2777
2789
عنوان

برای روز معلم سکه پارسیان بگیرم یا کارت هدیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسیان بهتره و بیشترم خودش رو نشون میده.

دخترخاله ی من هم نماینده ی مادرهای کلاس دخترشه ...یه چیزی حدود ۸تا ۹تومن جمع کردن قراره یه پلاک کوچولو بخرن و یه جشن کوچیکم بگیرن...قرار بر این بود اگر زیر ۵تومن جمع شد پارسیان بگیرن که خدا روشکر اوکی شد

قاشق نشسته
2803
شما که داری هزینه میکنی و زحمت میکشی یا پول بده یا پارسیان.خرت و پرت نخر...که بین پول و پارسیان به ن ...

بنظرتون برای هر سه نفرشون 

پارسیان ۳۰۰ تومنی بگیرم؟ گل ک دیگه نمیخاد نه؟

بنظرتون برای هر سه نفرشون  پارسیان ۳۰۰ تومنی بگیرم؟ گل ک دیگه نمیخاد نه؟

گل لزومی نداره...اگر از نظر مالی برات مقدوره بله همین پارسیان خیلی هم عالیه..گل نهایتا مال یکی دوساعته...اگر دوست داشتی کنارش گل هم بدی نهایتا یه شاخه رز....بیشتر از این هزینه ی بیخوده برای گل

قاشق نشسته
گل لزومی نداره...اگر از نظر مالی برات مقدوره بله همین پارسیان خیلی هم عالیه..گل نهایتا مال یکی دوساع ...

باشه عزیزم خیلی ممنون از نظرتون 

خواهرم الان میگه خیلی کمه پارسیان ۳۰۰ تومنی 

زشته بنظر شما؟؟

باشه عزیزم خیلی ممنون از نظرتون  خواهرم الان میگه خیلی کمه پارسیان ۳۰۰ تومنی  زشته بنظر ...

پارسیان اصلا از ۴۱۰ شروع میشه.صد سوتیش ۴۱۰ یا ۴۲۰ میشه که خیلی هم خوبه.از سمت یه نفره از سمت یه کلاس که نیست

قاشق نشسته
2804