2777
2789
عنوان

ادکلن ورساچه صورتی؛آری یا خیر؟😂

162 بازدید | 39 پست

من عاشق بو های خنک و شیرینم.ادکلنم چند وقتیه هالووینه.دلم میخواد یه بوی گلی تر تجربه کنم؛نظرتون ؟پیشنهاد دیگه ای هم اکه دارید بگید.

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزه‌ی بی نظیر شکل میگیرد:"إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

اره خوبه

عطر دیگه هم ولنتینو و مای وی و میس دیور و دلینا عالیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
2804
اره خوبه عطر دیگه هم ولنتینو و مای وی و میس دیور و دلینا عالیه

مرسی،😍تستشون میکنم حتماااا.بوشون تو چه مایه ایه؟

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزه‌ی بی نظیر شکل میگیرد:"إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا"
2805
ب سلیقه من میخورد پس ورساچه صورتی گزینه خوبی برای شما یا گودگرل اگ میپسندین

متشکرم عزیزدلللل😍😍

2801