2777
2789

سلام سلام من اومدم....

گزارش اقتصادی ندارم چون ازصبح یه عالمه سرم شلوغ بود خسته ام..نمیتونم بنویسم...

امااااااا...

صبح برای امتحان شهری رفتم وقبووووووووول شدم...

کارت بلو بانکمم سفارش دادم...حساب مهرایرانم باز کردم...

حالامنتظر کارتاشونم...

وازشنبه میخوام تمرین دوچرخه سواری کنم چون هیچی بلدنیستم...

به امیدروزی که بیام بگم اونم یادگرفتم...🥰🥰🥰

عریزم گالری حقانی تو اپلیکیشن اسنپ بوده تو نت سرچ کن بیاد بالا ببینیس

عزیزم اول یه تشکر از شما 

برای دوستمون که توضیح دادی روش نقد کردن وام ویپاد و مشکل منم بود( وامم دو روز دیگه اعتبار داشت ،کارتمم گم شده بود درخواست داده بودم برا کارت ولی هنوز نرسیده )

ولی با توضیحات امروزت به راحتی وامم و نقد کردم 

دوستان اینجا مینوشتن با دی جی پی ولی هیچکس مثل شما امروز آنقدر کامل نگفت 🙌🥰

حالا یه سوال دیگه 

آیا اعتبار وام دی جی پی رو هم میشه به همین روش نقد کرد؟؟( یا اگه روش دیگه ای دارید بهم بگید ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من تمام پست های غیر مرتبطت رو گزارش زدم شمام لطفا به جای جواب دادن فقط گزارش بزنید🙂🙂

تا از پر بازدید ها خارج بشیم

یه خلاصه گزارشی ام بدم با اینکه خرج خونه با من نیست

ولی دارم سعی میکنم اصراف رو کنار بذارم 

چند روزه نذاشتم بچه ها هله هوله بخرن و بجاش با پفیلا ک تو خونه درست میکنم و کیک خونگی و اینا مشغولیم 

خودمم همچنان سفت و سخت پیگیر پس انداز مخفی و قراره بزودی اندک پس اندازمو تبدیل کنم و حتما شادیمو باهاتون شریک میشم🫂❤️🙂

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

دوستانی که دوست دارند خونه داشته باشند 

ما دو تا معامله ی خونه داشتیم 

باور کنید هر دو تاش مثل معجزه بود 

اما تو هر دو تا ملک واقعا من دست خدا رو حس کردم 

فقط حرکت کنید به سمت هدفتون 

امیدوارم که دونه دونه بیایید بگید خونه خریدیم

سلام خانومای مدبر

بچه ها الان رفتم تو سایت حقانی دیدم روی پارسیان ۲۵۰ سوتی ۱۲۵ هزار فقط وکیوم میگیره تازه هزینه ارسال بماند. چون این زرگر نزدیک ما فعلا پارسیان نمیاره میگه که بازار تهران فعلا کارشونو تعطیل کردن و از این حرفا اینم پارسیان نمیاره فعلا. گفتم ببینم حقانی میصرفه که نه واقعا نمیصرفه......

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلام دوستان  من بیس میلیون دارم میخواستم باهاش طلا بخرم شوهرم یه پیشنهاد بهم داد نمیدونم قبول ک ...

بستگی به این‌داره شوهرت چقد رو‌حرفش میمونه   مثلا همسز زمن چهار سال پیش طلایی ک برای من‌خریده بود و‌فروخته هنوز اویز ضرب طلاشم نخریده 😂😂😂😂

اگر مورد اعتماده فک میکنی  مدونه رو‌حرفش میمونه بده بعدا پس بگیر 

تو پاي به راه در نه و هيچ مپرس  خود راه بگويدت كه چون بايد رفت  چند سال قبل يه واح ...

خیلی کیف کردم ای داد بیداد جان 😍😍😍

ان شاالله تا همیشه برکت این کار خیرتون تو زندگیتون جاری باشه 

منم هر روز به دعا مداومت دارم تا ان شاالله خدا در همه زمینه ها کمکم بکنه🥰🥰🥰🥰

قربونت برم من به دل نگیر 😘♥️ کم کم داشتیم اد میکردیم  مگه میشه تورو جا بندازیم ؟ فدات شم 😘 ...

سلام عزیزم درآمد من حدود ۲۰ ت هستش ولی همیشه زودتر از ماه تموم میشه نمیدونیم اصن چی میشه

اگ امکانش هست برای منم برنامه ریزی رو میگید❤️❤️

🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ..

دوستان من ی مدت با روش شما پیش رفتم شوهرم اصلا طاقت نداره پول از من بگیره یا دستش خالی باشه

کلا قول و قراری که داشتیم رو بهم زد فک میکنم سبک شما ب زندگی من نمیخوره

خودم12حقوق میگیرم پس انداز ندارم شاید سی گرم طلا ماشین دارم بیشتر حقوقم رفت پای قسط وسیله خونه خیلی چیزا رو عوض کردم ولی تابستون قسطام سبک میشه

شوهرم بیشتر هزینه شکم و تفریح میکنه بعد هم در درجه دوم لباس و کلاس بچه ها

ب نظرتون بهتر نیست بهش بگم پول اونو خرج کنیم پول منو پس انداز؟ اینکه داره همه پولاشو کولباش میکنه لااقل هزینه ها کلا با خودش باشه 

دوستان من ی مدت با روش شما پیش رفتم شوهرم اصلا طاقت نداره پول از من بگیره یا دستش خالی باشه کلا قول ...

اره بهتره ک پول خودتو پس انداز کنی 

بگی برا کارهای بزرگ میارم وسط  اصلن پولتو خرج چیزای کوچیک خونه نکن

اره بهتره ک پول خودتو پس انداز کنی  بگی برا کارهای بزرگ میارم وسط  اصلن پولتو خرج چیزای ک ...

هیچی ب اسمم نمیکنه میگه بعد من همه چیزم مال شماست چرا میخای ب اسمت باشه 

مشارکت من تو. کارهای بزرگ هم به نفع ام نیست

2810