خواستگارم میگه از اینکه دختری باشی که هر روز بخوای بری خرید بدم میاد گفتم بهش پس اگه چیزی نیاز داشته باشم چیکار کنم !؟ گفت سالی یه بار میبرمت قشم ۴ شلوار بیرونی بگیر ۳ مانتو بخر لوازم آرایش هر چی خواستی ۲ جفت کفش اصل بگیر گفت ۱۰۰ میلیون در سال در نظر میگیرم برای خرید یه بار میبرمت قشم ۵۰ میلیون تو جنس بردار ( هر چی که نیاز داری ) ۵۰ میلیون هم من برمیداریم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»
من این مدل خرید کردن رو بدم نمیاد اما این اقا از حرفش معلومه به شدت حسابگره و تو زمینه های دیگ هم قطعا همینجوریه، حالا نمیتونم بگم خسیس ولی قطعا خیلی حساب کتاب میکنه ببین میتونی کنار بیای
میگه از اینکه زنم دائم تو بازار باشه خوشم نمیاد مردای کوچه بازار هم گرگن میگه در سال ۱۰۰ میلیون برای خرید در نظر میگیریم ۵۰ میلیون من خرید میکنم ۵۰ میلیون هم تو