2777
2789
عزیزم جسارتا اینکه وسابل رو جمع کردی واسه تولد همسرت بنظر من کار جالبی نیست من با اسراف مخالفم ولی خ ...

نه عزیزم .اینطورنیس.میدونستم که اگه جمع نکنم بچه ها همه رو خراب میکنن و دراخر مادرم میریزه سطل زباله...باخانوادم اینجور حرفارو نداریم تازه بهشون گفتم استفاده میکنم بهتون برمیگردونم 

این عیاری که میگی چیه؟ سکه اس ؟ ۵۰ سوت چقدره ؟

سلام گلم .گالری حقانی از ۵۰سوت داره به بالا  ۵۰سوت از عیارطلای خامه. فقط به گرم مورد نظرت که رسید میتونی زنگ بزنی پشتیبانی پولشو که درلحضه طلا هرقیمتی باشه برات واریز میکنن تا بعد فقط ازخودشون میتونی طلای موردنظرتو بخری و سفارش بزنی برات بیارن جلودرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم بانک منظورتونه؟

ویپاد بانکداری مجازی پاسارگاده عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام به همه دوستان و معصومه جونم❣️ خب اومدم گزارش این چند روز رو که نبودم بدم چن باری تانوشتم دستم ...

دوست عزیزوخانمهای گل اگر دعوام نمیکنید 😊میشه بگید این حقانی کیه؟ چطور میشه ازش خرید خرید کرد‌؟ اپیکیشن خاصی داره ؟حتماباید تهران باشیم ؟

خانما میشه این سکه رو برام آنالیز کنید؟ عیارش و گرمش و غیره.. میدونم کم وزنه...تو طلاهام پیداش کرد ...

سیصد سوت 

ینی الان ببری بفروشی  ازت تقریبا  یک میلیون میخرن ولی خودت بخوای بخری یک میلیون هشتاد تا صد  باید بخری   عیارشم معمولیه دیگه ۱۸ عیار 

سلام عزیزم میشه بگی کادر منزل چ کاری انجام میدی 

سلام گلم.سمت محل خودمون حومه تهران (نمیتونم دقیق بگم شناسایی میشم)یه خانومی میارن جلو درمون زیره کفش کتونی هست چسب کاغذی دورش میپیچم که اونا رو میبرن کارخونه رنگ میزنن جفتی ۳هزارتومن .که من میتونم از۸صبح تا۴ بعدازظهر ۵۰ جفت بزنم.روزی برام ۱۵۰تومن میمونه که خدابخواد دستم راه بیفته.......🤲

سیصد سوت    ینی الان ببری بفروشی  ازت تقریبا  یک میلیون میخرن ولی خودت بخوای بخ ...

ممنون گلم لطف کردین..⚘

خانما بسکه بحث طلا کردیم.. سر راهم رفتم طلا فروشی .....🙂

از سکه پارسیان پرسیدم..یکیشون گفت: تقلبی زیاد شده ما نمیاریم چون تقاضاش پایینه..

اما یکیشون گفت ما میاریم با سود ۱۰۰ ت، هر زمان خواستین خودمون هم از شما میخریم..

همچنین گفتن شمش نخرید حباب داره..

ولی تا دلتون بخواد طلای کم اجرت داشتن.. چقدررر شیک .. با سود ۷ درصد..

و گفتن طلای شکسته هم داریم...

یه شماره هم دادن گفتن هر زمان خواستین بخرید تماس بگیرید ، طلای مد نظرتونو بگید تا اگر بود بیاید بردارید.

همچنین گفتن صندوق طلا دارن ولی فقط ۲ گرم به بالا...با فاکتور 

بنظرتون یا علی بگم شروع کنم ؟؟

یه گزارشی هم بدم از شرایط مالی و غذایی هفته مون😇 من قبلا گفتم که حقوق این ماهمون کلا رفت برای ر ...

عزیزم چه خوب که خرج یه هفتتون شده ۵۸... ولی مثلا شما در طول هفته احتیاج به خریدن میوه و سبزی و تنقلات و یا ماستی شیری چیزی  ندارین؟؟؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
2810