2777
2789
عنوان

مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی عزیزم هیچ وقت با غصه و غم شیر نده بهش.غم از دست دادن عزیز خیلی سنگینه ولی باورکن الان مادرتون جاش راحتره حداقل دیگه درد نمیکشه .زیاد هم به اطرافیان کارای نداشته باش مدارا کن.الان بیشتر وقتتو با پدرت سپری کن
من بچه ام ١ماهه بود دکترها مادرمو جواب کردن و بیمارستان بستری شد از اون موقع فشار عصبی زیادی رو دارم تحمل میکنم غیر از اون هم ٤ساله با استرس و اعصاب خراب دارم زندگی میکنم بخاطر یماری مادرم
فروش ملک و آپارتمان در استانبول و تمام خدمات اخذ اقامت توسط شرکت ام تی رئال با سابقه درخشان ٠٩١٢٦١٥١٦٥٦
همین کارو میکنم اما از اطرافیان توقع دارم درکم کنن توقع زیادیه به نظر شما؟؟؟
فروش ملک و آپارتمان در استانبول و تمام خدمات اخذ اقامت توسط شرکت ام تی رئال با سابقه درخشان ٠٩١٢٦١٥١٦٥٦
من چیزهایی به چشمم دیدم که آرزو میکنم حتی دشمنم هم نبینه حالا دارم افسرده و عصبی میشم خیلی کم طاقت شدم سر هر چیز کوچیک با شوهرم دعوا میکنم همه چیزو به هم میریزم حتی بچه ام رو هم اون لحظه اهمیت نمیدم
من انقدر پرخاشگرو عصبی نبودم هم کارهای اطرافیان هم نبود مادرم هم عذابهایی که دیدم باعثش شده
حتی یه بار عصبانی بودم میخواست منو آروم کنه من زدمش هیچی نگفت بهم بعدش بیشتر اعصابم خورد شد از خودم از کاری که کردم عذاب وجدان شدید گرفتم