2777
2789

بیاین از خاطراتتون بگید. 

تو دوران کنکور هر روز هر روز میخوندین یا چند روز میخوندین باز ول میکردین؟ 

حالتون خوب بود یا بد؟ 

بعد از کنکور خوب شدین؟ 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
من تمام دهنم روز قبل کنکور از استرس تبخال زد

بمیرم.. خسته کننده ست این کنکور.. هی هر روز بلند شی اینا رو بخونی، صبح تا شب همش یه کار تکراری.. 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 
من اصلا نمیخوندم . عشقی بودم.  ی روز میخوندم ی روز نمیخوندم

واست مهم نبود؟ یا وقتی میخوندی خیلی خوب میخوندی؟ 

2804

هیچی خیلی بیخیال و سرخوش بودم هیچی برای کنکور نخوندم 😂 هرچی یادم بود در طبق اخلاص برای کنکور گذاشتم

من آن کاربرمغرورم که میمیرم ز بی عکسی ، ولی بامنت و خاری پی بزبز نمیگردم😁
سلام گلم خوبی  ی سوال دارم میگم ک برا تایید تحصیلی هم پشت کنکوری ها هم دوازدهمی ها همه باید ان ...

سلام ممنونم

پشت کنکوری ها حتما ولی دوازدهمی ها رو نمیدونم

2805
هیچی خیلی بیخیال و سرخوش بودم هیچی برای کنکور نخوندم 😂 هرچی یادم بود در طبق اخلاص برای کنکور گذاشتم

😂😂

یعنی چی در طبق اخلاص؟ اینو نفهمیدم😅

2801