2777
2789
عنوان

حمام در بارداری همراه با خونریری

| مشاهده متن کامل بحث + 16642 بازدید | 30 پست

عزیزم ایشالا که مشکلی نباشه خب اگه شیاف میذاری و بازم خونریزی داری کاری جز استراحت کردن نمیکنن برات پس خیلی بلند نشو درازبکش و آروم باش تا قط شه ایشالا 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای یعنی دکترم چرت گفته? برم اورژانس?

منم خونريزي داشتم دكتر گفت فقط استراحت مطلق و آرامش و تغذيه خوب. منكه تا هفته ٩-١٠ دارو هم ندادن از ٤ هم خونريزي داشتم . حموم هفته اي يك بار ١٠ مين ميرفتم شوهرم ميشستم من فقط وايميستادم. اونم آب ولرم رو به سرد. 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
2803

استراحت باش فقط برای دستشویی بلند شو 

حتما از توالت فرنگی استفاده کن 

ببخشید برای دستشویی به خودت فشار نیار 

حمامم کم برو ولی اصلا با آب داغ حمام نکن با آب ولرم نشسته روی کرسی در حد یه لیف و شامپو.

منم خونريزي داشتم دكتر گفت فقط استراحت مطلق و آرامش و تغذيه خوب. منكه تا هفته ٩-١٠ دارو هم ندادن از ...

عه پس با خونریزی هم ممکنه اتفاق خاصی نیفتاده باشه. خیالم یه کم راحت شد. خونریزیت زیاد بود?

ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
منم هم این ماه هم ماه قبل خونریزی داشتم ولی رفتم دکترهمه چی خوب بوداستراحت کن سنگین بلندنکن تادوسه ه ...

امیدوارم. انشالله

ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
2804
الان دیگه خونریزی نداری?

اصلا از جات بلند نشو هرچی بیشتر استراحت کنی زودترخوب میشی

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
2805

من تو بارداری قبلی ام 10 روز نرفته بودم حموم 

یسره دراز کشیده بودم لکه بینی داشتم

20 اسفند 91 بار دگر لبخند خدا در تولد نوزادی نمایان و سپهر ، بزرگمرد کوچک ما متولد شد.خبر آمد فندقی در راه است💖خدایا مراقب فندق کوچولوم باش💓 اونو بهت سپردم🙏
2801