2777
2789
لطفا منو راهنمایی می کنید  با ۸۰ تومن چیکار کنم پارسال پولمو بورس گذاشتم کلی ضرر کردم اگه طلا ...

عزیزم برای پول شما ابشده مناسبه

منتها حتما از طلا فروشی معتبر بگیر فاکتور حتما بگیر که وزن و خلوص یا عیار ابشده داخلش قید شده باشه روی قطعه طلات هم انگ حک شده باشه اگه آشنایی با اصطلاحاتی که گفتم نداری بگو عکس ابشده خودمو برات بذارم ببینی چجور باید باشه

ابشده کمترین تفاوت قیمت خرید و فروش رو داره و برای سرمایه گذاری عالی هست

بازم میگم از طلا فروشی معتبر شهرتون خرید کنید یه بار بخری و سودش رو ببینی اصلا دیگه دلت نمیاد پول به طلای کار شده بدی

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

سلام و عرض ادب 

بچه‌ها ی راهنمایی واجب ازتون میخوام

لطفاً اگه در توانتون بود دورهمی تگم کنید 

داداشم ب پیشنهاد دوستتش  از رضوان شهر بین تالش و رشت میشه میخواد ی زمین بخره زمین هم برای اقوام دوستشه

حدود 600 متر گفته یک ميليارد و نیم هیچ کدوم از افراد خانواده با ما اون منطقه آشنایی نداره و از اونجا ک این داداش من بشدت آدم ساده ایه و رودربایسی داره ازتون

خواهش میکنم عزیزانی ک اهل اون منطقه هستن یا با اون محله آشنایی دارن راهنمایی کنن ک واقعا ارزش خرید داره؟ 

و تقریبی اگه خبر دارن از قیمت ممنون میشم راهنمایی کنن

داداشم مقداری وام گرفته، مقداری هم بازنشستگی بهش دادن میخواد ماشینش رو هم بفروشه برای همین خیلی خیلی نگرانشم

خودم میگم برو ببین گفت میرم ولی میترسم قبل از اینکه بره

تصمیم بگیره

پیشاپیش از همگی ممنونم 

از همگی و میتی کومان عذرخواهی میکنم🙈🙈🙈

چون اینجا بیشتر بازدید داره پرسیدم

لطفاً این خواهر دلنگران رو راهنمایی کنید🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به مبارک عزیزم 😍 به سلامتی و دلخوشی انشالله قربونت برم والا چیزی که من شنیدم میگن ۲۸اردیبهشت م ...

سلام معصومه جون 

میون صحبتت گفتی که طلات به ۱۵۰ گرم رسید یه حرکتی میزنی 

من الان این مقدار فک میکنم بیشتر دارم نمی دونم همچنان به خرید طلا ادامه بدم یا الان بفروشم بدم تکه زمینی 

شما بودی چکارمی کردی هدفم هم خرید خونه بزرگتر هست 

سلام دوستان من پول یه گرم طلا پس انداز دارم بخرم به نظرتون یا یه گرم سودی نداره بذارم پولم بیشتر بشه ...

سلام عزیزم..بخرتاهم پولت خرج نشه وهم اینکه انگیزه بشه برات تابازم بخری...

مرسی عزیز دلممممم😘 خدا خیرت بده پس اگه بشه شکسته میخرم نشد دست دوم

اره قربونت پیشاپیش مبارکت باشه

الهی به دل خوش

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
همسرم چشماش پر شد که الان شمادتمون میکنن که نون خالی میخوریم 👌 زود برگشتم گفتم خواهر کاش خبر می‌ ...

قربونت عزیزم.

چشمام دوباره با خوندن پیامت پر شد😭

سعی میکنم به روی خودم نیارم.

واقعا هم چیزی بهش نمیگم 

بعد از ۲ ماه امروز بهش ۵ تومن دادن.

شوهرم گفت از شرکت میام بیرون.

گفتم بذار حالا بیمه داریم صبر کن من درمانم یکم هزینه بر هستش

گفت نمیتونم از ۶ صبح تا ۸ شب دارم براشون کار میکنم الانم بعد ۲ماه ۵تومن بهم دادن.

تورو خدا بچه ها دعاکید خدا لطفش شامل حالمون بشه تو آتش نشانی قبول بشه قرار داد ببنده.

یعنی واقعا محتاجم به دعاتون.

حالا که من برگشتم سر زندگیم 

از تمام خانوادم حرف شنیدم که چرا برگشتم.

خدا هم کمک کنه زندگیم سامون پیدا کنه.

حتما برو عزیرم، میانگین سودم بستگی داره یه روز میبینی باد شدیده بارونه نمیتونم برم بازار یه روز میبی ...

خداروشکر پرفروش باشین عزیزم

نگفتین چی می‌فروشین 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
من از جایی که خرید میکنم هر طوری که بهش بگم انجام میده برام،آخرش ده یا ۱۵ هزارتومن ميندازم تو صندوقش ...

سلام عزیزم شما چه شهری هستین ؟ 

گوشت بوقلمون دو ماه پیش خریدم کیلویی ۲۱۵ تومن  

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
قربونت برم من عزیزم ❤️ خدا عزیزانتو برات نگه دار فدات شم ♥️ لطف داری 😘 حلال به خوشیت عزیزم ❤️

معصومه جون من همسرم خرجی رو نمیده بهم منم روزانه از کارتش هرشب ۵۰ برمیداشتم خودشم خبر داشت برای شهریه کلاس دخترم بعد میخوام برم بیرون میگه ازهمون خرج کن🥶🥶🥶🥶🥶 من میدم

اخرش امروزم رفتم دخترمو ثبت نام کردم شهریش شد۱۵ میلیون علی الحساب الانم ۵تومن گرفتن منم میخوام اون ۵۰ تومن رو کنم روزی ۸۰ موقع واریز چک مدرسه بدم بهش  چیکارکنم بهم اعتماد کنه فقط کارت خرجی رو بده چون خودش ساخت و ساز داره من ننیتونم براب بقیه وردیمون تصمیم بگیرم میخوام از خرجی خونه پیشرفت کنم من خانه دارم نمیزاره شغل داشته باشم دوس دارم درسمو ادامه بدم ماشین شخصی داشته باشم برای دانشگاه اینده دخترم پس انداز  کنم موفق بلشه من ۱۱ساله مزدوج شدم دخترمم ۵سالشه پس انداز شخصیمم ۱ پلاک ۲گرمی هس برای سال تولد دخترم یه ۲۲۰۰۰۰۰امسال دادم عیار😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨  هروقت پس اندازمو دادم طلا دقیقا هفته بعدش به هر بهونه ای گرفت ازم فروخت 

@masumehjoon    

سلام معصومه جان . تاپیکات خیلی پر باره واقعا لذت بردم 

عزیزم اگر هزینه ها و درآمدمو بگم میتونی برام بودجه بندی کنی ؟؟؟

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
عزیزم برای پول شما ابشده مناسبه منتها حتما از طلا فروشی معتبر بگیر فاکتور حتما بگیر که وزن و خلوص ی ...

عزیزم شما تهرانید؟

من آشنا ندارم 

اگه؟شما آشنا دارید لطفا بهم معرفی می کنید 

و درمورد طلای ابتدا هیچ اطلاعی ندارم فقط شنیدم می گت باید طلای آباده از آشنا بگیرید که ناخالصی نداشته باشه

یا امام رضا
2810