چجوریه این قضیه؟ مشکل از کجاست که اینطوره؟ مثلا پسری که خیلی خودشیفته است و خودشو قبول داره و میگه دخترا هیچ کاری نکنم میان ب سمت من . البته من پس زده بودم درخواست رابطش و ...ممکنه به دختر دیگه ای یعنی این حرفا رو نزنه، چطور میشه چون نامزد کرده ،، میخوام بگم یعنی اخلاق آدم ها عوض میشه ؟ یا من مشکل بودم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مثلا رل من با رل قبلیش۴ سال بوده ولی دست نزده بهش ولی بمن تعرض کردام با ادم فرق میکنه
هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری نداری رد شو ممنون
خوب شاید دختره یه آدمیه که با آدم خود شیفته کنار میاد بعضی کمبود ها در زندگی آدمها یا چارچوب های ذهنی اشتباه باعث میشه تو تله آدم خودشیفته بیفتن و تحملش کننمثل کسی که همیشه تو خانوا ه شماتت شده لزوما نمیشه گفت برا اون آدم امن هست ایشون
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
بله ممکنه پسرا اگه کاری نمیکنن , دلیلش اینه اون دختر رو نمیخوان اگه کسی رو بخوان , خوب بلدن ...
با با همه کهاینطورب نیستن خصوصا اگ واقعا شخصیت خود شیفته داشته باشن
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
ببین عزیزم ما دو مدل ادم داریم یه مدل مغرور که به همه دخترا همین حرف رو میزنه یه مدل هم هست که فقط به یه نفر این حرف رو که خوشم میاد ازت رو میزنه اونم احتمال اینکه بگه خیلی کمه چون مغروره و توقع داره تو بری
و مدلای دیگه هم هست که مثلا از تعدادی ادم خوششون میاد