش ر ...

🤣🤣🤣🤣

خدا خیرت بده چقد خندیدم

بخصوص اون قسمت عین کش تنبون در رفتن😅😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
عزیزم خدا رو شکر کن که تو جای خواهرت نیستی آدمی که خیلی بی وجدان باشه میتونه همچین کاری کنه.  ا ...

عزیزم به شوهرم همه چیز و گفتم ولی خب دوست نداشتم اینطور بشه کلا منو به غلط کردن انداخته بود فکر کن گیر چه آدم کثیفی افتاده بودم 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
درسته پولت رفته و دلت شکسته اما خوبه خواهرت رو شناختی  ممکن بود یه نقشه دیگه و یه بلای دیگه سر ...

اره خدارو شکر ششناختمش ولی کاش زودتر از اینا متوجه اخلاق گندش میشدم و اینقدر ضرر نمی‌کردم 

ولی بازم خدا رو شکر شرش از تو زندگیم کم شده 

دیگه حتی بمیرم هم می‌خوام بگم روی جنازه ام نیاد کلا یه دونه خواهر دارم و اونو به عنوان خواهر قبول ندارم

الهی بگردم من واقعا باورم نمیشه همچین خواهر هایی وجود داشته باشن  ولی درسته یه زخم بزرگ خور ...

آره عزیزم خودم همین کارو کردم به همسرم گفتم ولی خب همسرم پشتم نبود و گفت وقتی بدون اطلاع من پول دادی مشورت نکردی حالا اومدی ازم کمک میخوای 

من اصلا از خواهرم توقع نداشتم هیچ وقت فکر نمی‌کردم همچین کاری باهام بکنه 

واقعا فقط منتظرم یه روزی و یه جایی جواب کاراش و ببینه حرفایی زشتی که بهم زد و تهمت های که زد انشالا به زودی بیام تاپیک بزنم براش

سلام دوستای قشنگم خوبید  یه راهنمایی میخواستم ازتون  همسرم قراره یه خونه به نامش بخوره ا ...

ماهدپیش ما همین کارو انجام دادیم ، رفتیم پلیس+۱۰ ، شوهرم منو سرپرست بچه ها کرد که یارانه خودم و دوتا بچه هام تو یه کارت ریخته میشه و یارانه شوهرمم جدا؛ البته  این ماه مشخص میشه که پول یارانه مون چه بلایی سرش میاد  

شوهرم یه سال بیکار بود ، افتادیم دهک ۳ ، الان چند ماهی هست که شاغل شده ، برا همین رفتم جدا کردم که حداقل منو و بچه ها دهک ۳ بمونیم 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام معصومه ی مهربونم من توی تعطیلات عید امسال با تاپیک گزیده ها آشنا شدم و حسابی از پیام هاتون لذت ...

از معصومه جون پرسیدی ولی من هم نظرم ومیگم چون یکی از دوستای عزیزم شرایطش مثل شماس وچن روز پیش ازم مشاوره خواست چیزی رو که به ایشون گفتم به شما هم میگم امیدوارم به دردتون بخوره.

همسر ایشون کشاورزه وسالی دوبار کشت داره یعنی هر شش ماه برداشت دارن وپولی حدود ۲۰۰میلیون میاد دستشون .

بش گفتم عزیزم همسرتو تشویق کن بره اسنپ ،خرج روزانتون و دربیاره تا موقع برداشت .

الان خداروشکر برداشت کردن ،بش گفتم کل خرید عمده ی خونتو تا شش ماه انجام بده گوشت برنج حتی پوشاک بچه،

چیزی که خودش جمع بندی کرد این بود ده کیلو گوشت گوسفند به قیمت ۵میلیون ،۱۰ کیلو چرخ کرده ۵میلیون،۶تا مرغ یک میلیون و دویست ،۲میلیون برنج .،وبقیه وسایل رب روعن حبوبیات شوینده ها برای مدت ۶ ماه .

مبلغشون ۲۵ میلیون شد که خودش رند کرد و۳۰میلیون در نظر گرفت.

۱۷۰ هم میمونه براشون که یه مقدار برای سرمایه کشاورزی بعدی (حدود۱۰۰میلیون)

با هفتاد تومن بقیه هم چن تیکه وسایل خونه و وطلا واندازه ۱۰میلیون میخواد بده پوشاک.

خرج روزانه (صیفی جات میوه لبنیات نون سوپری ) هم قراره با اسنپ تامین بشه.

عزیزم به قول شما کشاورزی یه کار پریسکی هست وباید در کنارش یه منبع درامد دیگه باشه .

خیلی شرایط سختی رو تجربه کردین تو بارداری و رکب خوردن از خواهر و رفتن سرمایه شخصی اما با غصه چیزی عو ...

افرین کارخوبی میکنی عزیزم 

آدم نباید به نزدیک ترین شخص زندگیش اعتماد کنه من اینو تازه فهمیدم 

البته بهت بگم قبل این اتفاق چند تا کار دیگه ازش دیدم ولی برام تلنگر نشد یا متوجه بشم تا بلاخره ضرر سختی کردم و حرفایی بدی ازش شنیدم که واقعا جیگرم رو سوزوند 

قبل این اتفاق به چیزی ازش دیدم که نمی‌دونستم از روی حسادت 

چون خودم با خواهران حسادت ندارم و همه چیز خوب رو برا اونا می‌خوام 

آره خودم از این به بعد نباید ضعیف نشون بدم تازه باید بگم هیچ‌طوری نشده و روز به روز بیشتر به خودم بریم و خرج کنم 

حتی شده یه توگردنی بدل بگیرم و بگم شوهرم برام گرفته 

چون تو این ماجرا اینقدر آزمون بد گفته بود که بین منو شوهرم دعوا بشه و زندگیم خراب بشه اصلا هم براش مهم نبود اگه جدا میشدم فک کن 

سلام عزیزم انشالله حال دلت خوب باشه. عزیزم اول خواهرتو ببخش  میدونی چرا؟؟؟  شما داری ه ...

سلام گلم چقدر قشنگ و امید وارانه باهام حرف زدی خیلی از حرفات آرامش گرفتم ولی واقعا چند با. خواستم این کارو بکنم ولی نتونستم دارم حدی میگم چون من واقعا باهاش خیلی صاف و صادق بودم اصلا انتظار این و نداشتم 

فکر میکنم روحم آسیب دیده کاش یه غریبه این کارو باهام میکرد 

بقیه پست های که برا دوستان گذاشتم رو ببینید 

از حرفاش و کاراش که شاخ درمیارین 

زیاد دیگه جوش نمی‌زنم بخاطر سلامتی خودم به مدت دست چپم درد میکرد موهام ریخته بود 

خیلی دلم شکسته 

آره گلم شما درست گفتی ای کاش هیچ وقت به خواهرم اعتماد نمی‌کردم  اما من فکر میکردم ما واقعا خوا ...

ای وااای 

چقد پست بودن اینا

خدا رو شکر کن که شناختیشون

هزینه بهضی درسهای زندگی خیلی سنگین و زیاده اینم با خودت بگو فدای سر خودم و بچم ولی بهتر که این مار زیر قالی رو شناختم

چه بسا بعدا ضربه بدتری به زندگیت میزدن

چقد نامرد بودن که به شوهرتم گفتن 😔😔😔

بسپارشون به خدا و یه یا علی بگو و زندگیت رو از روز جدید شروع کن

اون اتفاقا مال فصل قبل زندگیت بوده

فصل بعدی رو طوری بساز که همون افراد حسرت زندگیت رو بخورن

پو هر چی منفعل باشی و زانوی غم بغل بگیری اونا تهمتهای بیشتری بهت میزنن و خوشحالن پس بازم شروع کن

ماهدپیش ما همین کارو انجام دادیم ، رفتیم پلیس+۱۰ ، شوهرم منو سرپرست بچه ها کرد که یارانه خودم و دوتا ...

پس میشه اینکاروکرد 

من زدم توی گوگل نوشته بود یا باید جدا شده باشی یا جز موارد بدسرپرست واینا باشی 

آسوده ،تنی که با تو پیوست…
وای چه بد ،😥 ببخش عزیزم لطفا از حرفم ناراحت نشو، شاید اشتباه بکنم ولی اونم پسر همون پدره، نمیشه بیش ...

عزیزم ببخش روپست شماریپ زدم🌹

دوستای گلم فکر نمیکنید تاپیک رو با پست های بی ربط با موضوع اصلی ب بی راهه میبریم و چ بسا افرادی ک وقت زیادی ندارن برا خوندن تاپیک وقتی میایم ۴ تا پست مدیریتی وانگیزشی بخونم میبینیم۵ صفحه جلو رفته همش پستهای نامربوط ...اصلا بعضی وقتا عنوان نگاه میکنم تاپیک اشتباهی نیومدم...

حالا ی پست دوتا ده نفر راجع ب ی پست نامربوط نظر میدین خب نفر یازدهم دیگ از گذاشتن پست صرف نظرکنه دیگ همه اینا روبا لبخندنوشتم دوستای گلم.

دوست نازنین ببخش بازم رو پست شما ریپلای کردم.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
ممنونم عزیزم چقدر دلم رو با پستت آروم کردی  از اون موقع منتظر بودم یکی برام پیام بزاره و‌بگه ب ...

خدا بدادش برسه من بشدت به دعا و نفرین زن حامله ایمان دارم و مطمئنم خواهرت ضربه بدی میخوره

2810