2777
2789
عنوان

خواستگارم طرز فکرش اینجوریه به نظرتون اشتباهه یا غلط ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 61 پست

این آدم شکاکه از من گفتن بود،،خسیس نیست شکاکه عین همسر سابق منه.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید....😍////////////////////.                                                                                       دوست عزیز اگه با نظر من مخالفی و قصد توجیه داری به خودت زحمت نده عزیزم و بیخودی انگشتات رو خسته نکن برای تایپ کردن،،نه من نظرم عوض میشه نه تو😜😜من آدم انتقاد پذیریم،،نظرات مخالف خودمم می خونم اما به شرطی که قصد تحمیل نداشته باشی در اون صورت جواب نمیدم خیلی راحت رد میشم ازش🥰🥰
میگه از اینکه زنم دائم تو بازار باشه خوشم نمیاد مردای کوچه بازار هم گرگن میگه در سال ۱۰۰ میلیون برای ...

ببین از این لحاظ اوکیه روحی روانی رو قشنگ بررسی کن بگو توجه می‌خوام علاقه می‌خوام احترام می‌خوام 

اینا رو خیلی جدی بگیر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از آدمای سفت و سخت بیزارم 

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
2803
میگه از اینکه زنم دائم تو بازار باشه خوشم نمیاد مردای کوچه بازار هم گرگن میگه در سال ۱۰۰ میلیون برای ...

بگو مردای بیرونی همشون منتظر نیستن من بیام بیرون که حمله کنن 

بنظرم این طرز فکرش درمورد بیرون رفتن زن بشدت اشتباه و ترسناکه و معلومه آدم بد دلی هست 

درمورد لباس هم بگو ۵۰ میلیون رو بده دست خودم که چیزی خواستم بخرم چون بالاخره طول سال دلت میخواد خرید کنی 

بعدم حالا چرا قشم ؟قشم اصلا لباسای قشنگ و شیکی نداره من همه جاشو گشتم 

دروغ میگه که میبرم خرید، بعدشم مشخص این از حمید بقیه اش شکاک تره ،اصلا شایددلت خرید نخاس فقط خاسی بر ...

این حمید خیلی سوژه بود

باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره.

خسیس نیست ولی شما هم بگو تو زندگی پیش میاد مسافرتی ویا جایی دیگه به غیر از قشم رفتیم از یه لباس و یا کفشی خوشم اومد نخرم؟ ببین چی میگه ،شاید منظورش اینه که شما تنها برای خرید کردن نری بیرون یا پاساژ گردی

2804
2805
غیرتی نیست شکاک و بددل و مریضه  مریض بودن مردا رو با غیرتی بودن قاطی نکنید

شاید ،،اوایل اینجورین بعضیا شکاکیشون بعد ازدواج ب مرور تموم میشه..

ریپلای های اسی رو فقط  میبینم 
2801