2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قیمتشون دقت نمیکنم بو وکیفیت برام مهمه ولی یکی از کاربرا تو تاپیک همین چند روز پیش گفته بود کدوم ...

👌👌

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
بخشید چرا وام تعلق نگرفت؟ الان آخر این ماه سه ماه میشه که من حساب بازکردم وپول خوابوندم یعنی به منم ...

چون اعتبار سنجی کرد و من تاحالا از هیچ بانک دولتی مثل ملی و تحارت و اینا وام نکرفتم که بدونن خوش حساب بودم سر پس دادن وام یانه، برا همون تعلق نگرفت،، حالا گفتم یه سر حضوری برم ببینم چی میگن

هیچی ازش نمیمونه عزیزم همیشه هم تو خرج میمونیم بنظرتون کمه خیلی این میلیغ برای سه نفر؟

عزیزم ما سه نفریم با نصف حقوق شما داریم زندگی میکنیم البته به پس انداز دیگه نمیرسه... 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

رویا جون و باقی دوستات من از همه ی شما متشکرم که تجربه هاتون رو رایگان با دیگران به اشتراک می گذارید 

مخصوصا معصومه جون که واقعا حضورش به گروه گرما می بخشه ❤️ من ازتون خیلی یاد می گیرم🌹

چون اعتبار سنجی کرد و من تاحالا از هیچ بانک دولتی مثل ملی و تحارت و اینا وام نکرفتم که بدونن خوش حسا ...

میتوتی امتیاز وامت وبدی به همسرت یابرادرت افراددرجه یک من اینجورشنیدم 

خانوما باید برای مسیری که انتخاب کردین هدف داشته بلشین  به جرات میتونم بگم من از همه کم خرجتر ...

حرف تون واقعا درسته منم خیلی ولخرج نیستم ولی چون هدف نداشتم همه‌ی پس انداز هم نقد نگه داشتیم الان از زندگی خیلی عقب موندیم 

بانک ملی و بانک ملت با سند خونه وام میده بدون ضامن حتمااا قرار نیست ببری بدی دست بانک به اون طرف بگو ...

سلام عزیزم 

میشه توضیح بدی رو سند چطور وام میدن ؟ 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
و یچیز دیگه همسرم ماهیانه حدود۱۸-۲۰تومن درامدشه خودم هم حدود۷الی۸میلیون تا نه میلیون متغیر یه بچه ...

شما باید تاپیک ها رو از اول بخونید 

پول خوبی دستتون میاد معلومه که خرج غیر ضروری زیاد دارید 

حتما مخارج رو بنویسید ریز به ریز

تاپیک های قبلی رو از اول بخونید 

کم‌کم عادت هاتون رو ترمیم کنید 

2810