2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
ای جان آره با بچه کوچیک نمیشه اصلا شاید از همین باشه من ناراحت و عصبی میشم اینجوریم واکسن هم شای ...

مواظب خودت و سلامتیت باش

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مارالی  خیلی بهترم شکر خدا ولی امروز وزن کردم دیدم بازم ۶۳.۷ شدم. حالم گرفته شد دوباره ...

سلام لی لی جونم

خوبی؟

اشکال نداره این سری با قدرت بیشتر ادامه بده. خیلی زود به وزن ایده آلت میرسی. منم از دیروز دندون درد دارم البته مدام نیست مقطعی میگیره ول میکنه ولی چیزای داغ نمیتونم بخورم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام گلم. نوش جونت باشه 🥰🥰 کالری اضافه اتم ندیدم اصلا 😉😉 خیالت تخت

امروز جبران میکنم  

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
خدا رحمتشون کنه، بقای عمر پدر جاریت.

ممنون عزیزم آمین

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
سلام عزیزم .ای وای خدا رحمتش کنه.

ممنون گلم آمین🥺ببخش من همش پیش جاریمم و مشغول مهمانداری بخاطر همینه نیستم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
سلام خدا رحمتشون کنه. روحشون شاد باشه الهی

ممنون خواهرجان آمین..

سلام لی لی جونم خوبی؟ اشکال نداره این سری با قدرت بیشتر ادامه بده. خیلی زود به وزن ایده آلت میرسی. ...

سلام ساناز قشنگ من

ای بابا چه گرفتاری شدیم با این دندون درد

امیدوارم زودتر خوب بشی عزیزدلم

حالا امروز برای روز پسر کیک میخوام درست کنم  عاشق کیک خونگی هستم  

لیلی هستم
فدا مدا چه مهربونی تو دختر 😘😘😘 آب طالبی🤩  بعد از ظهر داغ تابستان 🤩

تو خودت مهربونی منو مثل خودت میبینی🥰🥰

به به😋😍😍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام ساناز قشنگ من ای بابا چه گرفتاری شدیم با این دندون درد امیدوارم زودتر خوب بشی عزیزدلم حالا ا ...

من درست کردم 😂😂 ولی هنوز نخوردم. به چایی دم کنم با چایی بخورم

گل پسر خوشگلتو بغل کن از طرف من بوسش کن