2777
2789
عنوان

چرا پسرای بالای ۳۰ اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی به بالا یا پایین ۳۰ نداره ... ی کسی رو متناسب با روحیاتت انتخاب کن و باهاش وقت بگذرون ، مثلا کس ...

سر یک ماه دلش تنگ میشه واسه دیدنم

واسه پیام و زنگ زدنم باید چند روز بگذره که خیلی مشتاق باشه 

مثل من نیست 

منم خب نمیتونم خیلی به روی خودم بیارم هیچی بهش نمیگم معمولی مثل خودش رفتار میکنم 

همینه که می‌دونم درگیری فکری و کاری داره وگرنه شک میکردم که داره چکار‌میکنه

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
2803
در چ حد پیام و زنگ دیت حضوریتون؟

زنگ و پیام شاید هر روز یا یک روز در میون 

واسه حضوری زیاد نیست شاید ماهی یکبار

من قبلا اصرار میکردم حالا بیخیال شدم دیگه 

کات هم کردم گفتم شاید دوستم نداره هر سری میاد خودشو کوچیک می‌کنه ولی خب اخلاقش‌همینه

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
2804
2805
سر یک ماه دلش تنگ میشه واسه دیدنم واسه پیام و زنگ زدنم باید چند روز بگذره که خیلی مشتاق باشه  ...

من به این نمیگم رابطه 

با احترام 

یعنی بنظرم ادمی که بخواد ماهی ۱ بار بره بیرون و دو سه رو یکبار مسیج بده ، ادمیه ک شاید روی شما کراش باشه ولی حسش اونقدرا قوی نباشه یا حتی شما الویت دوم باشید . و برای تبرئه خودش از این رفتارا ، میاد تمام خستگی ها . مشکلات ، گرفتاریاا ،کمبوداش رو عنوان میکنه و برات بولد میکنه ک زبونت کوتاه باشه و ایراد نگیری ازش و حتی اگه عنوان کنی و اعتراض کنی با جملات تو درکم نمکنی. تو چی میفهمی . تو فقط خودت رو میبینی . جوابت رو میبنده و نقش مظلوما بازی میکنه ک دلت نکشه بری و تنها شه ... بنظرم اگه مغروری رفتارت رو تغییر بده و باهاش مثل الویت دو یا سه رفتار کن و زید خطابش نکن

2801