2777
2789

اگههه یکی نگاتون کنه چیکار میکنین؟

نگاش میکنن یا نگاتون و میدزدین و یا مثلا استرس میگیردد

خودم:ی ساعت قشنگ نگاش میکنممم و فکر میکنمم این خوب نیست

نه استرس نمیگیرم کلا اهمیت نمیدم

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.

اگه خانم باشه لبخند میزنم و رد میشم

اگه  اقا باشه رد میشم و نگاش نمیکنم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خانم باشه لبخند میزنم و رد میشم اگه  اقا باشه رد میشم و نگاش نمیکنم

ولی بنظرم نباید به آقایون یاا جنس مخالف به این شکل نگاه کنیم ک ن حتما باید محدود کنیم خودمونو..

من ی مدت جنس مخالف و برا دوستتی غیر معمولی میدیدمم همینجوری بودم راستش ولی از وقتی رفیق پسر پیدا کردم دیگ عادیه واسم.. 

میفهمم چی میگی خیلیی بده بی اعتماد به نفسی...  سعی کن تمرین کنی اینجوری نباشی

حتی بچه ای که دارم بزرگش میکنم مثل من شده هووووف

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
من استرس میگیرم کلا اذیت میشم یکی نگام کنه یا زول بزنه بهم

واییی میفهمم چی میگیا..چون بعضیا یجوری به آدم زل میزنن ک...واقن نمدچی بگمم 

ولی خب همین ک نگاش کنی و ارتباط و قطع نکنی اعتماد به نفس میگری قشنگ

حتی بچه ای که دارم بزرگش میکنم مثل من شده هووووف

کافیه چن بار تمرین کنی بت قول میدمم نتیجه میبینی هیج وقت ارتباط و قطع نکن،بزار اونا باشن ک کم بیاارن💔😂🤦‍♀️ 

کم کم ارتباط گرفتن هم بر عادم آسون میشهه...

کافیه چن بار تمرین کنی بت قول میدمم نتیجه میبینی هیج وقت ارتباط و قطع نکن،بزار اونا باشن ک کم بیاارن ...

اره باید تمرین کنم

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...