2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
استراحت میدم وسطش باز دوباره چالش بعدی👌

هر کار کنی پایتم شدید

از فردا ورزش و حذف قند مصنوعی و شام سالادی ۲۰۰ کالری 

اون یکی چی بود سمیرا یادم رفت آلزایمر گرفتم بخدا

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
هر کار کنی پایتم شدید از فردا ورزش و حذف قند مصنوعی و شام سالادی ۲۰۰ کالری  اون یکی چی بود سم ...

همین دیگه .شام سالادی .شام ۲۰۰ کالری.ورزش.حذف قند مصنوعی

از اون کیک دیشبم مونده هلاکش شدم امروز ساناز😂 ولی نخوردم من از امروز شروع کردم چالش رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین دیگه .شام سالادی .شام ۲۰۰ کالری.ورزش.حذف قند مصنوعی از اون کیک دیشبم مونده هلاکش شدم امروز سان ...

تو دیگه محشری بخدا

روم به دیوار من امروز از کیک دیروز خوردم. حالا برنامه ریخته بودم شبم بستنی بخورم 🫢

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
تو دیگه محشری بخدا روم به دیوار من امروز از کیک دیروز خوردم. حالا برنامه ریخته بودم شبم بستنی بخورم ...

تو از فردا شروع کن .ولی شامتو سالادی برو .

حالا بستنیت رو بخور غروب

فداتشم😍

همین دیگه .شام سالادی .شام ۲۰۰ کالری.ورزش.حذف قند مصنوعی از اون کیک دیشبم مونده هلاکش شدم امروز سان ...

بیشتر از همه واکنش فاطیما جالب بود. دیدی نوشته بود تو روحت سمیرا

تو از فردا شروع کن .ولی شامتو سالادی برو . حالا بستنیت رو بخور غروب فداتشم😍

قربونت برم که اجازه دادی 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

عاشقتما یعنی

فاطیما رو باید ببندیم به تخت😂😂😂

آره 🤣🤣🤣

ب افق خیره شدم 💔😐  آخه  شام سالاد ؟  من؟  ۲۰۰ کالری؟  ای تو ...

فاطیما یادته اون موقع ها چالش میزاشتم شام ۲۰۰کالری .همه غروب میرفتن پلو خورشت میخوردن بعد شام سالاد میخوردن؟؟😂😂😂

یعنی هلاک مدیریت بحرانشونم .

مدیونی توام اینجوری کنیا😁

اسی با اجازه خوشگلاااا برای تاپیک آخرم گزارش میزنید لطفا ده نفر بزنن حله❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
فاطیما یادته اون موقع ها چالش میزاشتم شام ۲۰۰کالری .همه غروب میرفتن پلو خورشت میخوردن بعد شام سالاد ...

آره آره 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

به همین برکت قسم داشتم فکر میکردم عصر چی بخورم که شام فقط سالاد باشه🤣

:)