2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25130 بازدید | 3561 پست
روز تقلب منظورته؟ کاهشتم مبارک

آره دیگه دوشنبه هست

مرسی عزیزم

مرسی که حواست هست😘

خیلی دنبال پیامت بودم بهت تبریک بگم ساناز جان مبارکه سرگروه شدنت🥰

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سپید دلبرم. تصمیم لیلی جانه و دستور رییس جان میگم با چالش حذف قند چطوری؟ من خیلی سختمه ولی دار ...

سلام خوشگل من😍😍

به به عااالیه🥰

من اوکیم باهاش چون میدونی که من هوس نمیکنم معمولا

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 عاشقتما یعنی. مرسی گلم موقتیه تا لیلی کاراش سبک بشه

فداااتبشم🥰🥰😍😍🤩🤩😘😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

میگم روز جهانی یه وقت ناراحت نشه ما چالش داریم؟ میخوای امروزو بخوریم از فردا شروع کنیم ها چی میگی سپ ...

نه روز جهانی با قند مصنوعی ما کاری نداره😂😂😂 از زیرش در نرو😂😂😂😂

آره دیگه دوشنبه هست مرسی عزیزم مرسی که حواست هست😘 خیلی دنبال پیامت بودم بهت تبریک بگم ساناز جان ...

هفته ای یه روز تقلب ایرادی نداره ولی دیگه زیاده رویم خوب نیس

من تقلبام خلاصه میشه تو کیک و شکلات و شیرینی. واسه همین برای خودم چالش گذاشتم فعلا که نخورمشون

فدات بشم مارال جونم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

سلام خانومای مانکن و با تجربه 

من چرا وقتی رژیم میگیرم و به هوله و نون و برنجمم کم میکنم ولی بعد یه هفته میرم رو ترازو میبینم اضافه کردم چیکار کنم😢

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

نه روز جهانی با قند مصنوعی ما کاری نداره😂😂😂 از زیرش در نرو😂😂😂😂

اه 😒😒😒😒😒😒

الکی دلمو صابون زدما

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
عاشقتم😂😂😂😂😂😂❤❤

من بیشترررررر 😍😍😍😍😍

هفته ای یه روز تقلب ایرادی نداره ولی دیگه زیاده رویم خوب نیس من تقلبام خلاصه میشه تو کیک و شکلات و ...

آره فقط یه روز ،روز چیتم هست دوشنبه ها ، منم چیزای مضر دلم میخواد و میخورم ولی امروز اصلا ،خوب خوردم همیشه اینجوری باشه روزهای چیتم خیلی از خودم راضی میشم

من خیلی عاشق شیرینی جات نیستم ،کیک دوست دارما ولی خیلی دلم نمیخوادش بیشتر سوسیس کالباس و پفک و چیپس خراب میکنه رژیم منو

رعایت میکنم منم👍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
خاک تو سرت فاطیمای احمق  یروزم که بهت گفتن بخور تو خودت رژیمو شروع کردی  توه ...

دور از جووون😂😂😂😂😂

نه گفتم وسط روز بگم که نصفشو رعایت کرده باشید😂😂

لیلی فیلم بازی نکنیا تا آخرش هستی ،مثل این معلما که وسط سال تحصیلی باردار میشن و نمیان ،یاد اون افتا ...

وای خدا عالی بود کلی خندیدم😂😂😂😂

نه از فردا میام گزارش میدم، تگتم میکنم. دیگه منم سرگروه دااااارررارم😍😁

لیلی هستم