2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
خدا بگم چیکارت کنه مریم😂 اولش دلم ریخت گفتم الان ۲۰۰۰ خوردی  رسیدم اخرش دیدم ۷۰۰ بستی که ‌خرا ...

آخه قبلا ۷۰۰ تایی بود الان ۵۰۰ تاییه گفتم خراب کردم😅😅😅😅😅

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ساناز قشنگ من ای بابا چه گرفتاری شدیم با این دندون درد امیدوارم زودتر خوب بشی عزیزدلم حالا ا ...

کیک خونگی🤕

منم اونسری درست کردم اصلا نمیخواستم بخورم به حدی نرم و لطیف در اومد که نتونستم جلو خودمو بگیرم ،کالریت بالا نزنه حالا عیبی نداره یه برش کوچولو میخوردی عذاب وجدان نداشته باش ، جبرانش میکنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
@خزان_نارنجی     سلام سمیرا جان توت فرنگی ۱۰۰ شیر ۱۰۰ مرغ ۵۰۰ جمع ۷۰۰ ورزش نکردم

سلام عزیز دلم .

چه مفید و مختصر 👌

اسمتم نمیدونم عزیزم احساس میکنم آرشیدا اسم دخترته .یا خودتی؟😉

چیکار میکنی مثلا😂

با چوب تو سر خودم میزنم😂 امروز وزن کردم خودمو دقیق ۷۷ بودم😒😫

خدا رحم کرد بهم😂😂😂

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀

🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣

✴️چالش جدید اجباری✴️

🔆⚕برای تمام گروه ها⚕️🔆

☢️از شنبه ۲۹ اردیبهشت تا جمعه ۴ خرداد☢️

۱_چالش یک هفته ای حذف قند مصنوعی

۲_ چالش شام سالادی‌.

۳_ چالش شام ۲۰۰ کالری

۴_ چالش ورزش روزانه ۳۰۰کالری

⚜️به مدت یک هفته فقط مجاز به استفاده ازین قندها هستید:

کشمش.مویز.انجیر خشک.توت خشک.عسل.خرما.شیره طبیعی انگور یا خرما یا توت.

⚜️به مدت ۱هفته شام فقط سالاد میل میکنید.هرنوع سالادی فرقی نداره ‌فقط الویه و ماکارونی نباشه🚫

میتونید به سالادتون حبوبات یا سبوس یا تخم مرغ یا سیب زمینی اضافه کنید .اما بدون سس✅️

⚜️به مدت یک هفته شامی که شامل سالاد میشه نباید بیشتر از ۲۰۰ کالری باشه .سقف کالریه شامتون ۲۰۰ کالری میباشد✅️

⚜️به مدت ۱هفته روزانه بااید ۳۰۰کالری بسوزونید .اگه تونستید اسکرین ورزش ها رو بذارید برامون .یا رقص .یا پیاده روی.یا باشگاه .یا آپ .💪

مرسی از همراهیتون🥰

@gol_maryan    

@parii_nano    

@هراسان    

سرگروه های گل گلاب لطفا به زیر گروه ها اعلام کنید.

@__delbar__    

@sky9301    

🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡 ...

@ملوسه_جاده_چالوس    

@آرشیدا54    

@گرگ_برفی۱    

@mom_artinam    کجایی عزیزم تو

پول دیه داری؟😂😂😂 مارکش چیه؟ بعضی دمنوشا خوشمزستا بستگی داره چی باشه

نه وگرنه کارشو تموم کرده بودم تا حالا🤣🤣

دمنوش نیست خداروشکر .چای سبزه با تخم کرفس و زیره سیاه خوبه بخورم منم؟

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀
سلام عزیزم قربونت برم ممنونم😍😍🙏🏻 شما خوبی 

قربونت برم😘😘