2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
آخه شوهرم خسته بود خوابیده مگر خودم برم

اول تماس بگير

شرح حال بده..كفتن بيا

محكم بزن ماتحت اقاي پدر بيدارش كن😂😂

بگو كاشتي حالا وقت برداشته

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2804
زنگ بزنم به اورژانسش اره؟

نه گلم

ميزني بيمارسنان ميكي وصل كنيد بلوك زايمان

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
از زایمان زودرس

نه الان که نمیاد سراغت 

ولی هفته های آینده بیشتر حواستوجمعدباشه 

من سر دختر اولم ۷ ماهه بود 

آب دور جنین کم بود ؛شبا خیلی تکون میخورد و لگد میزد 

یه روز شانسی البته شانسی نه ،خدا خواست رفتم دکتر زنان و زایمان 

گفت از این به بعد در طی روز حداقل باید ۱۰ حرکت جون دار بچه بزنه ؛نزد سریع برو زایشگاه

همون روز برگشتم خونه تا اذان مغرب یه بار هم تکن نخورد و یه استرس فراوانی منو گرفت که فقط خدا میدونه 

و شوهر و مادردشوهرمم میگفتن چیزی نیست حرف دکتر توی ذهنته ترسیدی؟؟تا پا رو کردم توی یه کفش و رفتیم زایشگاه  وقتی دستگاه رو گزاشتن روی شکمم 

خانمه بعد یه دقیقه از هول و ترس دستگاه پرت کرد و دوید با فریاد بیاید بچه ضربان نداره  

خدا میدونه اون لحظه چی کشیدم ؛پای راستم از ترس بلند میشد میخورد زمین ،پشت سر هم 

و سریع به دنیاش آوردن ؛وقتی به دنیا اومد بدنش سورمه ای بود 

خفه شده بود بچم   ولی خدا دلش برام سوخت و بهم برش گردوند

سریع بردن گزاشتن دستگاه   

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35