2777
2789
عنوان

چرا تا یه مجرد تاپیک میزنه که خسته شدن از مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
من والا اره  مجردم الان نشستم خونه مامانم داره پخت و پز میکنه    

اما بنظر من مهمترین مزیت زندگی متاهلی داشتن یه همدل و دوست هست 

من نمیگم پول و امکانات و سیر و سفر و خوشگذرونی مهم نیست اما مهمتر از همه چیز ارامش و داشتن همدمه 

که اگر زن و شوهر همدیگرو درک کنند مطمئنن میتونن بهترین مشاور و راهنمای همدیگه باشند

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
2804

خب دخترا توقعاتشون کمی متعادل کنن الان من چند جا برای برادرم رفتم قبل از اینکه حرفی بزنیم پسر رو ببینن میگن خونه دارید ،ماشین دارید ،درآمد ۳۰ تومنی خب چخبره،طفلک داداشم دور ازدواج و خط کشید 

شغل همسر من یجوریه که دوریم از هم و هر هفته ای یکبار میاد و وقتی میاد واقعا حرفی نداریم برای گفتن و فقط .....

ولی نظر دوستان که گفتن همسرشون همدم و رفیق بله کاش همه زندگیا همینجوری بود اونوقت دیگه این همه افسردگی و خیانت و ... نبود

حسبی الله
2805

مجردی هم تا یه سنی خوبه ،از یه سنی به بعد به همراه  و همدم نیاز داری 

ولی از خونه شوهر هم برا خودتون رویابافی نکنید ،هستن خیلیا که از وضعیت بد به بدتر تبدیل شدن 

کمتر خانم خوشبختی هست که بعد ازدواجش بیافته تو ظرف عسل و آب تو دلش تکون نخوره 

بیشترشون از تحقیر مادراشون فرار کردن و افتادن تو یه چاه دیگه ،دقیقا یه برزخی هستن که نه راه پیش دارن نه راه برگشت 

ظرف شستن یا رخت شستن مشکل نیست☹️ بعضیا با مشکلات شدیدتری مواجه هستن که یا قابل گفتن نیست یا نمیخواد در موردش صحبت کنه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
[QUOTE=337239874]واقعا متاهلی رو فقط تو همینا میبینید؟[/QUO متاسفانه بعضی آقایون هیچ وقت ب این درک ن ...

بنظر من چنین فردی وجود نداره هر انسانی یه قلقی داره یه زبونی داره اگر اونو بلد باشی مطمئنن اون فرد هم ذات خوبشو نشون میده 

اما شخصیت هر دوطرف هم باید به هم بخوره و پتانسیل درکو همو داشته باشن به قول قدیمیا یه جاهایی وجب شد یه جاهایی نیم وجب که به این شناختم باید قبل ازدواج رسید و تصمیم عاقلانه گرفت

قبل ازدواج باید چشاتو خوب واکنی همه چی رو سبک سنگین کنی بعد ازدواج هم چشاتو رو خیلی چیزا ببندی چون مطمئنن خود توهم بی نقص نیستی

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
2801